Våtromsbelegg - Bodø

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Våtromsbelegg i Bodø

SNEKKERN AS

leder. Vi driver primert med bolig og bygg i trekonstruksjoner, i tilegg utfører vi grunnmurer og elementpiper, stålpiper og taktekking, våtrom, flisarbeider, tømmerkonstruksjoner, rivearbeider mm. Vi har snekkere/tømrere som utfører et godt håndtverk og vi får gode tilbakemeldinger fra kunder. Som forhandler av Mesterhus og Saltdalshytta leverer vi boliger og hytter. Vi ble forhandler av Saltdalshytta i 2014 og Mesterhus i 2022. ved ønske om referanseprosjekter er det bare og etterspørre dette.

Se mer

Renovere gulv + deler av vegg etter vannskade

"Meget god kommunikasjon, meget gode håndverkere. Meget god koordinering mellom de forskjellige fagområdene"
J
Johnny
Bolga, Des. 2023
SNEKKERN AS
Siste registrerte jobber

Legge gulvbelegg bad

8009BODØ

Legging av våtroms-gulvbelegg på bad, 5 kvadrat stort.

Våtromsbelegg bad 5-6m2.

8013BODØ

Hei, Skal ha et nytt bad og ønsker å få hjelp til å legge gulvbelegg. Et bad på ca 5-6m2. Planlagt dusjkabinett, badekar, vask og toalett.

Legge våtromsbelegg

8011BODØ

Har et nyetablert bad (betonggulv) på 5,8 m2 hvor jeg ønsker å få lagt våtromsbelegg.

Gulvbelegg

8029BODØ

Klargjøre betonggulv og 10 cm opp langs murvegg for å legge gulvbelegg, samt legge gulvbelegg. Rommet er 3,5 m x 1,5 m. 1 sluk, 1 avløpsrør og 1 hjørne. Jeg har gulvbelegg selv. Nødvendig utstyr og materiell må med i tilbud. Legger ved bilde av rommet. Rommet må være klart til bruk fra mandag 25.september.

Renovere gulv + deler av vegg etter vannskade

8029BODØ

Forsikringen dekket ikke vannskade på badegulvet. Må fjerne eksisterende fliser, påstøp eventuelt bytte gulvplater alt ettersom hvor stor skaden er. Legge nye varmekabler, påstøp og fliser . Fjerne eksisterte panel på vegg og sette opp våtromsplater. Ta ned eksisterende baderomsinnredning / dusj , toalett og montere tilbake når ferdig. Størrelse 6 m2

Legge våtromsbelegg gulv

8014BODØ

Ønsker tilbud på å få lagt våtromsbelegg på ett lite bad. Ca 4,5 kvm. Alt blir fjernet fra bad, så det kun å komme inn å legge selve gulvet.

Siste evalueringer
Mindre oppussing av bad

Veldig ordentlig, var rask og prisen er ikke ille. Han ga meg mye tips ellers og servicen er veldig bra. :) Anbefales

Mars 2020
m

max om JOHAN RAMDAL

Bodø

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.