Trenger du hjelp med våtromsbelegg i Drammen?

Skal du legge våtromsbelegg på bad eller vaskerom i Drammen? Legger du ut oppdraget på Mittanbud vil flere bedrifter som kan legge belegg til vil våtrom konkurrere om å få jobben gjort!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du hjelp med våtromsbelegg i Drammen?

Skal du legge våtromsbelegg på bad eller vaskerom i Drammen? Legger du ut oppdraget på Mittanbud vil flere bedrifter som kan legge belegg til vil våtrom konkurrere om å få jobben gjort!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber i Drammen tilknyttet våtromsbelegg

Legge gulv på bad, belegg

3060SVELVIK

Trenger hjelp til og legge gulvbelegg fra tarkett ca 6 kvadrat

Bytte silikon langs gulvet på badet

3050MJØNDALEN

Bytte silikon langs gulvet på en vegg på badet.

Legge våtromsbelegg i vinyl på gulv.

3055KROKSTADELVA

Vi skal pusse opp et bad i en utleieleilighet. Vi har landet på at vi ønsker å legge våtromsbelegg i vinyl på gulvet. Vi ønsker å gjøre mest mulig selv, men ønsker godkjent fagmann på dette for å få nødvendige papirer. Badet er ca. 5-6 kvm og vil være ferdig ryddet og klar til å legge gulv. Vi vil også kjøpe inn gulv. Eventuelle detaljer blir vi enige om fortløpende. Leietaker flytter ut 15. desember, så det er ønske at jobben blir gjort før jul eller tidlig på nyåret.

Endring av toalettrom til rom for badekar

3042DRAMMEN

Tiltaket gjelder ombygging av et toalettrom til et rom med badekar. Rommet ligger ved siden av eksisterende bad og vi ønsker å åpne deler av veggen mellom rommene. Toalettet som fjernes ønsker vi å flytt inn i eksisterende baderom. Det vil kreve omlegging av rør og oppbygging av kasse for vegghengt toalett med tettesjikt og flislegging. Eksisterende dør inn til toalettrommet må tettes. Badekaret skal bygges inn. Det vil si at det må bygges en konstruksjon 50-60 cm over gulvet som badekaret og armatur skal felles ned i. Alle overflater må sikres mot vanngjennomtrengning og flislegges. Rommet er 2,3x1,2 m.

Mikrosement over flis på baderomsgulvet

3022DRAMMEN

Hei, ønsker prisanslag på arbeid og materialer for å legge mikrosement over flisene på baderomsgulvet, gulvet er 3,9 kvadratmeter og har en kant på 7 cm med flis opp mot veggen.

Legge gulvbelegg på bad og kjeller

3038DRAMMEN

Har et bad på ca 8kvm og et vaskerom på ca 5kvm hvor det skal legges nytt gulvbelegg.

Siste evalueringer
Totalrenovering av bad på >10 m2

Vi er fornøyde med sluttresultatet. Oppdateringer og tilbakemeldinger underveis var noe mangelfulle. Ikke fornøyd med det økonomiske oppgjøret og måten ting ble gjort på. men, det skal sies at de er lette å forhandle med og raske til å finne løsninger om man er uenig.

Nov. 2014
M

Mari om GLG AS

Drammen
Oppussing av lite bad 2.etg

ACE/AECOPS did an excellent job. They built up my bath from the ground to finish, with altenating experts. What they lost in speed, they caught back in accurate and meticuklous serch for good solutions. I would recomend them to anyone who wants to create new, modern bathrooms in old houses. Karl Anton Undeland, Hotvetveien 62 Drammen

Des. 2012
K

Karl Anton om ACE SERVICE Vasyl Zhmurchyk

Drammen
Golvbelegg-legging, bad

Jeg er veldig fornøyd med arbeidet, og også kontakt før og etter jobben. Pålitelig, hyggelig, kjapp er stikkord. I tillegg var prisen overkommelig. Anbefaler RJ på det varmeste.

Sep. 2012
A

Anne Valle om RJ MALER OG BYGGTAPETSERE REFIK JANUZI

Bardufoss
Rehabilitere dusj, bytte ut tepper med parkett, ta ut gammel kjøkken.

Aug. 2011
A

Ann Vigdis om Krokstad Rør AS

Vråliosen