Få hjelp til å pusse opp kjeller på Stange

Skal du pusse opp en kjeller på Stange? På Mittanbud får du tilbud fra snekkere, elektrikere og rørleggere som kan hjelpe deg med å pusse opp kjelleren din!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Få hjelp til å pusse opp kjeller på Stange

Skal du pusse opp en kjeller på Stange? På Mittanbud får du tilbud fra snekkere, elektrikere og rørleggere som kan hjelpe deg med å pusse opp kjelleren din!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber innen oppussing av kjeller på Stange

Oppgradering av kjeller

2312OTTESTAD

Vi ønsker å pusse opp kjeller. Huset er fra 1952, men alt utenom kjeller er totalrenovert i 2012-2014. Det var lagt ny drenering da. Det er muligens noe fukt i kjelleren, og det er ingen lufting der nå. Takhøyden er nok rett i underkant av 2 meter slik det er nå, arealet er 49kvm. Det er to rom, se vedlagte bilder. Det er usikkert pr nå om vi vil få til oppholdsrom/soverom ihht tekniske krav, eller om vi bare blir å bruke det som bod. Det er ikke søkt om bruksendring pr nå. Vi håper å få avklart disse tingene ved en befaring. Det vi ønsker å gjøre i kjelleren er: - Gulv med gulvvarme, helst uten å ta for mye takhøyde - Lufting og sette inn vinduer - Kle inn vegger og tak - Ny trapp - Opplegg av stikkontakter, i et lite omfang - Mulig sette inn dør mellom rommene, men dette har ikke stor prioritet Vi ønsker også en mulighet til å bidra noe selv, da vi ikke har det største budsjettet. Vi ønsker altså en helt enkel oppgradering av kjelleren, siden noe må gjøres der, men vi ikke har mulighet eller behov for den store oppussingen. Budsjettet er ca. 270 000,-kr. I etterkant ønskes det dokumentasjon på arbeidet som er gjort og materialer som er brukt.

Ny trapp, soverom, varmepumpe og vaskerom/bad

2312OTTESTAD

Hei! Ønsker befaring og prisoverslag for å bygge ny trapp fra 1. etasje og ned til kjelleren. I tillegg bygge soverom i kjeller, samt montere varmepumpe i kjeller. Eksisterende trapp er for bratt, så ønsker ny trapp/trappeløsning og annen vinkel på trapp. Ny nedgang til kjeller. Ønsker også prisoverslag på evt. bad/vaskerom oppgradering i kjeller. Ny dør i kjeller. Ønsker også pris på å pusse opp soverom med nytt gulv og panel to soverom 1. etasje. Fint om vi kan få et prisoverslag og gjerne et forslag til befaringstidspunkt. På forhånd, tusen takk. Mvh. Sissel

Flytsparkle, membran og flislegging

2332ÅSVANG

Vi har en kjeller på ca 15 kvm hvor det straks installeres og legges varmekabler av elektriker. Vi trenger hjelp med avrettningsmasse, membran og flislegging. Vi har kjøpt inn flisene så de ligger klare. Store fliser, mener de er 60x90.

Pusse opp kjeller

2312OTTESTAD

Se tegninger og eventuelt ta kontakt hvis du lure på noe :)

* Fortsatt ledig: Bygge om kjeller til kjellerstue

2312OTTESTAD

Jeg har et rom i kjelleren jeg ønsker å isolere og kle bruke som kjellerstue. Kjelleren er tørr, men med litt kondens i gulv. Jeg ønsker å gjøre så mye som mulig selv, men ønsker å tips fra fagfolk om hvordan dette kan gjøres best mulig. Jeg ser for meg en fagmann som kommer på befaring, og gjerne følger opp innimellom i byggeprosessen. Pris for konsulentjobben blir vi enige om.

Snekker arbeid kjenner 110 kvm

2312OTTESTAD

Har plan om å få omgjort kjeller på 110kvm til bruksareal/utleie. Klar gjort for å oppstart så snart som mulig. Ønsker også å totalrenovere 1. og 2. etasje på 214 kvm samme sted etter kjellerarbeid. Velkommen på befaring for nærmere samtale, eller ringe for mer informasjon. Abdisa Tokstadvegen 2312 Ottestad Tlf:

Siste evalueringer
Pusse opp kjelleren

Gjorde jobben raskt som som avtalt.

Aug. 2021
Ø

Øystein om BYGGMONTASJE AS

Hafrsfjord