Våtromsbelegg - Åmot

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Siste registrerte jobber

Bli ferdig med oppsing av badet og gjøre den klar til bruk

2450RENA

Lett oppusing i huset Vi har en liten bad på rund 7m2 som ble 80-90% pusset opp, og det er noen ting igjen å gjøre som maling, rensing, montering av servante og dusjbatteri uten tilkobling til vann/avløp/elektrisitet. Huset ligger rund 10km fra Rena sentrum(10min å kjøre).Mulighet for overnatting og andre oppgaver i huset ( maling og instalering av diverse ting) etter badet er ferdig opusset. Ta kontakt for flere detaljer.

Skifte gulvbelegg på bad

2460OSEN

Ønsker pris inkludert belegg til bad på 1,3m x 3,6 m. Det må også sjekkes varmekabler, da belegget har blitt svidd under utleieperiode

* Fortsatt ledig: Legging av våtromsvinyl på badegulv

2450RENA

Ønsker tilbud på legging av våtromsvinyl på et badegulv, ca 4m2 i nybygd hytte.Støpt plate med varmekabler.

Våtromsbelegg / Vinylbelegg til badegulv RENA

2450RENA

Våtromsbelegg/vinylbelegg må skiftes på bad ca 6 kvadratmeter. Må også fjerne gammelt belegg som ligger under, - muligens også noe avretting mot sluk. Ideelt sett burde sluket også vært skiftet, men siden dette er/blir en for stor kostnad, velges en rimeligere løsning denne gang. Trenger således hjelp av noen som kan dette faget, - fortrinnsmessig med fagbrev. Deler av badet skal også flislegges, så tidspunkt må samordnes med andre lokale håndtverkere og/eller om noen kan påta seg alt.

Legge/sveise belegg + legge opp rør

2450RENA

Har et rom som skal konverteres til våtrom og fullverdig bad. Anmoder om tilbud til både legging av gulv, dvs legging og sveising av våtromsbelegg, samt å legge opp rør & avløp til dusj, vask og toalett. Rommet er ca 15m2, ca 3x5m. Er trukket vannrør (kaldt og varmtvann) og 50mm avløp fra gammelt av. Rommet er vegg i vegg til større avløpsrør. Første etasje i to etasjers enebolig.

Oppussing av soverom og eventuelt bad

2450RENA

Ta ut og vekk eksisterende skap Legge klikkgulv Sette inn to skyvedørsgarderober Eventuelt også: Lage ekstra dør på soverom (mulig det må flyttes på en kontakt) Sette opp skyvedør Legge fliser o.l på lite bad Ta ut og vekk dusjkabinett, toalett og vask Sette inn ny innredning på bad: glassvegg, vask med underskap og overskap, og helst vegghengt toalett (er ikke det nå)

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.