Vil du få lagt belegningsstein i Bamble?

Ønsker du å få lagt belegningsstein i hage eller oppkjørsel? På Mittanbud får du tilbud fra flere flinke håndverkere som kan hjelpe deg med å legge belegningsstein i Bamble.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Vil du få lagt belegningsstein i Bamble?

Ønsker du å få lagt belegningsstein i hage eller oppkjørsel? På Mittanbud får du tilbud fra flere flinke håndverkere som kan hjelpe deg med å legge belegningsstein i Bamble.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet belegningsstein i Bamble

Klargjøring av grunn for belegningsstein

3970LANGESUND

Fjerne eksisterende masser. Legge duk ha på nye masser. Komprimere og klargjøre for legging av belegningsstein og oppsetting støttemurer.

Legge skifer foran inngangspartiet til huset

3961STATHELLE

Legge naturskifer på et område ved inngangspartiet av huset.

Legging av (belegnings)stein

3970LANGESUND

Jeg ønsker noen som er dyktige til å skape en rød tråd i uteområdet, til å legge Stein rundt nyoppført hagestue samt rundt basseng. Som du ser av bildet er ikke basseng ferdig satt opp enda, og når jobben skal utføres vil det være pukk rundt (8-16 mm). Jeg har mesteparten av steinen som trengs, så jobben består av å opparbeide ormåedet som skal ha Stein, legge Stein, og skape en rød tråd mellom uteområdet.

Legge belegningsstein

3970LANGESUND

Avretting, sette kantstein, legge rennheller og legge belegningsstein. Arealet er ca 80 kvm. Dette har jeg: - 7 paller belegningsstein (ca. 80 kvm), (Kongsgård, gråmix og koks) - Kantstein (Rådhus, gråmix) - Rennheller (Benders, 1 stk U-type og 19 stk rette) - Settesand (2-5mm), ukjent mengde (se bilder) Masseutskifting er utført.

legge skifer på støpt platting samt skjære til skifer for legging.

3960STATHELLE

lime skifer på ca 30 kvadratmeter støpt platting. skjære til ytterligere ca 7-8 kvadratmeter skifer. sitteseksjon på ca 5 meter fylles og støpes med naturstein som er på stedet Antar 35-50 arbeidstimer men er usikker.

Beleggingstein og riving av mur i hage

3970LANGESUND

En liten hage som trenger en del å gjøre. Utfordring er at det ikke er mulig å grave langt ned pga fjell og vannrør og flaten kan ikke bygges for høyt opp på husveggen siden det er nesten ingen grunnmur på denne siden av huset. Det er også noe gammel mur som skal fjernes. Litt usikker på hva som er den beste løsningen, men ønsker et vedlikeholdsfritt område helst med beleggingstein, men er åpen på å sementere hele området.

Siste evalueringer
* Fortsatt ledig: Rehabilitering av hage

Bra arbeid, fornøyd med resultatet.

Juli 2021
G

Glenn om Maskin Entreprenør Roger Nærum As

Sauland
Legge kantstein/storgatestein

Utrolig positiv opplevelse. Profesjonell i alle ledd. Pålitelig og holdt alle frister med befaring, tilbud, gjennomføring av arbeidet og fakturert pris. Jobbet effektivt og med høy kvalitet. Kan absolutt anbefales, og skal benyttes igjen på neste prosjekt høsten 2020.

April 2020
S

Svein-Erik om BYSTRÖM STEINLEGGING & HAGEARBEID AS

Stathelle
Legge skiferstein ca 35 kvm

Flott arbeid. Bedre enn vi håpet det skulle bli. Effektiv og profesjonell. Veldig godt fornøyde

Mai 2019
H

Hege om CANARIAS FLIS OG MURER Carlos Luis Navarro Cedres

Stathelle
Liming av heller rundt basseng og maling av bassenget

BoMo Bygg ga oss en god prisantydning, betydelig under en annen, gjorde en god jobb og den endelig regningen ble omtrent som forespeilet. Jobben ble også gjort i tide uten forsinkelser. BoMo Bygg var profesjonelle, vennlige og serviceinnstilte.

April 2017
A

Aanund om BOMO BYGG AS

Stathelle
legging av belegningstein (Aaltvedt gråmix) ca 60 kvm

Rask tilbakemld fra Roar Kjenndalen. Jobben ble en god del større ved befaring. Vi fikk tilbud på asfaltering av hele gårdsplassen i tillegg til belegningssteinen som først tenk. Det beste var at de kunne starte omtrent umiddelbart. Profesjonell jobb, hyggelige gutter og perfekt resultat. Kan trygt anbefales til andre.

Mai 2015
H

Hans-Petter om GHL HAGE & LANDSKAP AS

Stathelle