Våtromsbelegg - Hareid

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter
  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Siste registrerte jobber

* Fortsatt ledig: Gulvbelegg vaskerom

6060HAREID

Fjerne eksisterende gulvbelegg, der etter legge nytt. -Gulvareal 9,29m2 -Omkrets 14,07m (Nytt gulvbelegg er allerede kjøpt inn)

* Fortsatt ledig: Avretting av betongplate

6060HAREID

Hei. Held på med totalrenovering av vaskerom på ca 13 kvadrat. Skal no legge nye varmekabler og avrette gulvet og legge gulvbelegg. Er der noen som kan ta på seg ein slik jobb her? Treng altså noen til å rette gulvet og legge gulvbelegg. Rommet er L-formet og har sluk ca midt i rommet.

Legge nytt gulv på badet

6060HAREID

Må nok ta vekk gulvbelegget, ha på membrand og legge nytt. Gulvet knirker og det er store svimerker fra varmekabler 8-10 kvm

Oppusing av bad - ca 3,2m2

6060HAREID

Det er et lite bad på ca. 3,2m2 som trenger full renovering. (Har aldri vært i henhold til nåværende gjeldende forskrifter. ) Ønsker tilbud på : Grunnarbeid/Membran i henhold til gjeldende forskrift Gulv m. varme og nedlegging av sluk i gulv ( Eksisterende rør fra badekar, men ikke sluk ) Vegger dekket med baderomsplater, montering av 60cm baderomsmøbel med speil + levering av ettgreps-kran. Installasjon av innbyggningstoalett (Eksisterende nedløp og vanntilkopling over gulv, Innbyggningsramme og toalett forefinnes på stedet ) Innstallasjon av dusjkabinett + levering av termostatbatteri ( Har kabinett med gulv , avløp kan koples til sluk ) Montering av avløp for vaskemaskin.

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.

Legg ut en jobb og få tilbud

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Legg ut en jobb og få tilbud