Vil du få lagt belegningsstein på Stange?

Ønsker du å få lagt belegningsstein i hage eller oppkjørsel? På Mittanbud får du tilbud fra flere flinke håndverkere som kan hjelpe deg med å legge belegningsstein på Stange.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Vil du få lagt belegningsstein på Stange?

Ønsker du å få lagt belegningsstein i hage eller oppkjørsel? På Mittanbud får du tilbud fra flere flinke håndverkere som kan hjelpe deg med å legge belegningsstein på Stange.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet belegningsstein på Stange

Grunnarbeid og legge belegningsstein

2335STANGE

Grunnarbeid og legge belegningsstein på gårdsplass utendørs

Sand mellom heller, flytte lader til robotklipper

2312OTTESTAD

Hei! Vi er et lite sameiet som trenger hjelp til å gjøre noe småtteri på uteområdet her. Vi trenger å få lagt opp nye kabler til robotgressklipper, slik at den ikke kjører i bed og busker. Vi trenger å få flyttet ladestasjoner til robotklipperen, da trenger vi å vite hvor det er best å ha den, og om det lar seg gjøre mtp strøm. Vi trenger også hjelp til å ferdigstille et helleprosjekt. Det ble lagt heller rundt husveggene, men vi mangler sand mellom helle. Skulle også vært sådd ny plen inntil hellene. Noen som har tid til å hjelpe oss med dette nå?

Planer, kantsten, singel

2312OTTESTAD

Øsnker å utbedre en innkjørsel. Noe planering, legge kantsten på begge sider, og legge fiberduk og 8/11 singel. Øsnker i første omgang befaring og tilbud på dette

Legge beleggningsstein

2335STANGE

Ønsker å legge ny beleggningsstein på gårdsplass. Er stein der nå, men vi skal plukke vekk den gamle. Eventuelt bytte litt av øverste masse før det legges ny stein. Har stein liggende her. Ca 70 kvm. Nærmere måling kommer.

Legge belegningsstein

2335STANGE

Legge belegningsstein. Det er gress og grunnarbeid må gjøres. Det skal bli en sti på ca L:35m B:1m og halvsirkel fremfor en gapahuk ca 15m2. Jobb. Grave, duk, pukk, sand, stein. Tilbud: jobb og innkjøp av materialer

Sette ned kantstein i jordfast betong.

2312OTTESTAD

Sette ned 57,5 m med granitt-kantstein. Vi holder kantstein og subbus, du holder betong. Flatt terreng så ikke behov mye høydetilpasning. Bilder kan sendes.

Siste evalueringer
Legging av skifer.

Meget godt fornøyd. Godt utført håndverk.

Juni 2018
R

Rune Astrix om Tømrer Per Hagen

Hamar
Legge belegningsstein på gårdsplass.

Sween kom til avtalt tid. Jobben var gjort i løpet av en dag og resultatet ble fint. Dessuten er Sween hyggelig og ryddig. Vi er fornøyd og kan trygt anbefale bedriften til andre.

Aug. 2016
A

Aud Marie Langrusten om SWEEN MASKIN

Stange
Grunnarbeider i forbindelse med legging av belegningsstein

A.O Stenleggeren AS har gjennomført grunnarbeider samt legging av belegningsstein for oss i 2014, og kan trygt anbefales. Vi har allerede anbefalt de videre til familie og venner. De fremstår som kompetente, seriøse og med genuint ønske om å gjøre en god jobb. Vi er svært godt fornøyd med resultatet og med rådgivning underveis. Familien med både voksne og barn satte alle stor pris på bekjentskapet og på måten de løste oppdraget. Vidar Fjeldsven

April 2015
V

Vidar om A.O. Stenleggeren AS

Ottestad
Legging av belegningsstein ca 140 kvm

Gjorde en meget god jobb. Svært godt fornøyd med arbeidet. De var effektive og resultatet ble vi meget godt fornøyde med!

Okt. 2013
L

Leif om TORVE HAGEDESIGN AS

Ottestad
Legging av beleggningssten i innkjøring /på gårdsplass

Et firma som trygt kan anbefales andre. Fagmessig meget bra utført steinlegging, med tilhørende grunnarbeid og masseutskifting. Jobben ble gjort ihht avtalte priser og ferdigstillelsestidspunkt. Når det i tillegg var hyggelige mennesker som utførte jobben, ja da.............er det bare å anbefale til andre.

Juli 2013
P

Per Rune om A.O. Stenleggeren AS

Ilseng
Legging av belegningsstein

Svært profesjonelt utført arbeide. Kom til avtalt tid. Ingen ekstrafakturering utover avtalt pris. ANBEFALES

Mai 2013
R

Rune E om A.O. Stenleggeren AS

Hamar