Vil du få lagt belegningsstein i Larvik?

Ønsker du å få lagt belegningsstein i hage eller oppkjørsel? På Mittanbud får du tilbud fra flere flinke håndverkere som kan hjelpe deg med å legge belegningsstein i Larvik.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Vil du få lagt belegningsstein i Larvik?

Ønsker du å få lagt belegningsstein i hage eller oppkjørsel? På Mittanbud får du tilbud fra flere flinke håndverkere som kan hjelpe deg med å legge belegningsstein i Larvik.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet belegningsstein i Larvik

Grunnarbeid og asfaltering av innkjørsel.

3280TJODALYNG

Rive gammel belegningsstein, grave ned, bygge opp med korrekt system og riktig fall og asfaltere innkjørsel med utsparinger i belegningsstein og kantstein med ACO Drain mot huset koble til eksisterende kom. 100 kvm. Ønsker pristilbud.

Legg heller

3290STAVERN

Ønsker å legge flere heller ut til enden av tomten min. 12x1.5 Meter

Belegningsstein

3295HELGEROA

Ca 15-20kvm med belegningsstein skal videre legges i oppkjørsel inn port og langs garasjevegg med kant mot gress. Viktig med godt grunn arbeid.

Legging av beleggningsstein

3295HELGEROA

Videre legge belegningsstein i opp kjørvel ca 2 x 5 meter og videre gang sti ca 1.20 x 4,5 meter inn i hage kant mot garasje vegg og gress. Viktig med godt grunn arbeid.

Legge betongheller

3280TJODALYNG

Trenger hjelp til et startet prosjekt som nå må legges ut på Mitt anbud for å avslutte 😅 Vi har gravd ut rettet ut, i morgen skal vi hente grus/ knust fjell og steinmel Her i fra må vi sette bort denne jobben til andre som kan det! Hoppetusse må vi leie så om du ikke har det selv - betaler vi for det samme pris 400,-kr pr døgn som om vi skulle leid selv .. Det er snakk om 8 kvm uteplass Hellene er 40x40 Ta kontakt for flere spørsmål

Legging av belegningstein

3260LARVIK

Fjerne en liten murkant mot vei, legge belegningstein. Mulig drenssluk mot vegg for og fjerne vann vekk fra husvegg.

Siste evalueringer
Drenering og steinlegging

Vi er godt fornøyde med det arbeidet som ble utført hos oss. Arbeidet ble utført effektivt og resultatet ble bra. Det er også positivt at de dokumenterte med bilder underveis.

Aug. 2020
T

Trond om Br.Hansen Maskin AS

Larvik
Legge belegningsstein i innkjørsel

Veldig fornøyd. Skulle ordne innkjøring med stein og lav støttemur mot veien. Jobben ble utført raskt, til avtalt tid og pris. Anbefales.

Mai 2020
M

Mirahmad om KRISTOFFER LANDMARK

Svarstad
Legge betongheller

Vi har brukt David til flere prosjekter, både inne og ute. Han er pålitelig, nøye og en dyktig håndtverker. Anbefales på det sterkeste.

Mai 2020
U

UNKNOWN om ALTMULIGMANN DAVID LAUCIUS

NEVLUNGHAVN
Legge asfalt / belegningsstein 160 m2

Vet hva han gjør, dyktig. Rydding og pent. Gode priser!

Nov. 2019
N

Nuri om OHNSTAD AS

Larvik
Renovering av uteplass.

Vestfold Vaktmesterservice AS har renovert hele uteplassen vår. De har utført en utrolig stor jobb som har krevd erfaring på flere arenaer. De har møtt presis til jobben hver eneste dag og arbeiderene har ikke tatt noen snarveier. De har hele tiden etterlatt arbeidsplassen ryddig og de er hyggelige og imøtekommende. Vi er svært fornøyd med Vestfold Vaktmesterservice AS, og vi kan anbefale de på det sterkeste. Resultatet ble utrolig bra! Vi kommer til å velge de igjen nå vi skal ha et nytt prosjekt.

Okt. 2019
J

Jeanette om VESTFOLD VAKTMESTERSERVICE AS

Larvik
Lage biloppstillingsplass

Supert gjennomført, har blitt kjempefint. Noe forsinkelser, men ingenting som kan lastes firmaet og jeg ble hele tiden holdt informert, så det var ikke noe problem. Kan trygt anbefale.

Aug. 2018
A

Anne Catherine om SKJOLD BERG EIENDOMSSERVICE

Larvik
Belegningsstein reparasjon

Reparasjon av et lite felt med belegningssteiner. De utførte jobben ganske som planlagt og resultatet ble ikke så verst. 2 karer som virket å jobbe hardt fra de kom til de reiste. I ettertid ser man at det burde kanskje vært lagt på litt mer sand og flere steiner fjernet før reparasjonsjobben ble gjort, men ingen stor sak. Kan trygt anbefales til andre.

Aug. 2017
K

Kjetil om DAHLE-BYGG AS

Larvik
Legging av bruddskifer ca 20kvm

Veldig godt fornøyd, de kom raskt på en uforpliktende befaring, holdt alle avtaler og jobbet kjapt og effektivt. Selve arbeidet er helt prima, og jeg vil uten tvil kontakte de igjen og anbefaler de varmt. -Kristin i Larvik

Juni 2017
K

Kristin om HH ENTREPRENØR SAKARIASEN

Larvik
legge plen, fikse platting, og diverse småting rundt huset

Kjempe flott arbeid utført. Hyggelige folk som gjorde jobben til en kjempegrei pris. De holdt meg oppdatert og tok kontakt stadig om det var noe vi ikke hadde gått igjennom. Jobben var gjort ferdig på under to uker. Det ble lagt ny ferdigplen på 180kvm, lagt belegningstein rundt hele huset og satt opp gjerde og nye 3 nye trapper rundt huset! Vi er strålende fornøyd!

Mai 2017
C

Charlie om BREKKE MASKIN & UTLEIE AS

Larvik
* Fortsatt ledig: Legge belegningsstein

Veldig fornøyd med steinlegging av inngangspartiet vårt. De kom til avtalt tid og ble ferdig før tiden. Hyggelige, ryddige og gjorde alt de kunne for et best mulig resultat. Kan trygt anbefales!

Okt. 2016
A

Anders om SKJOLD BERG EIENDOMSSERVICE

Tjodalyng
Legge beleggningsstein

Kom til avtalt tid, veldig effektiv og flinke folk. La beleggningsten å resultatet blei helt topp, anbefaler disse gutta!

Aug. 2016
T

Thorbjørn om BYGG SERVICE JACEK BOMBALA

Larvik
Belegningsstein hage - ca 12 m²

Vestfold Bygg & Anlegg utførte jobben med belegningsstein i hagen både raskt og med høy presisjon.

April 2016
B

Bente om VESTFOLD BYGG & ANLEGG AS

Tjodalyng