Hus og hage

Trenger du en anleggsgartner?

Uansett hva du skal ha gjort så kan du på Mittanbud få uforpliktende tilbud fra flere dyktige anleggsgartnere - helt gratis!

Legg ut jobben og motta tilbud

Slik fungerer Mittanbud

Legg ut jobben

Fortell oss hva du ønsker å gjøre og vi sender jobben til relevante bedrifter.

Motta uforpliktende tilbud

Innen kort tid vil du motta uforpliktende tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Velg den rette for deg

Sammenlign tilbud, få jobben gjort og legg inn evaluering i etterkant.

500 - 1 000 kr.

Hvor mye koster en anleggsgartner?

Hvor mye en anleggsgartner koster avhenger mye av hva som skal gjøres og hvor mye materialer og utstyr som kreves til å utføre jobben. På Mittanbud ligger hovedvekten av anleggsgartnere intervallet kr 500 / time - 1 000 / time. Vi anbefaler deg å få flere bedrifter på befaring, samt skrive kontrakt med bedriften du velger. Da reduserer du overraskelser i prosjektet og begge parter vet hva som er avtalt.

Legg ut jobben og få tilbud

Siste evalueringer

Gartner

Veldig bra!

- Thomas Holter

Forbedre hage/uteplass

Er kjempefornøyd med arbeidet. Disse er pålitelige, faglig sterke, effektive, løsningsorienterte, raske og omgjengelige. De gjorde jobben med å grave opp og jevne ut hageplassen min svært godt. Jeg vil absolutt anbefale Drømmehagen!

- Plata Sofie Diesen

Fjerne tujahekk

De fjernet en tujahekk, samt noen andre mindre arbeider i forbindelse med dette. Kommunikasjonen i forkant av arbeidet var meget bra, og selve arbeidet ble gjennomført effektivt og presist. De gjorde alt som avtalt, og ryddet/tok med seg alt avfall. Prismessig kom de godt ut sammenlignet med andre tilbud vi fikk. Trivelige, pålitelige folk som vi trygt kan anbefale, basert på jobben de gjorde for oss. Vi bruker de gjerne igjen ved en annen anledning.

- Thomas Talle

Frese vekk gammel mørtelfug

Gabriel har utført en særdeles god jobb med presis og ordentlig fresing og fuging av steinheller.

- Erlend Olsen

Fjerne en hekk

Hyggelig, effektiv og ryddig.

- Merete Groll

Beskjæring av frukt trær

Raskt, effektivt, iht avtale, ryddet og i det hele tatt veldig fornøyd med arbeidet som er gjort.

- Nathalie Warembourg

Tilkjøring av jordmasse 4 m3

Effektivt. Punktlig. Hyggelig.

- Øyvind Precht-Jensen

Plante hekk og legge/fikse plen

Kom som avtalt og gjorde en god jobb. Kan anbefales.

- Esten Aleksander Placht

Samarbeid med bransjen

For din trygghet så samarbeider vi tett med bransjeorganisasjoner og sertifiseringsordninger. Godkjenninger og sertifiseringer synliggjøres på den enkelte bedrifts profilside slik at du kan gjøre et trygt valg.

Ofte stilte spørsmål om Mittanbud

Ja, det er helt gratis å legge ut et oppdrag på Mittanbud

Bedriften betaler for å være på Mittanbud.no slik at de kan svare på jobben du legger ut. Det er derfor helt gratis for privatpersoner å legge ut en jobb på Mittanbud

Etter at du har registrert et oppdrag blir den manuelt godkjent av oss. Du vil motta en e-post straks du mottar svar fra ulike bedrifter. Når du har valgt bedrift og jobben er gjort kan du evaluere bedriften.

Mittanbud er helt uforpliktende for deg som forbruker. Du velger helt selv hvem du vil inngå avtale med, og kan velge å utsette arbeidet eller la noen helt andre utføre det.

Vi sjekker også at leverandørene er et registrert selskap i foretaksregisteret i Brønnøysund, og vi følger nøye med på evalueringer fra kundene. Leverandører som får gjentatte negative evalueringer blir utestengt fra tjenesten. Selv om vi kvalitetsikrer alle bedrifter er det fortsatt viktig at du selv sjekker bedriftenes evalueringer. Ta gjerne kontakt med oss dersom du mener en av våre leverandører er useriøse.