Våtromsbelegg - Jevnaker

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Siste registrerte jobber

Baderomsoppussing

3520JEVNAKER

Har et bad på ca 10 m², byggeår på 1990-tallet. Trenger riving av fliser, innmurt hjørnebadekar og annet møblement. Rør må skiftes (har gamle kobberrør) og det er ikke membran på badet. Det må monteres baderomsmøbler og vinylbelegg som festes på gulv og vegger. Jeg antar at nytt gulv må støpes før linoleumsbelegg legges. Dette er en "basic" renovering for å få bad opp til dagens krav om standard. Ønsker å gjøre det så billig som mulig, så setter stor pris på et rimelig tilbud på både baderomsmøbler (med lys ved vask), arbeid og linoleum om mulig. Tilbud på spotter og varmekabler tas også imot.

Vinylbelegg på baderom.

3520JEVNAKER

Legging av vinylbelegg på baderom i kjeller. Gulvet har i dag stramt og helt vinylgulv, så jeg mener at nytt belegg kan legges direkte på det gamle. Gulvberdde: 155 cm, lengde: 400 cm. Altså ca 6 m2. Type gulvbelegg bestemmes av håndverker, men oppdragsgiver vil bestemme farge og mønster.

* Fortsatt ledig: Renovering av bad

3520JEVNAKER

Ønsker å renovere et bad på ca 4kvm. Følgende ting ønskes gjort: Bytte veggplater (har nye baderomsplaterplater) Legge nytt gulvbelegg Nytt sluk Ny servant og toalett Nytt dusjkabinett I tillegg ønsker vi å legge nytt gulvbelegg og bytte sluk på et vaskerom på ca 11kvm.

* Fortsatt ledig: Legging av belegg på nytt bad. Haster!

3520JEVNAKER

Vi trenger seterifisert person til å lime belegg på nytt bad ca 2.5m x3.20 m.(helt rektangulært) alt er klargjort. Belegget er klart, men du må holde lim. Jevnaker.

* Fortsatt ledig: Gulvet

3520JEVNAKER

gulvet på soverum synker - ca 1-1.5 cm i den ene hjørne

Installering av bad og vaskerom i eksisterende rom, ca 15 m. Sette opp prefabrikert garasje i tre eller betongblokker. 560x560

3520JEVNAKER

Jeg har en garasje som en del av en enebolig. Denne har jeg tenkt å ominnrede. Jeg vil her etablere et vaskerom og bad med vask, toalett og badstu. Garasjen er av betong. Oppsett av ny garasje rett utenfor. Størrelse 560x560. Dette blir enten av betongblokker eller tre. Har ikke avgjort dette ennå.

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.