Vil du få lagt belegningsstein i Ski?

Ønsker du å få lagt belegningsstein i hage eller oppkjørsel? På Mittanbud får du tilbud fra flere flinke håndverkere som kan hjelpe deg med å legge belegningsstein i Ski.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Vil du få lagt belegningsstein i Ski?

Ønsker du å få lagt belegningsstein i hage eller oppkjørsel? På Mittanbud får du tilbud fra flere flinke håndverkere som kan hjelpe deg med å legge belegningsstein i Ski.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet belegningsstein i Ski

Legge belegningsstein

1406SKI

Har 70 kvm gårdsplass. Har lagt 20 kvm selv og det gjenstår ca 50 kvm. Kun legging av steinen + kutting av steinene i hver ende. Steinene er gjenbruk, så de avviker litt i størrelse så dette medfører litt ekstra tidsbruk for å få det pent. Ønskes utført så raskt som mulig. Tipper det enkleste er på timer. Vi vil selv kunne hjelpe til med bæring e.t.c.

Søker anleggsgartner for større hageprosjekt

1406SKI

Har en flat hage på to sider av enebolig som jeg ønsker å "totalrenovere". Ønsker å anlegge belegningsstein, granittmur med spotbelysning, blomsterbed og kunstgress på en mindre del av tomten. Legger ved skisse og beskrivende bilder for hvordan resultatet skal bli og mål på materialer og de ulike delene av prosjektet. Eksempel på materialene av stein som ønskes: Klippekant: https://www.steinhandel.no/produkter/granittkantstein/3928 Granittmur: https://www.steinhandel.no/produkter/granittmur/2927 Kantstein: https://www.steinhandel.no/produkter/granittkantstein/3560 Tror dette kan være en spennende og eksklusiv jobb for en anleggsgartner hvor sluttresultatet kan brukes som god reklame for senere jobber. Selve jobben haster ikke, men ser for meg ferdigstilling senest ila. oktober, evt. tidlig våren 2025. Har allerede et par tilbud på bordet så setter frist til torsdag 23. mai for å ta kontakt/gi tilbud da jeg ønsker å lande prosjektet og fastsette oppstart så fort som mulig. mvh Kristian

Beleggningsstein

1423SKI

Har rimelig ny bolig med pukk ved inngangsparti ++. Har carport foran ingangsparti med pukk. Ønsker å se på mulighetene til å legge en type stein her. Samt noen områder rundt huset. Ønsker befaring og noen gode råde. Vet hensyn som blå/grønn mtp dreninger etc men dette kan trolig dere bedre enn meg

Støttemur og belegningsstein

1423SKI

Vi ønsker belegningsstein på nordsiden av huset. Lengden blir ca. 25 meter og bredde ca. 5 meter. Støttemurer på vestsiden av huset for å stabilisere skrånende terreng. Trapp som går i flukt med huset på østsiden, samt støttemur mot skrånende terreng i øst hvor en fremtidig garasje skal plasseres.

Reparere skiferfliser ute

1406SKI

Trenger hjelp til å reparere et lite område med skifer fliser. Vi har skiferen og de er delt opp i biter, men må tilpasses område og mures på fast. Se bilde

Sette opp støttemur (har tidligere stått et mur der)

1424SKI

Fjerne masse der tidligere mur har stått. Sette opp støttemur, ca 17+10=27m mur med riktig fyllmasse og drenering. Rette opp belegningsstein ved deler av muren. Ønsker kun seriøse henvendelser, vi ønsker personer som kan gjøre jobben skikkelig.

Siste evalueringer
Legge stein inn til inngang fra gangsti

I kvalitet så legger jeg selvfølgelig at sluttresultatet er veldig bra! Men også effektivitet, punktlighet og nøyaktighet, og hyggelige og høfflige arbeidere :)

April 2021
B

Bay Alexander Engebråten om VIKEN BYGG OG ASFALTERING AS

Ski
Legge ny grus i oppkjørsel

Meget godt fornøyd med arbeid for ny grus i oppkjørsel og kantstein. Ryddig i all kommunikasjon, pålitelige i leveransene og rett og slett hyggelige folk. Anbefales!

Juni 2020
J

Jacques om 1825 BYGDESERVICE TOM ANDRE BRENNA

Ski
Diverse arbeider på tomten: Graving, mur, belegningstein, hekk, plen.

SK Graveservice utførte våren 2019 en stor jobb for oss og forvandlet tomten vår fra et uferdig og upraktisk område til en tomt med parkmessig opparbeidet inntrykk. Jeg ble gjennom anbudsprosess og selve prosjektet godt kjent med disse gutta. Yrkesstolthet og engasjement lyser igjennom i alt de gjør og min opplevelse som kunde var at de virkelig ønsket at prosjektet skulle bli så bra som mulig. Jobben bestod av flere moment med nødvendige utgravinger og grunnarbeider som: - Klargjøring for utvidet terrasse - Masseforflytting av jord samt trefelling og etablering av ny ferdigplen. - Stenlegging av gårdsplass. - Montering av granittstolper. - Kantstein i granitt. - Etablere ny hekk Anbefales!

Feb. 2020
Ø

Øystein om SK GRAVESERVICE AS

Ski
Kantstein og Steinlegge ca 150m2

Raskt og flott utført jobb til avtalt pris og tid.

Sep. 2019
K

Kai om SK GRAVESERVICE AS

Spydeberg
Bytte kantstein og asfaltering av hull på gangveier

Bra utført jobb.

Aug. 2019
B

Bård om SV ASFALT AS

Ski
Steinlegging av liten oppkjørsel (ca 17,6 kvm)

Guttene fra Sommerhagen & Bygg AS var behagelige og overbevisende da vi diskuterte prosjektet, kom med forslag og lot oss få ta avgjørelsene. Utførelsen var god og alt var ryddig og fint ved ferdigstillelse.

Aug. 2019
K

Kristian Hovde om Sommerhagen & Bygg AS

Ski
legging av belegningsstein

I tillegg profesjonalitet og rydfighet

Mars 2019
G

Gerd gudvangen om SK GRAVESERVICE AS

Ski
Legging av belegningsstein

Vi er veldig fornøyd med jobben som ble gjort av dette firmaet. Svært ryddige og holder avtaler. Kontrakter og pris ble holdt og vi hadde god kommunikasjon gjennom hele prosessen. Ikke minst var de som jobbe hos oss trivelige og de kom med gode forslag til løsninger. Vi er med glede referanse for disse, og vi ønsker å benytte disse ved en senere anledning.

Sep. 2016
L

Lasse om TRE OG STEIN AS

Ski
Steinlegging gårdsplass

Lagt 170 m2 med belegningsstein. Veldig bra utført arbeid til en fornuftig pris. Anbefales

Nov. 2014
A

Anders om ØSTFOLD UTEMILJØ ANDRE PAJESØ

Aremark
Sette opp støttemur og legge beleggningsstein.

Raskt ute med befaring, fikk ok fastpris for hele jobben. Rask oppstart av arbeidet etter at kontrakt var skrevet. Tre stk fra Hagegutter jobbet som helter her hos oss i en intens sommervarme, raske og effektive og gjør pent arbeid:) Kommunikasjon med de som utfører jobben foregår på engelsk, ikke noe problem! Faktura med mva ok:) Har hatt en positiv opplevelse av firmaet fra start til slutt og jeg kan gjerne anbefale Hagegutter til andre også!

Juli 2014
M

Monica om HAGEGUTTER

Ski
Legging av belegningstein i front av huset

Bedriften utførte legging av belegningstein i august på en effektiv måte. Har ventet en del uker for å vurdere stabiliteten. Jeg tilkalte bedriften for å rette opp en del steiner siden det samle seg en vanndam. Dette ble raskt utført. Prisen på det hele var jeg fornøyd med.

Nov. 2012
R

Rolf om ØSTFOLD UTEMILJØ ANDRE PAJESØ

Ski
Legging av belegningsstein på gårdsplass

Det ble utført et meget grundig og godt grunnarbeid. Sluttresultatet også ble fullt ut tilfredsstillende. Firmaet gjorde også noen små oppgaver og forbedringer som egentlig lå utenfor selve steinleggingen. Underveis ble enkelte alternative løsninger vurdert, og altble utført slik vi ønsket. Det eneste negative var at jobben tok en uke lenger enn opprinnelig planlagt, pga. andre aktiviteter.<br /> Firmaet fikk jobben etter at flere anbud var innhentet, og prisen var fullt ut konkurransedyktig.<br />

Sep. 2010
K

Kjell om Petter Færgestad

Ski