Få hjelp til å pusse opp kjeller i Drammen

Skal du pusse opp en kjeller i Drammen? På Mittanbud får du tilbud fra snekkere, elektrikere og rørleggere som kan hjelpe deg med å pusse opp kjelleren din!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Få hjelp til å pusse opp kjeller i Drammen

Skal du pusse opp en kjeller i Drammen? På Mittanbud får du tilbud fra snekkere, elektrikere og rørleggere som kan hjelpe deg med å pusse opp kjelleren din!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber innen oppussing av kjeller i Drammen

Innrede kjeller

3043DRAMMEN

Jeg har rå kjeller som ønsker pusse opp og gjøre det til egen utleiedel meg egen inngang. I det forbindelse trenger jeg fagfolk til å se på dette og kan gi meg ca. pris på hele jobben

Isolering av kjeller

3041DRAMMEN

Har en kjeller med betongvegger. Trenger å sette opp stendere, isolasjon og veggplater. Må flytte lettvegg og dør, lage terskel og liste rundt utgangsdør. Totalt ca 100 m2.

Oppussing av kjellerrom

3023DRAMMEN

Oppussing av kjellerrom. Hei Vi er et samboerpar som flyttet inn Hotvetveien Vest og begynner å komme litt på plass. Vi har et kjellerrom på 14-16 kvm som nå fungerer som bod, og vi ønsker å få omgjort til et kontor. Rommet bærer preg av at det er lite gjort siden rekkehuset ble bygd. Vi ønsker å få revet alle hyller, isolere tak og vegger, bygget inn rørledningen og nye hyller. I tillegg ønsker vi å få montert varmekabler og lagt nytt gulv og oppgradere det elektriske i rommet. Det vi tenker å gjøre selv er å rive hyllene, men er usikker om dette lar seg gjøre av oss som følge av rør- og strømledninger. Vi ønsker at prosjektet skal starte en gang høsten 2024 og bli ferdig innen desember 2024. Vi ønsker å motta kostnadsoverslag før arbeidet starter. Befaring kan avtales.

Lage kjellerstue

3025DRAMMEN

Jeg har en murkjeller. Ønsker å lage kjellerstue i deler av den.

Oppgradering av kjellergulv

3029DRAMMEN

Oppdraget går ut på å pigge opp kjellergulv, legge radon- og fuktsperre, isolere og støpe nytt gulv. Det må muligens legge inn et nytt sluk og avløpsrør. Areal: ca 60m2.

isolering av kjeller

3027DRAMMEN

Vi trenger prisoversikt på isolering av en vegg i kjeller

Siste evalueringer
pusse opp kjelle

Veldig fornøyd med utført jobb. Råkjeller ble bygget om til stue og vaskerom. Flinke og nøyaktige folk. Pent og kvalitetsarbeid. Kan anbefales.

Nov. 2022
O

OLAWALE om DANILA BYGG AS

Drammen
Lage et vaskerom og garderobe

Profesjonelle fagfolk som gjennomførte arbeidet etter avtalen.

Sep. 2022
K

Katarzyna om PALIWODA BYGG

Drammen
Drenering og isolering av grunnmur, nytt varmegulv i kjeller

Very satisfied with Gravtek AS. The drenering, graving ut av kjeller and isolering of the fundament work they did was performed with high quality, in time and in agreed budget. Whenever an obstacle was discovered Gravtek AS was very forward leaning to find the best solution. Very good communication with Dominik who was key to success and advised us on the best approaches throughout the project. Would not hesitate to recommend Gravtek to anyone and would use them in future projects again.

April 2022
J

Janis om Gravtek AS

Drammen
Rive inventar i kjeller

Effektive og hyggelige.

Okt. 2020
B

Beate om BYGG KONTROLL OG PROSJEKTERING ABDUL HASEEB RAHIMI

Drammen
Maling av trappe oppgang og en kjeller

De var raskt på plass for og få evaluert jobben. De kom onsdag som avtalt og utførte. litt surr underveis og dette tar jeg på min kappe.

Juli 2020
A

Andreas om DRIFTSGUTTA AS

Svelvik