Belegningsstein i Tønsberg

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Belegningsstein i Tønsberg

TK Bygg & Montasje AS

Vi er en liten håndverksbedrift med høy yrkes stolthet og vårt mål er å gjøre alt vi kan for at kunde skal være fornøyd fra start til slutt. Vi har bred kompetanse i alt innenfor Bygg & Anlegg. Vi kan levere total enterprise på både store og små oppdrag. Vårt arbeidsområde strekker seg fra Skien i sør til Oslo i nord. Vi har også knyttet et veldig godt samarbeid med andre håndverksbedrifter, blant annet ABC Elektro på strøm. Bakke Mur & Varme innen alt fra flis til peis installasjoner. Echo Bygg...

Se mer
Okt. 2023

Legge tilbake belegningsstein etter graving på gårdsplass

"Ferdigstillingtdato litt forsinket. Kvalitet på arbeidet, profesjonelt og meget bra! Anbefales!"
F
Finn
Tønsberg
TK Bygg & Montasje AS

Murmester Haavard Schmidt

Selvstendig Murmester med bred erfaring innen naturstein , fasadepussing,teglforblending,muring av peisgruer/installasjon av peis.

Sep. 2023

Legge granitt 8×25 kantstein ca 11 meter

"Ryddig og greit. Hyggelig mann"
D
Dagfinn
Tolvsrød
Murmester Haavard Schmidt

FIRST HAGESERVICE AS

Har du et ønske om en velstelt hage, men tiden strekker ikke til? Vi hjelper deg.​Ingen kunde er for liten, vi kommer gjerne på en uforpliktende befaring. Har du ikke interesse eller trenger bare en hjelpende hånd for å få en velstelt hage? Vi hjelper deg.Vi bistår med mye innen hagearbeid og kan også komme med rådgivning. Les mer om oss her: https://www.first.as/First Hageservice arbeider primært i Tønsberg og Færder omegn. Vi ser fram til å høre fra deg.

Mai 2023

Legge stein 15 kvm

"Svært fornøyd med jobben som ble gjort med steinlegging av uteplass. God service, og raskt og pent utført. Kan absolutt anbefales."
K
Karianne
Tolvsrød
FIRST HAGESERVICE AS

JJ BT AS

Vi har holdt på i over 20 år og kan vise til referanser om det er ønskelig. Vi tar på oss mye forskjellig type arbeid. Vårt hovedfokus er baderom men kan også gjøre innendørs arbeid som for eksempel. Maling, Sparkling, lister og diverse montasjearbeid. Ta gjerne kontakt for en uforpliktende befaring. Med vennlig hilsen Jaroslaw JedrzejewskaJJBT AS 98470171

Mai 2023

Legger belegningsstein hus innkjørsel

"Veldig bra gjennomført ......hyggelig arbeidfolk ...bra priset .....value for penger ...kan stekt ambefales ."
R
Richard
Tønsberg

ERGA BYGG OG ANLEGG AS

Mars 2022

Legging av belegningsstein og asfalt

"Jeg hadde kun en grov ide om hva jeg ønsket meg i forveien. Vi har en stor gårdsplass som går rundt huset og som var dekket av gammel grus. Erga Grøntmiljø kom på befaring og så umiddelbart gode løsninger for oss - hvordan gårdsplassen kunne rammes i..."Se mer
U
UNKNOWN
Vear

KRISTOFFER LANDMARK

4.8 (43)

Kristoffer Landmark utfører alt av graving, planering og drenering rundt hus, Pukking og støping av betongplater til garasjer, tilbygg til hus og lignende. Opparbeiding av innkjørsler og beleggninsstein. Jeg bygger også garasjer, mindre tilbygg og rehabelitering av bygninger og omlrgging av tak. Selger også fyllmasser og matjord. Jeg bruker en Hitachi ZX55U 5,5 tonn maskin med gummibelter og rotortilt, den har en rekkevidde rundt maskinen på ca 5,5 meten og en gravedybde på ca 4,5 meter. En k...

Se mer
Sep. 2022

Belegningsstein evt asfalt

"Effektiv, ryddig og god kvalitet på arbeidet som ble gjort."
C
Carina
Tolvsrød

SVEINS GARDEN

Grunnen til at vi skiller oss ut i det vi gjør er enkel: Sveins Garden utfører kvalitetsarbeid. Vi legger hele vår sjel i arbeidet. Hver jobb vi utfører, gjør vi like mye for oss selv, som for kunden. Spør oss til råds! Vi kommer gjerne hjem til deg for å hjelpe med å planlegge din hage, og husk at vinteren er en fin tid å forberede til våren.Se gjerne på våre omtaler på Mittanbud.no eller ta en titt på vår hjemmeside: http://www.sveinsgarden.com/Velkommen skal du være.

Feb. 2022

Legge beleggningsstein

"Sveins Garden leverer kvalitet, punktlighet og god kommunikasjon under hele oppdraget. Avtalt pris på forhånd som var ryddig og oversiktlig. Sveins Garden kan anbefales på det aller varmeste."
G
Georg
Lyngør
SVEINS GARDEN

Hus&hage Jobber Florelund

Mai 2022

Legging av belegningsstein i innkjørsel

"Hus & Hage Florelund gjorde en meget godt jobb. Når de hadde startet ble jobben holdt i gang og ferdigstilt som avtalt. God kommunikasjon underveis og godt utført jobb."
R
Roar
Tønsberg

GARTNER NOEMI Y TICONA C ANDERSEN

Mars 2021

Legge stein/asfalt i innkjørsel + fikse plen og sti i hage

"Veldig effektive og løsningsorienterte. Flinke, pålitelige og gav en god pris. Anbefales"
A
Audun
Tolvsrød

LK Maskin Og Transport AS

LK Maskin og transport AS. Vi står for kvalitet, effektivitet og gode priser! Vi har lang erfaring og god kunnskap i yrket. Vi ønsker å tilby deg best mulig pris og et fantastisk resultat! Ingen jobb er for stor, og ingen jobb er for liten.

Okt. 2021

* Fortsatt ledig: Asfalt eller belegningsstein

"Helt grei bedrift til en rimeligere pris"
A
Andrea
Våle
LK Maskin Og Transport AS

TEAM TELEMARK EIENDOM AS

Team Telemark Eiendom AS utfører mindre grunnarbeider, masse utskifte, mindre stein og mur arbeider, legging ferdigplen samt trearbeider ifob terrasse plattinger mm. Har gode referanser og gir ryddige tilbud og HMS settes høyt. God kommunikasjon med kunden settes høyt og vi bestreber oss alltid til holde avtalene som er inngått.

Juni 2021

Legge kantstein

"Alt fungerte veldig bra og etter avtalen. Veldig fornøyd."
K
Kari
Tolvsrød

SPORTGÅRDEN AS

4.3 (4)

ADK sertifisert anleggsarbeid/grunnarbeid

Juli 2020

Sette opp støttemur

"Kunne bært bedre på kommunikasjon"
K
Knut Alexander
Våle
SPORTGÅRDEN AS
Om Tønsberg

Tønsberg kommune ligger på vestsiden av Oslofjorden, like sør for Horten i Vestfold og Telemark fylke. Det bor i underkant av 57 000 innbyggere i kommunen, hvor de fleste er bosatt i og omkring byen Tønsberg, som har vokst sammen med Nøtterøy i Færder kommune til ett stort tettsted.

Tønsberg er en av Norges eldste byer, og i tillegg til mange arkeologiske kulturminner finnes det også blant annet godt bevart trebebyggelse fra 1800-tallet i sentrum. Store deler av sentrum har nasjonal kulturhistorisk verneinteresse. Dersom du planlegger et oppussingsprosjekt i Tønsberg, kan dette påvirke hva du har lov til å gjøre, hvordan det kan gjennomføres og hvilke byggesøknader du må sende inn til kommunen.

Uansett hva slags bolig du har eller hvordan prosjekt du planlegger, er det lurt å få hjelp av lokale håndverkere. De kjenner til hvilke byggeregler som gjelder der du bor, og har erfaring med hvilke materialer som passer til værforholdene i området. Husk at det også som regel er du som betaler for reiseveien til håndverkeren.

Siste registrerte jobber

Forberede og gruslegge innkjørsel

3116TØNSBERG

Hei, Har behov for å oppgradere en delvis gjengrodd og sliten innkjørsel.

Legge 9 kvm stein

3123TØNSBERG

Har ca 300 stein jeg vil legge på området der det ikke er stein. Det tror jeg dekker ca 9 m2. Det er ikke viktig for oss at det blir helt plant, eller bølger litt. Men at steinen sitter sånn passe godt.

Garasjetak

3151TOLVSRØD

Ønsker å skifte garasjetak, ca 70 m2.

Legge granitt 8×25 kantstein ca 11 meter

3152TOLVSRØD

Kantstein av 8x25 granitt ønskes lagt mot en asfaltkant. Det er 2 små vinkler på de 11 meterene som skal legges, så noe kapping blir det. Har alt som trenges på plass, bortsett fra kappmaskin. Ønsker pris og befaring, og gjerne referanser før oppstart.

100 meter støymur, enten i tre eller stein/betong

3114TØNSBERG

Vii trenger 100 meter støymur, minimum høyde 2,5 meter. Enten i tre eller stein eller betong. Privateiendom som ligger tett inntil traffikert vei. Tønsberg, meget lett tilgjengelig eiendom. (står støttemur som tekst på bildene; er ment å stå støymur :-)

Liming av skifer på betong inngangsparti.

3178VÅLE

Ca. 5,3 m2. Skifer løsnet. Har fjernet gammelt lim. Tenker å legge tilbake det som er brukbart av den gamle skiferen. Må nok antakelig ha et par m2 med ny skifer.