Våtromsbelegg - Røros

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Siste registrerte jobber

Legge våtromsbelegg på hyttebad

7370BREKKEBYGD

Bad på hytte, ca 9 kvm. Legge våtromsbelegg på gulv.

* Fortsatt ledig: Takløft, nytt bad og eventuell garasje.

7374RØROS

Har et hus på 13 x 8 meter. byggeår 1970. En etasje + full kjeller. Ønsker å bygge på en halv etasje opp. I dag er det kaldloft. Tenker meg da å sette på nye takstoler inn mot de gamle, slik at eksisterende innvendig tak blir bevart. Ser for meg takstoler med knevegg 1,20m. I tillegg må det bygges nytt bad og ny trapp i 1. etasje. Vurderer også å bygge på garasje inn til eksisterende bygg, men det blir ett spørsmål om totalkostnad. Eksisterende yttertak er av bølge eternitt, som jeg selv vil fjerne.

Renovering av kjeller

7374RØROS

Huset er bygget i 1958. Renovering av delvis uinnredet kjeller. 1. rom er et "rå-rom" i mur, brukes som lagerplass, som ønskes kledt og satt inn større vindu (er) til allrom. Parkett på gulv, trepanel vegg og tak. 2. rom har ett dusjrom satt inn m varmekabel og uttrekksluftekanal, del av rommet brukes som vaskerom, og oppbevaring. ønsker å lage et stort vaskerom m badekar og wc fliselagt. varmekabler. Ett nytt større vindu. Vedfyrt ovn/ubrukelig står i vaskerom, ønsker å flytte piperør til allrom.

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.