Våtromsbelegg i Elverum

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Våtromsbelegg i Elverum

ÅSNES BYGG AS

Åsnes bygg started in 2015. We have two employees that carry out various work within; masonry, carpentry constructions, interior finishing, facades, foundations, partitions, roofing terraces, earthworks, drainage, roof constructions, painting and filling. Please do not hesitate to send us a message or call at 46583018 if you have questions or would like a free inspection.

Aug. 2020

Montering av våtromsplater

"Arbeidsjern:)"
T
Tenden
Elverum
ÅSNES BYGG AS

MOE BYGG AS

Hei!Vi er en liten bedrift som tar på oss både små og store oppdrag. Har drevet siden 2006. Jeg vektlegger å utføre jobben meget profesjonelt og nøye.Kan tilby ulike tjenester. Alt fra utskiftning av dør/vindu, snekkerarbeid, oppussing, restaurering, rehabilitering, montering av kjøkken, tilbygg, garasjebygging, utskiftning av tak og blikk.For mer informasjon, referanser med mer: http://www.moebygg.no/Ta gjerne kontakt om du har spørsmål eller trenger hjelp.Med vennlig hilsen.Daglig leder, Per ...

Se mer
April 2021

Legge nytt gulv på 2 bad

"Gulvet ble meget bra . Vi valgte også og la Moe bygg AS totalrenovere badet i 2 etg. På vår utleiedel .det ble meget bra og godt utført jobb. Vi kan anbefale Moebygg AS . Nysomelig utført jobb"
R
Roar
Elverum
MOE BYGG AS

KC BYGGMANN KRISTAPS CEKULS

* Ombygging,* Påbygg,* Restaureringer,* Alt i snekkerarbeider,* Lafteprodukter,* Tak,* Terrasser,* Vinduer,* Restaurering av laftebygg

Mars 2020

Bære ut masse fra rom i kjeller

"Jobben gjort som avtalt:)"
K
Kay
Elverum
KC BYGGMANN KRISTAPS CEKULS

GK BYGG AS

Jan. 2020

Skifte gulvbelegg og dusjkabinett på bad

"Veldig behjelpelige, punktlige og ryddige. Gulvet ble veldig bra og pent. Dessverre var de uheldige og knakk av noen biter av veggplatene. Den manglende informasjonen om dette og den slett utførte reparasjonen trekker ned helheten."
S
Sissel
Jømna
GK BYGG AS

RØINAAS ELEKTRO AS

Vi står på for at dere skal ha best mulig opplevelse av å benytte oss som elektroentreprenør til deres prosjekter, og at resultatet skal bli best mulig!

April 2019

Varmekabel på bad, montering av spotter i tak, støp og legging av våtromsbelegg

"Benytter gjerne denne bedriften igjen."
I
Inger Lise
Sørskogbygda
RØINAAS ELEKTRO AS

TORE WERNER OLSEN AS

Vi utfører alt innen Maling, Gulvlegging, Tapetsering og Flislegging. Vi har lang erfaring på disse områdene. (1978) Vi kan også tilby totalpakker på oppussing av baderom. Så kontakt oss gjerne for et uforpliktende tilbud.

Aug. 2013

Legging av 5m2 golvbelegg, baderom.

"Fikk lagt golvbelegg på bad og i gang på hytta mi. Bellegg direkte på spongolv. Sikkert ikke verdens mest vriene jobb for en golvlegger, men jeg sitter igjen med et meget godt inntrykk av dette firmaet. De var presise og holdt avtaler. Gutta var hygg..."Se mer
K
Kåre
Elverum
TORE WERNER OLSEN AS
Siste registrerte jobber

Vinylbelegg på badegulv.

2412SØRSKOGBYGDA

Har et badegulv på ca. 6m2 som jeg trenger hjelp til å legge vinyl på. Jeg kan selv kjøpe inn belegget jeg ønsker å bruke slik at dette er klart. Avretter gulvet på mandag slik at alt skal være klart til legging av vinyl. Ønsker et gratis og uforpliktende tilbud på utføring av denne jobben.

Gulv vaskerom

2410HERNES

Ønsker tilbud på støp over varmekabler på vaskerom og en gang som er tilknyttet vaskerommet + legging av gulvbelegg. Vaskerom: 328x320cm Gang: 164x128cm Ønsker pris inkludert gulvbelegg og nødvendig utstyr. Belegget må selvsagt være godkjent for våtrom

Vaskerom

2406ELVERUM

Bygge om et lite soverom til vaskerom. Gulvet må vel bygges om og få sluk. Det er vegg i vegg med toalett rom, så kort vei til vann og avløp. Skal ha inn en utslagsvask, vaskemaskin og tørketrommel. Ingen dusj. Rommet er bare på ca 330 × 200.

Legge gulvbelegg i kjøkkenet ca 15 kvm med og et lite bad 4 kvm

2415HERADSBYGD

Trenger hjelp til å få lagt på belegg på gulv i kjøkkenet og baderomsmøbler. Badet er ca 4 kvm stort Kjøkkenet ca 14-15 ,,kvm

Bytte sluk og rør i dusjrom. Mulig legge gulv også

2409ELVERUM

Lite dusjrom på ca 3 kvm (rektangelform) skal totalrenoveres. Det gamle er fra 1976, og inneholder en dusjdel med fliser på gulv og vegg, samt en del med liten vask hvor det er fliser på gulv. Gulvet har vannbåren varme fra byggeåret. Planen er å rive opp alt, inkl gulv (hvis ikke dere mener det er unødvendig) da det er løse fliser her. Tenker og at det kan være aktuelt å flytte sluket ca 40 nærmere en vegg, samt trolig en smalere rektangeltype fremfor typisk rundt sluk. Riving gjør jeg selv, samt legging av våtromsplater på vegger. Det vi trenger hjelp til er vurdering av riving gulv, rørarbeid i form av sluk og røropplegg til dusj og vask og eventuelt legging av nytt gulv (enten fliser eller belegg)

Våtromsbelegg på bad

2413ELVERUM

Ønsker pristilbud på legging av våtromsbelegg på bad i kjelleren. Det er allerede våtromsbelegg på gulvet med gulvvarme, ønsker nytt belegg.