Vil du få lagt belegningsstein i Eidsvoll?

Ønsker du å få lagt belegningsstein i hage eller oppkjørsel? På Mittanbud får du tilbud fra flere flinke håndverkere som kan hjelpe deg med å legge belegningsstein i Eidsvoll.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Vil du få lagt belegningsstein i Eidsvoll?

Ønsker du å få lagt belegningsstein i hage eller oppkjørsel? På Mittanbud får du tilbud fra flere flinke håndverkere som kan hjelpe deg med å legge belegningsstein i Eidsvoll.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet belegningsstein i Eidsvoll

Legge Belegningsstein parkeringsplass.

2072DAL

Legge Belegningsstein parkeringsplass.. Legge 150 m2 Belegningsstein på parkeringsplass inkludert grunnarbeid og materialer. mvh. Daniel

Legging av betongheller

2070RÅHOLT

Ca 5,5 kvadrat. Ligger ferdigplen der fra før som må fjernen. Den er vissen!

Legge på belegningsstein

2072DAL

Har planer om å sette opp belegningsstein foran huset og bak huset. Jeg har tegnet inn ca hvor mange meter avstand det er. Se på bildene . Ønsker pris på jobben, evt befaring . Jeg har ca 200kvm med belegningsstein

Stensetting, liten jobb

2073BØN

Legge belegningsstein hvor det skal stå en sittegruppe. Fortrinnsvis frostfri fundamentering. Anslagsvis 9 kvm. Et hagebord av betong skal integreres.

Belegningsstein ca 40m2

2074EIDSVOLL VERK

Ønsker pris på å få lagt belegningsstein på dette området. Måler 11,5 x 4 m. (Minus blomsterbedet er det ca 40m2). Busken som er på plenen vil også bli fjernet. Kan også motta tilbud på eventuell asfaltering av området. Veldig enkel adkomst. Kan parkeres helt inntil området, som er flatt og plenbelagt i dag. Ønsker kant-i-kant med asfalt, slik at det blir mulig å kjøre inn/snu bil. Ved riktig pris ønsker vi arbeidet utført så snart som mulig.

Belegingstein, planering, støttemur

2070RÅHOLT

Det er rund 30 kvadratmeter som skal legges stein og hagen trenger planering og det skal settes opp en støttemur og lyskaser til noen kjellervinduer.

Siste evalueringer
Veiledning i å legge belegningsstein

Jeg har vært uheldig flere ganger når jeg har valgt håndverker, noe jeg skjønner fort når de har startet, men denne gangen ble jeg betrygget med en gang. Dette er en som har peiling på det han holder på med, i tillegg er han veldig trivelig. Jeg fikk hjelp med å legge belegningsstein, jeg hadde vært dårlig på å forklare hvordan jeg skulle ha det så jeg kom feil ut på en høyde, når jeg forklarte det kom han tilbake og hjalp meg med å rette det opp på selv om det var helg. Oppgaven var å sette i gang arbeidet som jeg selv skulle utføre. Kan trygt anbefale Eidsvoll anlegg og Stefan.

Feb. 2021
K

Kim Andre om EIDSVOLL ANLEGG AS

Dal
Fra gress til singel

Kjempefornøyd med firmaet. Svarte kort og greit og raskt. Kom raskt på befaring. Ga meg muntlig pristilbud som jeg fikk bekreftet skriftlig - og fakturaen kom på samme beløp. Passet på at kabelpåvisning ble utført og at alt "var på stell" før de kom. Kom når de skulle, gjorde det de skulle. Gikk veldig raskt og greit.

Sep. 2017
T

Tone om ANJO Service AS

Råholt
Ferdigplen, støttemur og hekk

Imponerende resultat og seriøsitet. Vi og vår nabo har brukt Krone Transport til utforming og gjennomføring av vår nye hage. Hele prosessen bærer preg av en meget seriøs aktør. Vi fikk god veiledning, detaljert og ryddig tilbud, og ordrebekreftelse når vi aksepterte tilbudet. Gjennomføringen gikk på planlagt tid, og arbeid og gjennomføring var meget profesjonell. De som utførte jobben var meget hyggelige og fant gode løsninger.

Aug. 2017
K

Kristian om KRONE TRANSPORT AS

Jessheim
Grunnarbeid for belegningsstein

Vi benyttet bedriften sommeren 2015 til grunnarbeider for garasje, planering for beleggningsstein og oppsett av støttemur. Vi er særdeles fornøyd med utførelsen! Kari og Tor bidrar også med gode råd og forslag til løsninger, og er ikke minst pålitelige! Vi anbefaler dem varmt, og er gjerne referanse! Ann Elisabeth R. og Stig Olav Skarvik Tlf. 91 82 57 73

April 2016
A

Ann Elisabeth R. om TGH TORP GRAVE & HÅNDTVERKSERVICE

Eidsvoll
Legging av sten

Dal 16.09.14 Takk til Josef og hans Flotte karer. De la 145m" med Beleggningssten på to dager hos meg. Denne jobben gjorde de MEGET bra, utrolig dyktige folk. Meget hyggelige karer, veldig koselig og ha de her. Vil anbefale disse karene på det varmeste til alle som vil ha gjort en bra jobb. Ingen tvil om at jeg vil benytte meg av dette firma igjen om jeg skulle ha gjort en jobb til. Tusen takk for en meget bra jobb, hilsen Tove.

Sep. 2014
T

Tove om HAGEJOBBEN NORGE AS

Dal