Få hjelp til å pusse opp kjeller i Lier

Skal du pusse opp en kjeller i Lier? På Mittanbud får du tilbud fra snekkere, elektrikere og rørleggere som kan hjelpe deg med å pusse opp kjelleren din!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Få hjelp til å pusse opp kjeller i Lier

Skal du pusse opp en kjeller i Lier? På Mittanbud får du tilbud fra snekkere, elektrikere og rørleggere som kan hjelpe deg med å pusse opp kjelleren din!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber innen oppussing av kjeller i Lier

Bygge ut grov kjeller

3404LIER

Ønsker å grave ut eksisterende grov kjeller i Lier til oppholdsrom. Trenger hjelp til prosjektering, tegning, godkjenning og arbeid.

Pusse opp kjellerrom

3425REISTAD

Et kjellerrom på ca 8 kvm med betong/mur gulv, vegg og tak ønskes oppgradert. Følgende ønskes gjort; - pigge ned gulv ca 20 cm - støpe gulvsåle - bytte ut eksisterende vindu med et større vindu. Krever også noe betongskjæring og utvidelse av eksisterende vindusgrav - montere vegger og tak - legge opp ca 3 stikkontakter (er strøm i rommet fra før)

Renovering kjeller 32kvm

3413LIER

Hei, Vi har en kjeller som nå står tom til skallet. Det er pigget klart. Den er 32kvm og fordelt på en mindre gang og større oppholdsrom. Det som vi ønsker utført er -avretting gulv (mindre skjevheter, forskjell stedvis opp mot 30mm.) - lage 2 vegger med porebetong inkludert finish og maling - gipsplater med sparkling og maling på øvrige vegger. - pusse tretak og male dette - bygge en vegg med dør i oppholdsrommet så vi får et gjesterom og ei tv stue. - sette inn to skyvedører - legge vegg til vegg teppe i storrommet og parkett i gangen. - sette inn to vindu. Vi ønsker at dere har erfaring med jobb i kjellerrom mtp fukt (kjelleren er tørr og vi ønsker å ha det slik i fortsettelsen). Ser frem til å motta deres tilbud.

Veggplater, stikkontakter og gulv

3403LIER

Jeg vil sette veggplater, stikkontakter og legge gulv i kjelleren.

Ombygging av kjeller til utleieleilighet

3402LIER

Kjeller med gjennomsnittshøyde på 1,86. Vi ønsker å omgjøre kjelleren til utleie leilighet, og ønsker en total entreprenør som ordner alt i fra søknadspapirer til ferdig godkjent leilighet. Str på kjeller er ca 52 kvm. Kjeller består idag av vaskerom, lager og en tv-stue og dør ut til garasje. Trapp opp til 1.etg. Antatt tidligere potetkjeller som er lagt et tynt støpt dekke en gang i tiden. Huset fikk ny drenering på 90-tallet, så mulig det må gjøres på nytt mtp dybde ift utgraving av kjeller. Ønsker fortrinnsvis kontakt via melding/Mail grunnet jobb.

Utgraving /fjerning av jord fra kjeller

3403LIER

Utgravd krypkjelleren og gjøre om til oppholdesrom/lett tilkommest med dør og trappa utvendig .Lett å fjerne /. Ittransportere masse .Trenger fastpris avtale på jobbe ikke timepris

Siste evalueringer
Rive pipe og ovn

Utført etter avtale

Mars 2022
G

Glenn Fjellheim om MARMOTEC AS

Tranby
Renovere 1. etg i hus

Vi har bruk Vek AS til å totalrenovere 1.etg i huset vårt. I tillegg har de gjort om innebygd garasje til et fullverdig soverom. De har gjort alt fra riving og utgraving av stein og masser til montering av nye vegger, tak og gulv (isolering, gipsing, sparkling og maling). Disse to karene er svært pålitelige, profesjonelle og effektive, og er flinke til å finne gode og rimelige løsninger underveis. De har holdt oss oppdatert om fremgangen underveis og kommer til avtalt tid hver morgen (og eventuelt helger). De er gjennomsiktige med tanke på priser og viser til fullstendige kvitteringer for alle materialer. Vi kommer garantert til å bruke Vek AS igjen og kan gi våre varmeste anbefalinger.

Mars 2022
T

THALE ESKELAND om Vek AS

Bergen