Våtromsbelegg i Harstad

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Siste registrerte jobber

Bytte baderomsplater + bytte dusjkabinett til dusjvegger og sette opp skyvedørsgarderobe i gang.

9406HARSTAD

Baderommet har mål 3,04 x2,06 og er ca.10 år gammel bygning. Der er enkle hvite rutete baderomsplater som jeg ønsker å bytte med baderomsplater som ser ut som sement, slette og helst skjulte hjørnelister . Vil også bytte ut et delvis defekt dusjkabinett med dusjhjørne 90x90 cm. Sette opp skyvedørsgarderobe i gang 2,04 bredde, ca 70 cm dybde, fra vegg til vegg i gangens lengde på 2,04 cm, med 3 skyvedører.

Utbedring av dusjsone

9409HARSTAD

Utbedring av dusjsone... ny sluk...nye fliser osv...

Flyte badgulv og legge våtromsbelegg

9403HARSTAD

Badgulv mål: 2,80 x 2,30. Jobb: Flyte / avretting over varmekabler og legge våtromsbelegg. Skaffer avretningsmasse og våtromsbelegg selv.

Bytte varmtvannsbereder, våtromsbelegg, uttak til vaskemaskin og noen våtromsplater i tilknytning til varmtvannsberederen.

9403HARSTAD

Har behov for å bytte varmtvannsberederen. mens den er koblet av tenkte vi å legge nytt våtromsbelegg på gulvet (over det gamle) og sette opp våtromsplater. ønsker også å få et uttak til vaskemaskin på samme side som varmtvannsberederen står på. (i dag er vaskemaskinen og uttaket på andre side i tilknytning til vask. Mulig vi også ønsker å ha uttak for dusj på samme side.

Legge belegg våtrom

9409HARSTAD

Legging av vinylbelegg våtrom 3 m x 4,60 m( fratrekk 1,25 m x 1,25 m). Det er to sluker i gulvet, to avløpsrør for vask og et toalett. Vinylbelegg er kjøpt inn.

Bytting av gulvbelegg, utskifting av toalett

9415HARSTAD

Bedriften jeg jobber for skal utbedre en liten garderobe med nytt belegg, også skal vi bytte gulvbelegg på to toalettrom samt skifte fire toaletter