Belegningsstein i Vennesla

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Belegningsstein i Vennesla

Naturstein Sør AS

Naturstein Sør AS er et lite firma som tar på oss alle typer oppdrag innen anlegg og utemiljø. Ved å ha erfaring innen både anleggs arbeid og utemiljø gjør det at vi kan lettere se muligheter og løsninger ved å være med fra første til siste spade tak. Ved å komme tidlig inn i planleggingen har vi ofte kunnet komme med nye og spennende løsninger. Det kan hjelpe til å få en bedre utnyttelse av tomten med tanke på høyde forskjeller og murer. Som et lite firma kommunisere du også med oss direkt...

Se mer
Sep. 2022

Uteplass steinlegging

"Hyggelig kommunikasjon og gjennomført prosjekt effektivt."
R
Roeen
Hægeland
Naturstein Sør AS

EVENSEN GRAVESERVICE AS

Hei, Jeg startet et Aksjeselskap ca 1/12/15. Derfor har jeg nå ny profil her inne, og dessverre mistet alle mine evalueringer fra fornøyde kunder. Jeg har vært maskinkjører siden 1980 og drevet for meg selv siden 1998. Jeg tar det meste av oppdrag fra hage/gårdsplasser til garasje/hustomter, veibygging osv.

Juli 2017

Grunnarbeid

"Gjorde gårdsplassen klar for belegningsstein: gravde bort en del grus og la på subb som ble jevnet ut og komprimert. Rask og effektiv, og resultatet ble bra. Kan anbefales!"
K
Karina Lund
Vennesla
Siste registrerte jobber

Pris på opphøyet blomster bedd

4700VENNESLA

Gressplenen skrår ned mot nabotomten. Ø ognsker å sette opp et høyt blomsterbedd (3 blokker i høyden ca( av mur der det er noe helling. Ca 3 -4 meter langt. Bredde 1/2-1 meter...

Uteplass steinlegging

4720HÆGELAND

Vi trenger hjelp med steinlegging uteplass på forsiden av huset. Den er ca. 30 kvadratmeter. Vi har to type steiner, sjekk gjerne bilder.

Fasadeskifer lagt innendørs

4707VENNESLA

Har ca 20m2 fasadeskifer fra Flisekompaniet av 1-2 cm tykkelse som ønskes lagt innendørs på stueveggene. De er av 15x60 cm str. Det må legges dødt materiale på veggene først da det er sponplater/trefiberplater der nå (hus fra 1988). Det trengs nok og lages en liten list/noe som kan bære steinen over terassedøren og vinduer, samt over en dør på den andre veggen. Ellers må steinen tilpasses noe rundt stikkontaker/lamper. Har kjøpt vannsag, primer, stor bøtte, blandingstang til drill, anbefalt menge lim i sekker, tannsparkel og skifer. Ser ut som steinen er limt sammen i flere små deler, så man nok kan hamre de løse til mindre deler for tilpassing. Ønsker å kjøpe tilpasset dødt materiale av håndtverker samt tilpassede lister samt utførelse av arbeidet.

Gjøre ferdig plen og mur

4707VENNESLA

Ønsker en pris på å gjøre ferdig plen, den er idag rettet ganske bra men gjenstår fortsatt noe. Jord må rives opp får å så kunne så plen. Det må settes opp noe rundt renseanlegg for og kunne åpne lokk Det skal settes opp en liten stabbesteiner mur, ca 3,5m. Samt legge ferdig noen heller.

Montasje av drivhus

4700VENNESLA

Montere drivhuset 13-15 m2 Drivhuset er i glass. Type Odla fra Grønt Fokus eller "Hageland" fra Hageland (ikke bestemt helt typen ennå)

40-50 meter kantstein

4708VENNESLA

Skulle hatt 40-50 meter kantstein som vi kan asfaltere inntil i ettertid.