Våtromsbelegg - Skien

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Våtromsbelegg i Skien

BYGG & DEKOR AS

Sette opp våtromsplater

"Veldig gode på snekring og flislegging. Kommer til og bruke de igjen."
F
Fredrik
Skien, Mars 2023
BYGG & DEKOR AS

TELEMARK VVS AS

5.0 (23)

Vi er en rørleggerbedrift, drevet av to rørleggermestere, med lang og god erfaring innen rørleggerfaget i Telemark. Våre felt er renovering av våtrom, nybygg, varmeanlegg, servicearbeid og VA. Vi har to avdelinger, en for Grenland og en for Drangedal/Kragerø.?

Se mer

Bygge bad

"Veldig profesjonell og seriøs aktør. Leverte badet i henhold til avtalt tidsplan og pris. Var god dialog underveis. Anbefales."
S
Sigmund
Drangedal, Aug. 2021
TELEMARK VVS AS

SEPPÄNEN GULVLEGGERFIRMA

Gulvlegger1.no Våtroms sertifikat - https://www.instagram.com/gulvlegger1no/- https://www.facebook.com/gulvlegger- www.floornett.no webshop for gulv og sender over hele Norge.JTF-Bygg AS Godkjent Mesterbedrift/Våtroms godkjent bedrift- www.jtf-bygg.no- https://www.facebook.com/jtfbyggnoHar våtromssertifikat! Vi ufører alt innen gulv. Dvs. parkettlegging, vinyl, linoleum, våtrom, teppefliser, avretting, betongsliping, flytsparkling, epoxy, heldekkende tepper i gulv og trapper etc. Vi har gode referanser fra mange små- og store prosjekter.

Se mer

Legging av gulvbelegg på toalettrom.

"Raskt levert i ferietid når det er vanskelig å få tak i håndtverker. Bra pris og kvalitet."
Å
Åge
Skien, Juli 2020
SEPPÄNEN GULVLEGGERFIRMA

AaTe Bygg AS

Velkommen til Aate Bygg AS Aate Bygg AS er et tradisjonelt byggefirma med bred erfaring innenfor byggebransjen. Vi tilbyr våre kunder høy faglig kompetanse og god service til enhver tid. Vi utfører de fleste tjenester innen byggebransjen og bidrar også med prosjektering, prosjektstyring og konsulentvirksomhet til våre kunder. Vi mener god planlegging og gjennomføring er veldig viktig for et vellykket byggeprosjekt, og vil derfor at dere kontakter oss før dere starter ett nytt prosjekt.Ta gjerne kontakt for en uforpliktende og hyggelig samtale. Du når oss enkelt på telefon eller e-post: Telefon: 925 09 746 E-post: tointe@gmail.com

Se mer

Flytsparkling av baderomsgulv og legge belegg

"Meget bra utført arbeid, av solide, hyggelige og dyktige håndverkere. Anbefales!!"
E
Espen
Skien, April 2020
AaTe Bygg AS
Om Skien

Skien kommune ligger like nord for Porsgrunn i Vestfold og Telemark fylke, og har i overkant av 55 000 innbyggere. Flesteparten av innbyggerne i kommunen bor i den sammenhengende tettbebyggelsen mellom Skien, Porsgrunn og Bamle, med en konsentrasjon i byen Skien sørøst i kommunen.

Skien sentrum kjennetegnes av murgårder i både gotisk, renessanse- og barokkstil, bygget etter en bybrann i 1886. Boligkvarteret Snipetorp overlevde brannen og har sammenhengende trehusbebyggelse fra slutten av 1700-tallet. Ellers i kommunen er det variert bebyggelse med mange eneboliger, i tillegg til en del tomannsboliger, rekkehus og gårder. Hva du har lov til å pusse opp og hvilke byggesøknader du må sende inn, avhenger av boligtypen din.

Uansett om du skal totalrenovere huset eller trenger hjelp til vedlikehold, er det lurt å benytte seg av håndverkere som holder til i Skien eller i nærheten av deg. De har kjennskap til hvilke byggeregler som gjelder der du bor og har erfaring med hvilke materialer som passer til klimaforholdene i området.

Siste registrerte jobber

Fjerne belegget som ligger der og legge nytt.

3743SKIEN

Dette er ett bad på ca 10-15 kvadrat. Det ønskes å fjerne belegget som ligger der, og legge nytt. Det må nok meisles opp, det som ligger der nå. Det jeg lurer på er ca pris?

Vinyl/Våtromsbelegg

3746SKIEN

Ønsker lagt våtromsbelegg, avrette og masterboard på 2 små bad. Ca 3.5kvm hver.

Pusse opp toalettrom

3716SKIEN

Fjerne fliser og legge vinyl klikk gulv. Fjerne toalett og sette opp vegghengt toalett.

Våtromsbelegg

3727SKIEN

Legge våtromsbelegg på et bad.

Legge vinylbelegg på baderom

3744SKIEN

Har et baderom der jeg gjerne skulle ha hatt vinylbelegg på. De hadde ikke lang nok lengde, slik at to belegg må sveises sammen, har sveisetråden til dette Badet er rett under 8kvm

Legge belegg på bad

3730SKIEN

Tenker å legge våtromsbelegg på baderomsgulvet som er ca 4 kvm og trenger hjelp med det.

Siste evalueringer
Rette og legge gulvbelegg på bad.

Flott bedrift som utførte en bra og tilfredsstillende jobb.

Nov. 2019
B

Bjørn Roger om TATA MONTASJE FELIPE MAURICIO PALOMINOS GARRIDO

Legging av vinylbelegg på bad

Veldig fornøyd med gjennomføring.

Okt. 2018
C

Cecilie om DOUBLE A AS

Skien
Legging av linoleumsbelegg baderom Borgestad/Skien

Meget god service, svært kjapp og en suverent flink håndverker! La nytt baderomsgulv med avretting og vinylbelegg. Anbefales på det varmeste!

Sep. 2018
J

Jan om SEPPÄNEN GULVLEGGERFIRMA

Oslo
Gulvbelegg på bad

Svarte raskt når jeg la ut spørsmål om anbud. Ga raskt tilbud om pris. Jeg hadde behov for å få arbeidet utført på et bestemt tidspunkt frem i tid. Dette ble overholdt. Arbeidet ble utført av mester og lærling, det tok derfor noe lenger tid, noe som ikke hadde noen betydning for meg. Arbeidet ble meget pent utført. Andre håndverkere har i ettertid kommentert at jobben var godt utført. Prisantydningen ble overholdt, som f.ø var meget rimelig.

Sep. 2018
T

Thomas om DOUBLE A AS

Skien

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.