Våtromsbelegg i Larvik

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Våtromsbelegg i Larvik

SEPPÄNEN GULVLEGGERFIRMA

Gulvlegger1.no Våtroms sertifikat - https://www.instagram.com/gulvlegger1no/- https://www.facebook.com/gulvlegger- www.floornett.no webshop for gulv og sender over hele Norge.JTF-Bygg AS Godkjent Mesterbedrift/Våtroms godkjent bedrift- www.jtf-bygg.no- https://www.facebook.com/jtfbyggnoHar våtromssertifikat! Vi ufører alt innen gulv. Dvs. parkettlegging, vinyl, linoleum, våtrom, teppefliser, avretting, betongsliping, flytsparkling, epoxy, heldekkende tepper i gulv og trapper etc. Vi har gode re...

Se mer
Mai 2022

Legge gulv med oppkant, 38 m2

"Veldig fornøyd med resultatet!"
B
Borgar
SEPPÄNEN GULVLEGGERFIRMA
Siste registrerte jobber

Baderomsbelegg

3270LARVIK

Trenger baderomsbelegg på et lite bad. Størrelse er ca 6m2. Ønsker et nøytralt ikke «busy» mønster, gjerne litt mørkt. Det er ikke store jobben, gulvet har 2 sluker og er avrettet med avrettingsmasse. Ønsker pris på jobben, ikke befaring.

Div snekker arbeid

3282KVELDE

Plate to bad med våtromsplater Bygge rekkverk inne. Så fort som mulig

* Fortsatt ledig: Bytte våtromsbelegg

3257LARVIK

Rommet er 1,8mx3,6m. Andre etasje. Det er et gulvbelegg der fra før vi flyttet inn. Usikker på hva som er under, men tipper originalt tregulv fra 70-tallet med en eller annen type plater oppå. Det er ett sluk og røropplegg for vask og vaskemaskiner. Rommet skal brukes som vaskemaskinrom. I den ene enden av rommet er det vanlig, rett vegg. Men i den andre enden er det en pipe som skaper litt ekstra hjørner (se bilde).

Legge gulv med oppkant, 38 m2

3280TJODALYNG

Skal legges et gulvbelegg fra tarkett, 38 m2 rom, med oppkant. Belegget et på plassen

Flytsparkling og gulvbelegg til bad

3280TJODALYNG

Gulv på nytt bad på hytte som skal flytsparkles med fall mot sluk og deretter legge polyflor palletone PUR Dried Tarragon 8644 våtromsbelegg . Badet har målene 1,5m X 2 m. Gulvet er primet og lagt varmekabel på.

* Fortsatt ledig: Gulvbelegg

3261LARVIK

Det skal legges ca 6m2 + oppkant. Eksisterende gulv er støpt dekke med ett sluk. Rommet er rektangulær