Vil du få lagt belegningsstein i Moss?

Ønsker du å få lagt belegningsstein i hage eller oppkjørsel? På Mittanbud får du tilbud fra flere flinke håndverkere som kan hjelpe deg med å legge belegningsstein i Moss.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Vil du få lagt belegningsstein i Moss?

Ønsker du å få lagt belegningsstein i hage eller oppkjørsel? På Mittanbud får du tilbud fra flere flinke håndverkere som kan hjelpe deg med å legge belegningsstein i Moss.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Om Moss

Kommunen og byen Moss ligger langs østsiden av Oslofjorden, 50 minutter sør for Oslo i Viken fylke. I tillegg til fastlandsområdet, omfatter kommunen Jeløya ute i fjorden og Dillingøya i Vansjø. Flesteparten av innbyggerne i kommunen bor i og omkring byen Moss. Sørover i kommunen ligger det mange gårder, samt andre mindre tettsteder, blant annet Ryggebyen og Larkollen.

De fleste boligene i Moss er enkeltstående hus, som eneboliger og tomannsboliger. I tillegg finnes det mange rekkehus og leiligheter, spesielt i sentrum av Moss. Hva slags bolig du har, vil påvirke hva du har lov til å gjøre av oppussing, hvordan det kan gjennomføres og hvilke byggesøknader du må sende inn til kommunen.

Uansett om du skal totalrenovere huset eller trenger hjelp til vedlikehold, er det en fordel å velge håndverkere som holder til i Moss eller i nærheten av deg. De kjenner til de lokale byggereglene og hvilke materialer som passer til klimaet der du bor. Husk at det også som regel er du som betaler for reiseveien til håndverkeren.

Siste jobber tilknyttet belegningsstein i Moss

Støttemur og kantstein

1538MOSS

Jeg ønsker å få satt opp en støttemur i varierende høyde med granittblokker, samt kantstein på innsiden av støttemuren som skal brukes som blomsterbed. Kantsteinen skal være i granitt, med målene 10x25 cm, og støttemuren skal være i 30x30 blokker. Støttemuren vil være ca. 60 meter lang, og det samme gjelder kantsteinen. Vi ser etter et firma med relevant erfaring og ekspertise som kan bistå oss med dette prosjektet. Vennligst ta kontakt for å diskutere detaljene videre.

Brosteinsarbeid

1512MOSS

Vi har et dekke av brostein, jeg har tatt opp en del stein for å få ned en plantering. Tiden strekker ikke helt til, så trenger hjelp til å dele brostein og montere dem på utsiden av ringen (ikke på innsiden, de skal fjernes senere) slik at det blir tett og fint. Se bilder. Ikke mange timene med jobb.

Asfalt, betong eller grus - carport + innkjørsel

1570DILLING

Ønsker å asfaltere, legge betong eller grus/singel i carport og deler av innkjørselen. Carporten er på 30 kvm og resten av innkjørselen er på tilnærmet lik størrelse.

Legge fasadeskifer ute på terrassevegg

1580RYGGE

Veggen er i dag hvitmalt (med akrylmaling?) over murstein/fasadestein som flasser. Biter har falt av. Jeg er ikke sikker på hva som tidligere er brukt av forrige eier. Jeg ønsker imidlertid å få lagt fasadeskifer over hele veggen.

Legge belegningsstein

1570DILLING

Det er i dag en gruslagt flate i vår innkjørsel. Denne må komprimeres og rettes. Deretter skal det legges belegningsstein, gråmiks, på avtalt sted. Antall kvadrat er ca 100m2. Det skal tas høyde for grunnarbeide, stein og leggejobb i tilbudet.

Muring /reparasjon av trapp

1532MOSS

Reparasjon av to trapper / inngangspartier mot fortau: skiferstein har blitt skadet og noen heller har blitt helt ødelagt. Så trenger også nye skiferstein-heller.

Siste evalueringer
Legge belegingssteiner under carport

Meget fornøyd for jobben som ble gjort. Raskt, effektivt og slikt som jeg ønsket. Anbefales!

Sep. 2021
I

Irina om ØSTFOLD UTEANLEGG AS

Dilling
Steinlegging

Vi hadde flere på befaring, men valgte Stile AS da vi skjønte at Luigi brenner for faget sitt. Spesielt for granitt som vi skulle ha. Han og "gutta" hans satte opp 9m. lang støttemur, la kantstein og heller, og lagde en vakker trapp 👍🙂 Prisen var en av de rimeligste vi fikk av de som var på befaring hos oss. De arbeidet raskt og grundig. Og ryddet veldig bra etter seg. I tillegg var det utrolig hyggelig å ha han og "gutta" i gården her mens de holdt på 🙂

Sep. 2021
N

Nina om STILE AS

Moss
Belegningsstein gårdsplass

Jobben ble fullført på avtalt tid. Vet hva han gjør👍

Sep. 2021
B

Bjørn-Petter Loss om GULBRANDSEN HJEM OG HAGESERVICE

Moss
Belegningsstein og asfalt oppkjørsel

Gjorde jobben raskt og effektivt. Til en god pris. Var litt lite kommunikasjon til tider, derav 4 stjerner. Men svarer på alle henvendelser. Fornøyd med resultatet.

Sep. 2021
G

Gina Førland om ØSTFOLD UTEMILJØ ANDRE PAJESØ

Dilling
Steinlegging av uteområde

De var flinke, men brukte litt for lang tid da de ikke kunne jobbe så mange hverdager og måtte sore arbeidet utover flere uker. Ellers super koselige og flinke!

Aug. 2021
M

Marte om PEDERSTAD MASKIN

Moss
Fjerning av gammel plen og stenlegge uteplasser

Vi er meget godt fornøyd med bedriften. Tobiassen gjør godt arbeid, er nøye og lett å kommunisere med. Han informerer gjennom hele arbeidsprosessen og og er tilgjengelig for spørsmål og ønsker underveis. Arbeidet ble utført etter avtalt tidsplan og i henhold til avtale. Om vi får behov for tjenester Tobiassen kan levere siden, benytter vi oss gjerne av firmaet igjen.

Aug. 2021
E

Eva om MASKINENTREPRENØR R. TOBIASSEN AS

Moss
Oppgradering av gårdsplass

Vi valgte Kopperud Vaktmesterkompani etter en hyggelig befaring hjemme hos oss. Vi ønsket en oppgradering av vår oppkjørsel med graving/planering, mur, belegningsten og trapp opp til inngangsparti. Kopperud Vaktmesterkompani kom med gode tips under befaringen, som vi tok til oss og ønsket utført. Vi fikk et godt pristilbud som vi takket ja til. Prosjektet hos oss var stort og tidkrevende. God kommunikasjon og godt samarbeid med Kopperud Vaktmesterkompani, løste vi de utfordringer/endringer med arbeidet som oppsto underveis på en ryddig og oversiktlig måte. Vi anbefaler disse gutta på det sterkeste og bruker de gjerne igjen på framtidige prosjekter hos oss.

Mai 2021
T

Thomas om Kopperud vaktmesterkompani

Dilling
Utvidelse og utskifting av eksisterende belegningsstein.

Fint å ha fagfolk når du ønsker godt resultat. Andre Pajesø viste oss at fagfolk fortsatt finnes og de er gode 😊

Mai 2021
J

Jørn om ØSTFOLD UTEMILJØ ANDRE PAJESØ

Moss
Legge kantstein (granitt) foran garasje

Hyggelige arbeidere. Er effektive og nøyaktige. Tilstrekkelig kommunikasjon i forkant av jobben og underveis. Alt i alt er jeg godt fornøyd og kan anbefale firmaet til andre.

Mai 2021
A

Arne Kristian om STILE AS

Moss
Steinlegge gårdsplass

Raskt utført til avtalt pris. Fornøyd med resultatet.

Feb. 2021
P

Petter om ØSTFOLD UTEMILJØ ANDRE PAJESØ

Rygge
Legging av belegningsstein på gårdsplass

God kvalitet på arbeidet. Raskt utført når de først kom i gang.

Aug. 2020
T

Tom om ØSTFOLD UTEMILJØ ANDRE PAJESØ

Moss
Trapp i granitt

Vi er veldig fornøyd med jobben som er gjort med å grave ut til basseng, bygge granitt trapp, sette stenring, planere hage og legge ferdigplen. Det begynte som et lite oppdrag, men etter hvert som vi så hvor bra det ble så ønsket vi mere jobb utført. SK Graveservice er meget ryddige og pliktoppfyllende i alt de gjør. Temaet fra Ski er meget kreative og kommer med forslag til gode løsninger underveis uten å virke påtrengende.. Kvalitetsarbeid til helt ok pris. En drøm å samarbeide med disse gutta. Anbefales på det varmeste.

Juli 2020
J

Jørn om SK GRAVESERVICE AS

Moss