Våtromsbelegg - Asker

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Våtromsbelegg i Asker

VANNTETT AS

Vanntett AS er en liten Mesterbedrift med mye kompetanse innen mur, flis, puss og betong, og i særdeleshet vanntetting og overflatebehandling av betong. Vi vanntetter betong med alt fra injisering, impregnering, epoksy, polyuretan, polyurea og ulike sementbaserte vanntettingsprodukter. Vi har murere med spesialkompetanse innen steinlegging- og hugging, asbestarbeider og prosjektledelseserfaring for flisarbeider i store borettslag. Vi har utstyr for flytstøp, understøp og ulike former for injeksjon i betong og fjell. Betongrehabilitering har vi mye erfaring med. Prosjektledelse utføres av personell med norsk som morsmål.

Se mer

Gulv avretting og legging av gulvbelegg

"Ryddig og fint. Ingen ting å utsette på jobben"
L
Linn Kristin
Hvalstad, Okt. 2020
VANNTETT AS

Spitsbergen Byggtapetsere

4.8 (131)

Legging av gulvbelegg på 16m2 bad

"Solid håndverk og god kommunikasjon"
L
Linn Kristin
Hvalstad, Okt. 2020
Spitsbergen Byggtapetsere

SEPPÄNEN GULVLEGGERFIRMA

Gulvlegger1.no Våtroms sertifikat - https://www.instagram.com/gulvlegger1no/- https://www.facebook.com/gulvlegger- www.floornett.no webshop for gulv og sender over hele Norge.JTF-Bygg AS Godkjent Mesterbedrift/Våtroms godkjent bedrift- www.jtf-bygg.no- https://www.facebook.com/jtfbyggnoHar våtromssertifikat! Vi ufører alt innen gulv. Dvs. parkettlegging, vinyl, linoleum, våtrom, teppefliser, avretting, betongsliping, flytsparkling, epoxy, heldekkende tepper i gulv og trapper etc. Vi har gode referanser fra mange små- og store prosjekter.

Se mer

Legge nytt vinylgulv på vaskerom

"Veldig fornøyd med arbeid utført på vaskerom på hytta! Jani kan anbefales!"
K
Karin
Sætre, Juli 2020
SEPPÄNEN GULVLEGGERFIRMA
Om Asker

Asker kommune ligger sørvest for Oslo i Viken kommune, og har i underkant av 100 000 innbyggere. Kommunen omfatter halvøya Hurumlandet i tillegg til den nordlige delen av kommunen, som er en del av den sammenbygde bebyggelsen i tettstedet Oslo. Sørover i kommunen ligger flere større tettsteder, blant annet Heggedal, Røyken og Spikkestad.

Boligene i Asker kommune er en blanding av frittstående bygg, som eneboliger og tomannsboliger, rekkehus, leiligheter og gårder. Hva slags bolig du har påvirker hva du har lov til å gjøre av oppussing, hvordan det kan gjennomføres og hvilke byggesøknader du må sende inn til kommunen.

Husk å undersøke de lokale byggereglene før du setter i gang med prosjektet ditt, så du sikrer at prosjektet oppfyller alle nødvendige krav. Det er lurt å få hjelp av en lokal håndverker som kjenner til hvilke regler som gjelder der du bor, og som i tillegg har erfaring med hvilke materialer som passer til klimaet i området.

Siste registrerte jobber

Legge gulvbelegg på bad, samt montere baderomsplater på vegg.

3442HYGGEN

Legge gulvbelegg på bad, samt montere baderomsplater på vegger. Ta høyde for vann/avløp samt strøm til speil over vask og avtrekksvifte i tak. Mål gulvflate ca. 1,50x2,40

Gulvbelegg + våtromstapet etter vannskade

3480FILTVET

Hei, Vi fikk en liten vannlekkasje på vaskerommet i frosten som har vært. Jeg har revet vekk alt av gulvbelegg og delvis deler av våtromstapet. Rommet er ganske klart for å bygges opp på nytt. Vi trenger å få hjelp her. Er dette noe dere kan ta på dere? Vi trenger jo naturligvis dette satt igang så fort som mulig. Ønsker derfor pris på nytt gulvbelegg og våtromstapet (eller andre gode forslag). Dette er en forsikringssak. Vi holder til på Filtvet.

Renovering kjeller

3472BØDALEN

Jeg vurderer å kjøpe et hus der det er behov for renovering i kjeller. Kjelleren er på ca 20 kvm og inneholder bad med vaskerom og kjellerstue. Ønsker prisoverslag på følgende: - riving av alt innvendig i kjelleren - riving av terrasse og trapp - drenering, ca 4 meter. Må håndgraves. - nye, større vinduer i kjellerstuen - tørking av rom - oppbygging av kjelleren igjen (vegger, tak, gulv med gulvvarme, enkelt bad med vaskerom, inkl maling, listing og elektrisk arbeid) - oppbygging av terrasse og utetrapp - håndtering av avfall Ønsker gjerne en håndverker som organiserer arbeidet.

Skifte vinylgulv på bad

1394NESBRU

Trenger å få skiftet/lagt nytt vinylgulv i en dusj på badet. Målet er under 1 m2. (Se bildet).

Bytte silikonfug på bad

1397NESØYA

Fug som skal byttes: 2* 240cm fra gulv til tak 2* 90 cm ved gulv 1* 150 cm ved gulv 16* 15 cm ved hyller

Hjelp til å legge silikon rundt dusj/bad

1383ASKER

Jeg har et lite dusj med dør. Jeg ønsker å ta ut gamle silikon med svartemugg og legge ut ny silinon..

Siste evalueringer
Jotun våtromssystem

Nordbyggservice var effektive, pålitelige, og vi hadde enkel kommunikasjon gjennom hele prosessen. Prisen og løsningsforslagene var svært gode, de var ryddige og profesjonelle på alle vis. La Terrazzofliser og laget slette vegger til bad med våtromsplater, armert mur og våtromsystem fra jotun. Vi er strålende fornøyd:) Kan anbefales på det varmeste.

Jan. 2019
I

Ingeborg om NORDBYGGSERVICE AS

Asker
legge vinylbelegg på baderom

Svert fornøyd med godt utført arbeid. Godt resultat , tydelig kommunikasjon, pungtlighet. Og i tillegg god pris. Vil garantert kontakte Seppanen neste gang også; kan anbefales.

Jan. 2019
I

Inger-Lise om SEPPÄNEN GULVLEGGERFIRMA

Heggedal
Oppussing av 8,4 kvm. vaskerom

Kjetil utførte jobben raskt og effektivt, til avtalt tid og pris. Jeg har ingen problemer med å anbefale han til andre.

Juli 2012
M

Morten om DRAMMEN FLISETEKNIKK AS

Spikkestad
Oppussing av bad

Renovering av bad. Jobben ble gjort som avtalt til avtalt tid og pris. Håndverkerne var hyggelige, serviceminded og ryddige. Litt ekstra småting som dukket opp ble gjort uten påslag i prisen. Arbeidet er fagmessig og pent utført så vidt jeg kan bedømme. Vi er svært fornøyd og bruker gjerne firmaet igjen.

Okt. 2011
T

Turid om KRONE AS

Nesbru
Våtrom

Prisen var best av 5 anydere. Ved kredittsjekk hadde selkapet god økonomi og ingen betaligsanmerkninger. Firma virket passe stort for oppgaven.Arbeidet ble riktig utført innenfor den tiden som var lovet. Kan anbefales til andre.

Des. 2010
F

Ferner Jacobsen om Ing. F. Wickstrøm AS

Oslo
Renovering av bad - Asker

Arbeidet ble utført i.h.t. avtale. Det er kvalitetsmessig utført og vi er meget godt fornøyd.

Nov. 2010
I

Ivar om Salus Expo AS

Stabbestad

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.