Få hjelp til å pusse opp kjeller i Oslo

Skal du pusse opp en kjeller i Oslo? På Mittanbud får du tilbud fra snekkere, elektrikere og rørleggere som kan hjelpe deg med å pusse opp kjelleren din!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Få hjelp til å pusse opp kjeller i Oslo

Skal du pusse opp en kjeller i Oslo? På Mittanbud får du tilbud fra snekkere, elektrikere og rørleggere som kan hjelpe deg med å pusse opp kjelleren din!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber innen oppussing av kjeller i Oslo

Renovere kjellerstue

1165OSLO

Jeg har fjernet ett vegg til vegg teppe i kjeller og det er mye lim igjen. Jeg ønsker dette fjernet og gulv avrettet og fukt sikret mot litt fuktig betong. Og gjøre alt klart for legging av folie og parkett. Rommet er 20kvm

Fikse fuktskader i gulv og peisløp i kjeller

0455OSLO

Vi har en fuktskade sak i kjelleren vår som vi trenger hjelp med. I første omgang trenger vi et prisoverslag og en oversikt over når arbeidet kan gjøres og hvor lang tid som beregnes. Vi har to små barn, så vi er avhengig av å planlegge godt. Borettslagets forsikringsselskap har vært involvert, og har kommet fram til at dette ikke dekkes av forsikringen. Jeg har vedlagt deres vurdering av hvilke tiltak som bør gjøres. Fuktskader på pipeløp i kjeller, samt gulv rundt pipen. Reparasjonsbehov Riving Gang: riv gulvlister og gulv. skrape indikert området på pipe Tørking gang: konstruksjon avfukting Tømrerarbeid gang: tilbakeføre riv, Maling gang: fuge toppen av gulvlister. sparkle og male pipe Elektrisk arbeid gang: de og ny montere varme folie Sanering gang: desinfisere Skadeomfang ved demontering av gulvlist på befaring, ble det observert en del sølvkre. sølvkre trives i områder med forhøyede fukt verdier, rett temperatur og støv. for å kontrollere/ tørke ut konstruksjonen under parkettgulvet må man demontere/ rive gulvet. området gjelder gang i kjeller. Vi bor sentralt i Oslo i Lindern Hageby.

Fornyelse av kjellerstue

1165OSLO

Ønsker å legge varmekabler og parkett i en kjellerstue. Samt male/sparkle veggene.

Pusse opp kjeller

1165OSLO

Har oppdaget fukt i ett vegg til vegg teppe på gulvet og ønsker det revet ut og rommet bygd opp igjen med parkett. Samt en fornyelse av vegger. Og sette inn en ny sot luke da jeg mistenker den kan ha bidratt til vann i gulvet.

Utbedring multimur kjeller

1284OSLO

Trenger hjelp med utbedring av multimur/oppbygging av kjeller etter vannskade. Må ha kompetanse /erfarimg med Multimur.

Renovering av ubebodd kjeller - to utleiedeler

0273OSLO

Kjelleren fremstår i dag ubebodd og er en kaldkjeller. Jeg skal etablere to utleieboliger der. - Jobben er alt av rør ref. tegning - Alt nytt av rør - Nytt vann- og avløp ut til stoppe kran (på tomt) - Elektrisk (med to skap) - Riving av tak/ himmling til kjeller og 1 etasje i hus. Avretting av tak og gulv i 1 etasje. - Legging av vanbåren varme i relevante rom ref. planløsning (kjeller og 1 etasje). Det er borret. - Pigge 50- 70 cm i kjeller - Bygge to nye bad - Etablere ny inngang - Drenere rundt huset ( ca 50 meter) Før befaring ønsker jeg et ca estimat basert på tegningen. Kjelleren er ca 150 kvadrat.

Siste evalueringer
Omgjøring av kjeller til hybel

Flinke folk som jobber effektivt. Svarer alltid kjapt på spørsmål og følger opp. Holdt seg innenfor avtalt pris. Anbefales

Mai 2023
M

Mikkel om ENTREPRENØR OSLO AS

Elverum
Skifte kjellerdør og grave ut vindu kjeller

Møtte opp til avtalt tid. Hadde god kommunikasjon underveis i prosessen. Utførte arbeidet slik vi forventet. Betalte fastpris.

Mars 2023
G

Gro om Bygg Power AS

Oslo
Trenger byggteknisk rapport på arbeid gjort i kjeller

Hjulpet meg med en vanskelig jobb. Tusen takk

Mars 2023
N

Niva om HUSBYGGERNE AS

Oslo
Innvendig trapp fra 1. etg til kjeller

Bedriften ble veldig godt representert av hyggelig og kunnskapsrik montør, som kom på befaring selv og har holdt i all kommunikasjon frem til levering og montering. Anbefales!

Des. 2022
H

Håvard om 3interiør AS

Oslo
Utgravivg av kjeller

supert arbeid til avtalt tid

Nov. 2022
S

Stian om GRØNNSLOTTET /GRAVING & ANLEGGSGARTNERTJENSTER AS

Oslo
Oppussing av bad, soverom, nye vinduer mm

Vi var superfornøyde først. Kjappe, effektive, god kommunikasjon og holdt tiden…. Men de har seks måneder etter at de skulle vært ferdige ennå ikke gjort seg ferdige med utsiden av det nye badromsvinduet.

Nov. 2022
P

Per om RENOVERINGS MESTEREN AS

Oslo
Etablere hybel og TV-rom i kjeller

Total Maxim Bygg og Dumitru ble valgt som entreprenør for oppussing av hele kjelleren (rive/rydde, avretting av gulv, nye vegger, ny lydhimling, legging av gulv, malerarbeider, dørmontasje, lister++). Arbeidet ble smidig koordinert mot min egen elektriker og rørlegger. Kan anbefale Dumitru på det sterkeste. Avtalen ble formulert ryddig på kontrakt, og kommunikasjonen var god gjennom hele prosessen. Arbeidet ble utført meget pent, det ble daglig ryddet og det var god orden. Gutta hans var flinke og effektive og selvom jeg var pirkete så utbedret de tingene fortløpende. Dumitru kom også med gode forslag underveis i gjennomføringen. Anbefales! Vil selv benytte de igjen ved en senere anledning!

Sep. 2022
C

Christoffer om TOTAL MAXIMUM BYGG AS

Oslo
Oppussing og endring av planløsning kjeller

Tom er en god håndverker i tillegg til å være en god prosjektleder, som informerer godt underveis, er løsningsorientert og retter opp i ting som ikke har gått i henhold til plan/kvalitet. Anbefales.

Aug. 2022
S

Sheri om TORSHOV FARGE AS

Oslo
Oppussing av kjeller

Flink, punktlig og hyggelig person. Kommer med gode forslag, som tyder på lang erfaring. Enkel å forholde seg til og samarbeider godt. Rimelig pris. Stor fornøyd med jobben han utførte (pusset opp kjeller. inkl vinduer mm). Anbefales på det sterkeste.

Juli 2022
M

Musharraf om SARI SERVICE AS

Oslo
Oppussing av kjelleretasje

Tom og teamet hjalp oss med å pusse opp kjellerstue, vaskerom og toalett i kjelleren og sette inn rømningsvindu. Tom kom alltid punktlig, informerte godt om framdriften og kom med gode løsningsforslag. Dukket det opp uforutsette ting eller vi påpekte mangler, ble det alltid rettet opp i. Vi er veldig fornøyd med resultatet. Det oppleves som vi har fått en ekstra etasje.

Juni 2022
C

Christian om TORSHOV FARGE AS

Oslo
Spesialbestille og skifte vinduer, lage én lysgrav

Bygg drømmen sto for utskiftning av gamle vinduer, lysgrav og betongsaging. Resultatet ble utrolig pent! Kommunikasjonen var hyggelig, og når vi ønsket en endring underveis, var det bare å gi beskjed så ble det fulgt opp dagen etter. Hardtarbeidende, proffe, serviceinnstilte folk! Holdt oss hele tida oppdaterte på progresjon og når de ville komme neste gang. Et par av håndverkerne kunne ikke norsk eller engelsk, røyka inne, og kasta sneipene på plenen. Et lite minus for dét. Og for at det ble noen prosent dyrere enn forespeila, men det skyldtes hovedsaklig at veggene våre er innmurt stein og ikke bare mur som de antok i prisestimatet. Vi gir gjerne disse andre oppdrag i framtida!

Juni 2022
M

Marte Holten om BYGG DRØMMEN AS

Oslo
Utvide lysgrav og sette inn større vinduer i kjeller

En utsøkt fornøyelse å ha Byggvindu til å hjelpe til med vinduer både i kjeller og på loft! God kommunikasjon, smarte og konstruktive forslag til løsninger, sterk gjennomføring og driv i framdriften og klare beskjeder dersom det oppstod noe uventet. Super opplevelse - vil definitivt bruke Byggvindu igjen ved en senere anledning!

Juni 2022
E

Elisabeth om BYGGVINDU AS

Oslo