Belegningsstein i Ås

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Belegningsstein i Ås

Schefte Mathisen AS

Schefte Mathisen AS er en genuin håndverkerbedrift, ærlig kommunikasjon og kvalitet på verkene våres er helt essensielt for oss. Kong vinter presser seg på og vi har dratt frem vinterhanskene, vårt fokusområde gjennom vinteren er isolering, drenering og fuktsikring av kjellere. Ta gjerne kontakt for en uforpliktende samtale om emnet og forhåpetligvis, for oss, et prosjekt! I sommersesongen skaper vi vakre uterom! Vi ønsker å løfte utemiljøet til et område man kan være stolt av, et sted man gle...

Se mer
Mai 2023

Sette opp steinmur ved innkjørsel

"Jobben utført til god pris, rask igangsetting og god kvalitet."
E
Eivind Johan
Heggedal
Schefte Mathisen AS

LEIF-RUNE KROGH

3.7 (3)

Heisann Vi er et lite firma som holder til på Lillestrøm. Vi tar på oss små og mellomstore oppdrag hovedsakelige for private. Innen Prosjektering: Rådgivning og konsulent arbeider innen hage-prosjekter og gravearbeider. Vi tegner inn med eller uten GPS stikning. Sender inn bygge søknader til Kommunen. Totalpakke på garasje og tilbygg. Utarbeider dispensasjon søknader der Kommunen krever dette. Statiske beregninger av kjellerdør og kjellervindu. Geo tekniske beregninger for støttemurer. GPS op...

Se mer
Mars 2023

Anlegge plen etter gravearbeid

"Veldig effektiv, god pris og pålitelig"
J
Jonny
Vinterbro
LEIF-RUNE KROGH

STILE AS

Vi er spesialisert i naturstein, vi kan utføre graving, grunn- og forberedelsesarbeid, drenering, støttemur, trapp, vei...

Feb. 2022

Asfaltering / belegningstein

"Stile AS er faglig veldig dyktige. De er pålitelige og kommer til avtalte tider. God kommunikasjon, og kommer med gode råd og løsninger underveis. Holder avtalte priser. Vi er 100 % fornøyde, og de er så absolutt å anbefale."
L
Liv
Ås
STILE AS

NORDERUDS OPPUSSINGSSERVICE

4.7 (14)

Min hovedgeskjeft og spisskompetanse i sommerhalvåret er steinlegging (skifer, granitt, beleggningstein). Videre har jeg solid erfaring innen alt av innendørs steinarbeider, forblending, mur og støpearbeider, forskaling, flislegging, snekkerarbeider og generell oppussing. Har aldri hatt en reklamasjon og har massevis av referanser og bilder som kan fremvises om ønskelig.

Juni 2021

Liming og fuging av skifer utendørs

"Fikk limt skifer til en betongsåle utendørs. Er veldig fornøyd med resultatet. Norderud utførte jobben både raskt og med kvalitet. Anbefales."
H
Henriette

FLEXI ENTREPRENØR AS

4.9 (72)

Vi utfører arbeid innen: - Graving- Brudd på rør - Drenering - Gartner arbeid - Legging av belegningsstein, heller, brostein, skiferheller- Maling/Sparkling - Gulvlegging - Montering av kjøkken, dører, lister - Montering av gipsplater Vi er Punktlige, pålitelige og utfører arbeid med garanti. Kontakt oss gjerne på telefon eller e-post for en uforpliktende befaring og tilbud.

Mars 2021

Belegningsstein/platting i hage

"Prosjektet levert til avtalt tid. Hyggelige karer. Fornuftig pris i henhold til kvalitet"
J
John
Vinterbro
FLEXI ENTREPRENØR AS

RESTAURERING & BYGG AS

Restaurering & Bygg AS har kompetanse innen restaurering, nybygg, drenering, muring, taktekking, maling og utvendige arbeider. Ingen jobb er for liten, og få er for store. Vi har bygget hus og garasjer, og vi har snekret hyller og lagt parkett. [Vi har spesialutstyr for hydraulisk splitting av fjell og stein uten sprengning.](http://www.restaureringogbygg.no/hydraulisk_splitting_av_fjell.php) I tillegg samarbeider vi med rørlegger og elektriker. Vi er på : Facebook , youtube , instagram .

Sep. 2020

Erstatte gamle støttemurer, og legging av beleggningsstein

"Fikk satt opp granittmur, fjernet en fjellknaus, og asfaltert hele gårdsplassen. Noen utfordringer underveis, men disse ble løst godt av Restaurering & bygg. Både mur og asfaltarbeider ble godt utført, og vi ble fornøyde med resultatet. Hadde jevnli..."Se mer
E
Eivind
Vinterbro
RESTAURERING & BYGG AS

ØSTFOLD UTEMILJØ ANDRE PAJESØ

4.8 (86)

Østfold utemiljø er et firma som utfører alt innen belegningstein,kantstein,jord,bark,graving og samt planering.Mange års erfaring. RING GJERNE FOR ØNSKER ELLER SÅ KOMMER VI GJERNE PÅ EN BEFARING OG KAN VÆRE BEHJELPELIGE VIS DERE ØNSKER LITT BISTAND VED TYPER STEIN OSV.GUNSTIGE PRISER.

Okt. 2020

Belegningsstein

"Bra utført, 2 år siden fortsett fornøyd met resultatet."
J
Jannes
Ås

1825 BYGDESERVICE TOM ANDRE BRENNA

1825 Bygdeservice er en bedrift basert i Tomter i Indre Østfold kommune. Vi tilbyr tjenester innen grunnarbeid, veivelikehold, vaktmestertjenester, hus eller hage og park/ anlegg. Vi løser de fleste typer oppdrag enten selv eller gjennom våre samarbeidspartnere, ta kontakt for ett uforpliktende tilbud!1825 Bygdeservice har kompetansebevis på ISODREN® og kan utføre komplett drenering og fuktsikring av boliger.

Mars 2020

Legge granittblokker gårdsplass

"Godt arbeid til god pris"
J
Jan-Øyvind Gram
Spydeberg
1825 BYGDESERVICE TOM ANDRE BRENNA

WINIARSKI RENOVERING

Okt. 2018

Legge skifer/naturstein på inngangsparti + lage et trappetrinn

"Winiarski la skiferheller på platting ved inngangsparti + støpte trapp opp til plattingen. Godt utført arbeid, en pålitelig håndtverker som det var lett å kommunisere med. Hilsen Thomas Moen, Ås"
T
Thomas
Ås

HAGEJOBBEN NORGE AS

Sep. 2017

Tilbud på beleggningssten

"Beleggningssten ca 135 m2 og ca 33 m2 ferdigplen. Arbeidet utført utrolig flott og profesjonelt og ferdig på ca 2,5 dager med fjerning av gammel asfalt og alt forarbeide/forberedelser som kreves. Alt ivaretatt av Yosef som er veldig pålitelig. Result..."Se mer
A
Astri Wilsberg
Ås

HTH PROFFEN AS

4.5 (28)

Juli 2016

Inngangsparti og trapp.

"Svarte raskt på forespøselen. Proff, ryddig og god kommunikasjon. Startet dagen etter at avtalen var gjort - og ferdig nesten en dag tidligere enn antatt. Veldig bra. De var mange på jobb og veldig effektive. Inngangspartiet og trappene ser veldig b..."Se mer
R
Reidar Nikolai
Vinterbro
Siste registrerte jobber

Bygge om steintrapp

1407VINTERBRO

Har en eksisterende trapp i granitt med fort korte innsteg. Ønsker å bytte trinn slik at trappen blir bedre å gå i.

Legge belegningsstein

1407VINTERBRO

Ønsker å benytte deler av hagen til område for å parkere biler, så vil fjerne gressplen, noen granittblokker og hekk for å anlegge vei/plass med belegningsstein.

Omlegging av belegningsstein.

1433ÅS

Omlegging av belegningsstein ca 70 M2. Vask av steiner, fjerning av steiner, etterfylling av avrettingsmasse, tilbakelegging av stein, etterfylling av fugesand.

Skiferlegging

1434ÅS

Har behov for skiferlegging på ca 13 m2, pluss to trapper (en på 5 og en på 2 trapper). Arealet er ferdig innlagt pukk/grus, og materialer (skifer, tørrbetong) er klare til å legge. Ønsker arbeidet utført så snart som mulig, men oppgi gjerne hvor tidligst dette kan være gjennomført. Ønsker fast pristilbud.

Legge belegningsstein på oppkjørsel

1407VINTERBRO

Ca 40m2 oppkjørsel som er gruslagt,men ikke helt planert.

Belegningsstein

1407VINTERBRO

Legge belegningsstein på ca 60 kvm. Området er i dag gruset. Masse blir tilkjørt, må avtettes . Materialer og noe utstyr tilgjengelig.