Belegningsstein i Sandnes

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Belegningsstein i Sandnes

Herredsvela Maskin AS

Herredsvela maskin AS Vi er din samarbeidspartner når det kommer til hage-belegningsstein,støttemur og utgravinger. En entreprenørbedrift som tilbyr anleggstjenester, utgravinger, støttemurer og belegg til private og bedrifter. Vi påtar oss det meste innen entreprenørfaget! Besøk oss på www.herredsvela.net Facebook:https://nb-no.facebook.com/pages/category/Construction-Company/Herredsvela-Maskin-AS-258230350916778/ FAGKOMPETANSEN DU TRENGER

Aug. 2023

Legge belegningsstein

"Proffe folk! Veldig bra arbeid utført som avtalt til bra pris! Veldig bra! Anbefaler dette firmaet videre til andre som skal gjøre en lignendes jobb, eller noe annet dem driver med! 5 ⭐️ fra meg!"
A
Anders
Sandnes
Herredsvela Maskin AS

Asbjørn helliesen

5.0 (3)

Vi har over 10 års erfaring i bransjen og kan vise til referanser. A Helliesen as kan utføre alt innen graving, hage, mur, belegg, drenering og mye mer. Asbjørn Helliesen Telefon: 405 17 55323

Aug. 2023

Utvide flate av belegningsstein

"Godt gjennomført, god kommunikasjon og levert iht avtale."
G
Geir Arve
Sandnes

Euro Hage Og Anlegg AS

4.8 (57)

Juni 2023

Reparasjon av belegningsstein etter kabling

"Raskt og godt levert fra denne bedriften."
M
Marius
Sandnes
Euro Hage Og Anlegg AS

LEGGETEKNIKK AS

Leggeteknikk har 36 års erfaring og høy kompetanse. vi tar i hovedsak oppdrag i Rogaland. Arbeider som utføres er: Natursteinsarbeid, brolegging, belegningsstein, gartnertjenester, graving, drenering, støping, brøyting, strøing, trefelling osv.... Vi satser på kvalitet og fornøyde kunder, å sørger for at arbeidet blir utført raskt og effektivt. Vi bistår med alt fra problemløsing til utførelse og veiledning.

Juni 2023

Legge belegningsstein i gårdsrom

"Belegningsstein i gårdsrommet. Veldig bra utført jobb av hyggelig folk til en god pris🙌anbefales!"
C
Chatrine
Sandnes
LEGGETEKNIKK AS

Landskapsentreprenørene AS

Vi bygger uterom for framtiden! Vi er en av landets ledende anleggsgartnerbedrifter. Vi er lokalisert i Arendal - Kristiansand - Mandal og Stavanger. Vi påtar vi oss oppdrag i hele Sør-Norge. Landskapsentreprenørene ble etablert i 1986, og er i dag en av landets ledende anleggsgartnerbedrift. Vi er lokalisert i Arendal, Kristiansand, Mandal og Stavanger. Med lang erfaring i bransjen er vi godt rustet til å levere kvalitetsprodukter, til riktig tid og riktig pris. Vi er stolte av å berike omgive...

Se mer
Okt. 2022

Belegningsstein

"Landskapsentreprenørene kom med gode alternativer underveis og var enkel å kommuniser med. Levert til avtalt pris og innen avtalt tidspunkt. Meget fornøyd"
U
UNKNOWN
Sandnes
Landskapsentreprenørene AS

SOLA HAGE OG ANLEGG AS

Sola Hage og Anlegg er totalleverandør av utemiljø.Vi har over 20 års erfaring i faget og utstyrt til å ta de fleste utfordringer.

Mars 2022

Utvidelse av innkjørsel

"Fin og ryddig kommunikasjon og godt utført arbeid."
C
Christer
Sandnes
SOLA HAGE OG ANLEGG AS

DANIEL'S BETONG & HAGE AS

Et lite bedrift som påtar seg alt mulig betongarbeid, belegningstein, mur , skifer og mye annet

Mars 2022

Legge stein

"Veldig hyggelig og godt arbeid. Anbefaler videre!"
K
Kathrine
Sandnes
Siste registrerte jobber

Legge belegningsstein c.a. 160m2

4306SANDNES

Looking for an estimate for a cost to install approx. 160m2 "belegningsstein " Presently 126m2 is covered with Asphalt, so this would need to be removed first.

Granittheller

4336SANDNES

Ønsker å få lagt granittheller i feltet som vises på bildet. Heller i størelse som passer best. Ønsker å legge de i grus med 3-5 cm mellomrom.

Asfalt og heller i gårdsrom

4318SANDNES

Vi ønsker å få lagt asfalt og heller i gårdsrom. Trenger slukrenne mot garasjen og en god løsning for stakeluke og stoppekran. Se bilder for mer informasjon.

Trenger hjelp med belegningsstein

4327SANDNES

Hei! Vi har kjøpt en ny bolig i Sandnes og trenger hjelp med belegningstein. Hvor mye tar du/dere per kvm? Mvh, Ninga

Legge beleggningstein og grunnarbeid

4316SANDNES

Ca 100 kvm gårdsrom , gjøre grunnarbeid og legge stein.

Legge beleggnings stein gårdsrom

4324SANDNES

Har fjernet en treplatting og ønsker å få rettet underlaget og legge beleggnings stein slik at det går jevnt med resten av steinene i gårdsrommet . Har kjøpt inn stein selv . Ca 13 kvadratmeter Ønsker pris på hva dette vil koste .