Våtromsbelegg i Nordre Follo

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Siste registrerte jobber

Legge gulvbelegg på våtrom

1413TÅRNÅSEN

Legge gulvbelegg på våtrom og evt. fjerne gammelt om nødvendig. Rommet er på ca 5 kvm. Tilpasning rundt rør og bereder. Vil helst slippe å fjerne bereder for å legge gulvet. Arbeidet må helst gjøres en gang i desember.

Legge gulvbelegg på et lite vaskerom

1413TÅRNÅSEN

Legge gulvbelegg på våtrom og evt. fjerne gammelt om nødvendig. Rommet er på ca 5 kvm. Tilpasning rundt rør og bereder. Vil helst slippe å fjerne bereder for å legge gulvet. Arbeidet må helst gjøres innen fredag 24.11

Vaskerom: lage fall mot sluk og legge gulvbelegg

1405LANGHUS

Vi har et kjellerrom med betonggulv på ca. 10 m2. Det er sluk i gulvet, men ikke fall mot sluk. Vi ønsker å lage til vaskerom. Vi ønsker tilbud på: 1: støpe fall mot sluk, 2: Legge gulvbelegg for å få våtromsstandard på gulvet. Det er to avløpsrør som kommer opp igjennom gulvet. Disse står tett inntil veggen i to av hjørnene.

Legge nytt linoleumsgulv på vaskerom

1413TÅRNÅSEN

Ønsker hjelp til å fjerne gammelt linoleumsgulv og legge nytt. Vaskerom på 3.4x2.9m ca 10m^2. Rommet har to dører og ett sluk.

Legge gulvbelegg på vaskerom

1412SOFIEMYR

Trenger å legge nytt gulvbelegg på vaskerommet, da vi har endret planløsningen. Det er sluk på rommet. Underplatene er av spon Bildet viser: Den nye planløsningen er en rett vegg langs gulvbelegget og «innlemmer» rektanglet som ikke har belegg på bildet. Slik at vaskerommet blir ett rektangel. Døren som står åpen er i soverommet på andre siden av den nye veggen som ikke viser på bildet. All innredning og belegg er fjernet.

Montering av Fibo baderomsplater på 2 bad.

1406SKI

Ønsker å få montert Fibo baderomsplater på 2 stk. nye bad. Badene er 4,5 m2 og 6,5 m2. Jobben ønskes utført snarest. Jeg har plater, skinner og silikon.