Våtromsbelegg - Ski

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter
  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Våtromsbelegg i Ski

Siste evaluering

* Fortsatt ledig: Avretting av gulv og legging av våtromsbelegg, lite bad 3,5 kvm

"Først og fremst: velg Spitsbergen Byggtapetsere! Jeg har hatt en helt suveren opplevelse med Spitsbergen Byggtapetsere. Kommunikasjonen med Martin har vært upåklagelig fra start til slutt. Han har holdt meg orientert om framgang, om planer og om valgmuligheter. Jobben ble levert med perfekt resultat i god tid før avtalt frist, og prisen var fin. Det er mange tilbydere av tjenester på MittAnbud, noen mer seriøse enn andre, men jeg kan med hånden på hjertet anbefale disse på alle mulige måter. Du slipper negative overraskelser, og føler deg godt ivaretatt hele veien. Jeg kommer til å bruke dem neste gang jeg har behov."

P

Preben Halvorsen

Sandnes, nov. 2021

Les flere evalueringer om Spitsbergen Byggtapetsere

Vis flere selskaper
Siste registrerte jobber

Våtromsvinyl på baderomsgulv

1400SKI

Et bad på 3,5 m2 som skal støpesog legges våtromsvinyl på, med oppkant 8 cm. Det skal støpes et sluk. Jobben kan gjøres med eller uten støping :)

Montering av Fibo baderomsplater på 2 bad.

1406SKI

Ønsker å få montert Fibo baderomsplater på 2 stk. nye bad. Badene er 4,5 m2 og 6,5 m2. Jobben ønskes utført snarest. Jeg har plater, skinner og silikon.

Renovering av toaletter

1400SKI

• Fjerne 1 vask på herre og dametoalett. • Flytte eksisterene vegg med dører inntil toalettene ut 50 centimeter. • Bekle veggene med Fibo Trespo plate «Cracked Cement» Hvis mulig monteres disse uten på eksisterende vegger. • Bytte ut gulvbelegg med følgende belegg (https://www.gulvmax.no/produkt/vatromsbelegg-tarkett-aquarelle-kiruma-aluminium/ eller en tilsvarende. • Blende dører inn til garderober. Plates på baksiden, garderobesiden. • Bytte alle dører til sorte dører med sorte dørkarmer og sorte dørlister. Inkludert dør inn til toalettrom. Vanlig standard innedører. • Det må monteres tilfredsstillende belysning. Leverandørs forslag til løsning. 4-6 spot eller tilsvarende i hvert av herre og dametoalett. Ta kontakt for mer utfyllende informasjon og befaring.

* Fortsatt ledig: Avretting av gulv og legging av våtromsbelegg, lite bad 3,5 kvm

1424SKI

Trenger noen til å avrette baderomsgulv og legge våtromsvinyl. Jeg har alt kjøpt inn vinylgulvet. Gulvet må sveises og tettes iht. våtromsnorm, og det må følge papirer og garantier. Underlaget er tre (antakeligvis furu). Røropplegg i orden og nytt sluk med klemring.

Legge vinylgulv på bad

1424SKI

Badet er 7,5 m2 (260x285) Ett sluk, og ett avløp. Vinylet legges på sponplater.

Legge våtromsbelegg vaskerom

1406SKI

Ønsker tilbud på å legge belegg på gulv til vaskerom/teknisk . Billigste sorten holder helt fint da det er lite rom. Er noen førhøyninger som man ser på bildet for å ha rett grunn til vaskemaskin og v.v.b

Siste evalueringer
Oppussing av vaskerom

Krystall byggservice pusset opp vaskerommet vårt; de la fliser og tapet samt satte inn spotter i taket.Pålitelig firma med dyktige og hyggelige håndverkere. Vi ble veldig fornøyde med resultatet!

Okt. 2018
Å

Åshild om KRYSTALL BYGGSERVICE AS

Ski

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.

Legg ut en jobb og få tilbud

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Legg ut en jobb og få tilbud