Få hjelp til å pusse opp kjeller i Sarpsborg

Skal du pusse opp en kjeller i Sarpsborg? På Mittanbud får du tilbud fra snekkere, elektrikere og rørleggere som kan hjelpe deg med å pusse opp kjelleren din!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Få hjelp til å pusse opp kjeller i Sarpsborg

Skal du pusse opp en kjeller i Sarpsborg? På Mittanbud får du tilbud fra snekkere, elektrikere og rørleggere som kan hjelpe deg med å pusse opp kjelleren din!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber innen oppussing av kjeller i Sarpsborg

Oppussing av kjeller

1710SARPSBORG

2 soverom må pusses opp, samt 1 bod. Et bad som er flisbelagt på gulvet trenges å legge fliser også på veggene. Skal byttes totalt 6 vinduer. Skal åpnes en vindu til ene soverommet. Må konstureres nytt vegg mellon trappen fra 1. etasje samt som det må skjæres betongvegg for å åpne dør til teknisk rom.

Bygge om et kjeller til en leilighet (Sarpsborg)

1739BORGENHAUGEN

Vi er på utkikk etter en firma som kan utføre arbeid hos oss. Dette er en kjeller på 72 kvm som vi ønsker om og få bygget om til en leilighet. Nåværende takhøyde: ca. 2 meter Primære rom er toalettrom, sekundære rom er gang og lagerrom. Vi ønsker en pris estimat på dette oppdraget. Se vedlagt bilder.

Rørlegger og elektriker

1710SARPSBORG

Jeg har en kjeller jeg har revet og satt opp delevegger. Der trenger jeg rørlegger og elektriker Det er en liten hybel med kjøkken, et par bad, et vaskerom og et par soverom

Innrede soverom kjeller. Sette inn vindu. Sette opp lettvegg med 2 dører

1719GREÅKER

Beskrivelse 1: Innrede rom i kjeller og sette inn vindu. 2: Sette opp lettvegg med to innerdører. 3: pusse og male overflatene. Arbeidet skal gjøres etter dagens krav, standard og regelverk. Sluttresultatet skal være bra med god finish. Arbeidet kan starte omgående. Ta kontakt for befaring.

Overskrift Bruksendring av kjeller.

1734HAFSLUNDSØY

Hei! Jeg trenger fagfolk som kan utføre bruksendring av kjeller. Bruksendringen i underetasje, omfatter stue/kjøkken, soverom ,bad og gang(nye vinduer). Tilbygg: Skal bygges ett trapperom mellom U.etg og 1etg og settes trapp. Adresse Rundveien 1734 Hafslundsøy

Omgjøring av kjeller til godkjent utleiedel med egen inngang

1707SARPSBORG

P.d.d er kjelleren renset opp og det er betong/grunnmuren som er stående. - Gjøre om utebod til eget inngangsparti, koble på ny trapp fra egen inngang til kjellertrappen (som hoveddelen av huset også har tilgang til). - beholde eldre trapp fra 1.etg til kjeller - pusses ned - Mellomgang: gips, legge gulv, sparkle, male, sette inn 3 dører - Lite bad: Legge membran, sette inn do, dusj, vask, flis/baderomsplater mm. - Oppholdsrom - lekte ut og isolere, gips, sparkel, maling, varmekabler gulv, flis, sette opp kjøkken, bygge sovealkove(sovealkove, stue, kjøkken) Ønsker at de som tar jobben kan søke kommunen slik at utleiedelen blir godkjent og kan ta på seg samtlige jobber (snekker, el og rør)

Siste evalueringer
Pusse stua og gangen.

Veldig fornøyd med jobben. Kommunikasjon er veldig bra. Flinke folk. Effektivt og god pris. Hjelper med alt pluss ekstra. Ryddig. anbefales Sterkt

Des. 2022
M

Mashal om GRÅLUM BYGG AS

Borgenhaugen
* Fortsatt ledig: tilbud snekker jobb kjeller

Gjorde en bra jobb

Juli 2021
P

Paul om METIN ATTO

Yven