Hus og hage

Trenger du en anleggsgartner?

Uansett hva du skal ha gjort så kan du på Mittanbud få uforpliktende tilbud fra flere dyktige anleggsgartnere - helt gratis!

Legg ut jobben og motta tilbud

Slik fungerer Mittanbud

Legg ut jobben

Fortell oss hva du ønsker å gjøre og vi sender jobben til relevante bedrifter.

Motta uforpliktende tilbud

Innen kort tid vil du motta uforpliktende tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Velg den rette for deg

Sammenlign tilbud, få jobben gjort og legg inn evaluering i etterkant.

500 - 1 000 kr.

Hvor mye koster en anleggsgartner?

Hvor mye en anleggsgartner koster avhenger mye av hva som skal gjøres og hvor mye materialer og utstyr som kreves til å utføre jobben. På Mittanbud ligger hovedvekten av anleggsgartnere intervallet kr 500 / time - 1 000 / time. Vi anbefaler deg å få flere bedrifter på befaring, samt skrive kontrakt med bedriften du velger. Da reduserer du overraskelser i prosjektet og begge parter vet hva som er avtalt.

Legg ut jobben og få tilbud

Siste evalueringer

Plante hekk og legge/fikse plen

Kom som avtalt og gjorde en god jobb. Kan anbefales.

- Esten Aleksander Placht

Kutte grener på tre popler

De kom til avtalt tid, gjorde jobben bra og ryddet pent opp etter seg.

- Jørn Brunsell

Rehabilitering av støttemur (21 meter) på Bøler i Oslo

Entrep. Maskinutleie ga oss en konkurransedyktig pris da vi skulle reparere støttemuren i hagen (de disponerer selv alle maskinene som trengs og trenger ikke leie inn fra andre). De kom med gode anbefalinger angående valg av materialer / murløsning. Arbeidet holdt høy kvalitet og ble effektivt utført.

- Rune Djurhuus

Ferdiggjøring av oppkjørselen og vei.

Alt som forventet. God kommunikasjon under prosessen.

- Christian Neukamm

Støttemur

Vi fikk laget en støttemur i granitt. Jobben ble gjort raskt og effektivt, og med et kjempeflott resultat. Spesielt satt vi pris på samarbeidet med Nikolais. Han hadde gode innspill og var veldig lett å kommunisere med. Han var også veldig ærlig - når han så at vi trengte mindre materialer enn først antatt justerte han prisen tilsvarende, selv om vi allerede hadde avtalt pris. Vi ønsket også noen endringer i prosjekter underveis, og det ble også veldig godt mottatt. Det var aldri noe problem som ikke kunne løses. Nikolaos kom alltid som avtalt og jobbet veldig effektivt.

- Stefano Nichele

Oppsett av gjerde rundt hage

Høy kvalitet og utmerket kommunikasjon underveis. Oppmøte og utføring til avtalt tid og pris. Helt topp.

- Øyvind Winther

Utendørs stål rekkverk

Gjerde Montør AS har vært ryddige i kommunikasjonen, vennlige og alt som ble avtalt ble gjennomført i tråd med avtale. Gjerde Montør AS hadde laveste pris blant flere tilbydere, man antakelig den beste tekniske løsningen.

- Lars H. Ringvold på vegne av mine svigerforeldre

sette opp gjerde mot naboeiendom

Leverte som forventet på tid og kvalitet. Veldig bra

- Petter Glasenapp

Samarbeid med bransjen

For din trygghet så samarbeider vi tett med bransjeorganisasjoner og sertifiseringsordninger. Godkjenninger og sertifiseringer synliggjøres på den enkelte bedrifts profilside slik at du kan gjøre et trygt valg.

Ofte stilte spørsmål om Mittanbud

Ja, det er helt gratis å legge ut et oppdrag på Mittanbud

Bedriften betaler for å være på Mittanbud.no slik at de kan svare på jobben du legger ut. Det er derfor helt gratis for privatpersoner å legge ut en jobb på Mittanbud

Etter at du har registrert et oppdrag blir den manuelt godkjent av oss. Du vil motta en e-post straks du mottar svar fra ulike bedrifter. Når du har valgt bedrift og jobben er gjort kan du evaluere bedriften.

Mittanbud er helt uforpliktende for deg som forbruker. Du velger helt selv hvem du vil inngå avtale med, og kan velge å utsette arbeidet eller la noen helt andre utføre det.

Vi sjekker også at leverandørene er et registrert selskap i foretaksregisteret i Brønnøysund, og vi følger nøye med på evalueringer fra kundene. Leverandører som får gjentatte negative evalueringer blir utestengt fra tjenesten. Selv om vi kvalitetsikrer alle bedrifter er det fortsatt viktig at du selv sjekker bedriftenes evalueringer. Ta gjerne kontakt med oss dersom du mener en av våre leverandører er useriøse.