Våtromsbelegg i Frogn

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Våtromsbelegg i Frogn

ARTEA GULV AS

5.0 (4)

Mars 2019

Legging av våtromsbelegg på vaskerom

"Fornøyd med belegg lagt på vaskerom."
M
Maren Andersen
ARTEA GULV AS
Siste registrerte jobber

Legge vinylgulv på bad

1440DRØBAK

Bad på litt under 3 m2 hvor det skal pigges opp gulv og skiftes rør og sluk. Vi ønsker å få lagt vinylgulv. Ønsker befaring og anbud med prisoverslag. Vi ønsker dokumentasjon på utført arbeid I henhold til krav/ våtromsnorm.

Skifte sluk og rør ,og legge vinylgulv

1440DRØBAK

Badegulv med gammel sluk og gamle rør. Behov for å pigge opp og skifte sluk og rør. Det må legges ny membran og vi ønsker å få lagt vinyl gulv. Vi ønsker en befaring for å få et anbud med pris. Ønsker dokumentasjon på utført arbeid i henhold til krav /våtromsnorm.

Legge linoliumsgulvbelegg

1440DRØBAK

Lite bad, ca 3 kvm trenger nytt linolium gulvbelegg. Det et originalt tregulv der fra før. Man må demontere et dusjkabinett og evt wc før belegget legges på gulvet og litt opp på kanten av veggen. Sluket er av nyere dato.

Legge vinyl på våtrom

1445DRØBAK

Legge vinyl på vaskerom hvor nåværende gulv er støpt betong med sluk. Rommet er ca 5m2. Firkantet rom med et lite utstikk til dør som gir totalt 4 innvendige hjørner og 2 utvendige hjørner. Vegger er malte gipsplater.

Pusse opp bad

1448DRØBAK

Ønsker pusse opp bad med avretting av gulv med varmekabler, våtromsbelegg på gulv og eventuelt vegger. Kan være strie med våtromsmaling eller tilsvarende samt maling av tak og lister. Mulig det må installeres ny sluk. Ny varmtvannsbereder ønskes samt badekar eller dusjkabinett. Badet er 8,4m2. 2,64m x 3,16m

Nytt våtromsbelegg

1445DRØBAK

Ønsker å få lagt nytt våtromsbelegg i teknisk rom. Lengde=230cm Bredde=102cm. 1 sluk og rør oppstikk, se bilde.