Trenger du hjelp med våtromsbelegg i Ålesund?

Skal du legge våtromsbelegg på bad eller vaskerom i Ålesund? Legger du ut oppdraget på Mittanbud vil flere bedrifter som kan legge belegg til vil våtrom konkurrere om å få jobben gjort!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du hjelp med våtromsbelegg i Ålesund?

Skal du legge våtromsbelegg på bad eller vaskerom i Ålesund? Legger du ut oppdraget på Mittanbud vil flere bedrifter som kan legge belegg til vil våtrom konkurrere om å få jobben gjort!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Om Ålesund

Ålesund kommune ligger på Sunnmøre i Møre og Romsdal fylke, og omfatter øyer og halvøyer mellom fjordene som strekker seg innover. Det historiske sentrum i byen Ålesund ligger i omkring sundet mellom Aspøya og Nørvøya, mens det senere har kommet sammenhengende bebyggelse østover. I tillegg er det spredt bebyggelse på mindre tettsteder og øyer i kommunen.

Ålesund har en særpreget arkitektur i jugendstil som ble bygget etter en stor bybrann i 1904, og store deler av sentrum har nasjonal kulturhistorisk verneinteresse. Dersom du planlegger et oppussingsprosjekt i Ålesund, kan dette påvirke hva du har lov til å gjøre av inngrep, hvordan det kan gjennomføres og hvilke byggesøknader du må sende inn til kommunen.

Når du planlegger prosjektet ditt, kan det være lurt å engasjere lokale håndverkere og entreprenører. De kjenner til de lokale byggereglene og byggetradisjonene, og har i tillegg erfaring med hvilke materialer som passer til værforholdene i området. Da sikrer du at prosjektet oppfyller alle nødvendige krav, og at du får et godt resultat.

Siste jobber i Ålesund tilknyttet våtromsbelegg

Oppussing av dusjhjørne og installere badekar

6057ELLINGSØY

Vi trenger å oppgradere et dusjhjørne med skråtak pga. feil fall på gulvet og ikke korrekt utført himling. Vi vil gjerne diskutere utbedring av kun nevnte feil vs. oppussing av hele dusjhjørnet. Samtidig vil vi på et annet bad rive bort dusjdører og blandebatteri og sette inn nytt badekar og blandebatteri.

Legge nye fuger i dusj

6006ÅLESUND

Nye fuger langs gulvet i dusjhjørne (se bilde). Gjelder kun der gulvflisene møter vegg inne i dusjhjørnet. Må gjøres innen 22.08.2023. Tusen takk :)

Legge gulvbelegg i våtrom.

6018ÅLESUND

Ønsker pris på materiell og arbeid på: Vinylgulv i ca 9kvm våtrom. Sålen er ferdig avrettet og arbeidet med fallbygging er utført etter beste evne av undertegnede. Skulle det nødvendig med utbedringer/forandringer på sålen så får oppdragstaker jobben med dette. Kom gjerne innom om du/dere tar gratis og uforpliktende befaring! Mvh Endre

Oppussing av gammelt, uinnredet bad

6265VATNE

Hei! Ser etter snekker og flislegger for oppussing av gammelt bad i kjeller. Badet er i uinnredet kjeller med bar betong i gulv, tak og vegger. Ønsker å få støpt gulv, foret ut og isolert veggene, lagt fliser på gulv og våtromspanel på vegger. Oppsummert så behøver jeg hjelp med: -Reisverk -Isolasjon av vegger -Støping av gulv -Utforing av vindu Jeg er selv elektriker og står for det elektriske. Jeg jobber i en bedrift som også driver med rør, så jeg får gode priser her og behøver ikke rørlegger.

Renovering av vaskerom

6014ÅLESUND

Skal renovere et vaskerom på ca 5 kvadrat. Plater på veggene, nytt gulv, ny varmtvannstank og ny innredning inkl utslagsvask. Ikke hvitevarer. Vil gjerne ha et firma som kan hjelpe med planløsning og ordner med rørlegger, snekker og alt som trengs.

Tarkett Aquarelle våtrom

6280SØVIK

Legge 2,4*3 meter våtromsbelegg. 2 gjennomføringer, (1 dusj, 1 toalett) Opsjon , flytsparkle først.

Siste evalueringer
Renovering av bad.

Vil gi bedriften gode tilbakemeldinger på jobben som ble gjort på mit bad. Kvalitet og pris heilt som forventet og god kommunikasjon under heile prosessen. Kan absolutt anbefale bedriften til andre.

Des. 2013
A

Aage om BOLIG OG VÅTROM AS

Ålesund
Gulvbelegg på bad XXm2

Jobben besto i å legge nytt gulvbelegg på bad. Fikk velge belegg fra bra sortiment. og de utførte jobben til avtalt tid og pris. Anbefales!

Mars 2013
L

Lars Erik om NIME AS

Ålesund