Vil du få lagt belegningsstein i Drammen?

Ønsker du å få lagt belegningsstein i hage eller oppkjørsel? På Mittanbud får du tilbud fra flere flinke håndverkere som kan hjelpe deg med å legge belegningsstein i Drammen.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Vil du få lagt belegningsstein i Drammen?

Ønsker du å få lagt belegningsstein i hage eller oppkjørsel? På Mittanbud får du tilbud fra flere flinke håndverkere som kan hjelpe deg med å legge belegningsstein i Drammen.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet belegningsstein i Drammen

Belegningsstein

3047DRAMMEN

Kun arbeid med å legge stein. Arbeidsområde på 125 kvm.

legge belegningsstein i gårdsplassen.

3040DRAMMEN

Oppsving av vinduer og legge belegningsstein i gårdsplassen. Gårdsplassen er ca. 100m2 og 10 vinduer.

Belegningsstein

3022DRAMMEN

Har idag rullestein på hver side av gårdsplass. Vurderer å legge belegningsstein her, evt annet etter forslag. Ønsker derfor et priseestimat

Legge bellegstein utenfor bolig samt sette opp trappetrinn ved ved hovedinngang

3046DRAMMEN

stein belgging av utearealt ca 50 kvm (unøyaktig). ønskelig med arbeid så for som mulig

Legging av belegningsstein

3022DRAMMEN

Hei, Vi ser på muligheten for å legge stein i innkjøring og på sidene av huset - litt avhenging av pris. Vi har en smal innkjøring i framkant av huset, en ganske stor biloppstillingsplass mot vei og en smal passasje mellom hus, garasje og bod der vi ser på dette som en mulighet.

Beleggningstein med granitt kant ca 105 kvadrat

3039DRAMMEN

Kabelpåvisning Utgraving av masser i gårdsplass. Bort kjøring Legge duk , pukk og isolere . Innkjøring av nye frostsikkre masser Oppreting til Kantstein Sette kantstein i jordfuktig betong 35 meter 12cm x 25 cm granitt . Med 10 cm vislig kant Rette opp til belegninsstein med 2/4 pukk ca 105 m2 Legge belegningsstein ca 105 m2 5 cm Holmegård tromlet Kapp og tilpasning , komprimere med sand

Siste evalueringer
Dreneringsjobb, belegningsstein, rivning, mur- og snekkerarbeid

Jeg kan på det VARMESTE anbefale Gravtek AS. Maken til pålitelighet, kvalitet og ryddighet under arbeidet, samt kommunikasjonen underveis har jeg aldri vært borti før! Arbeidet ble også utført etter avtalt pris, ingen overraskelser👌 Har dere noe dere skal ha utført, stort eller smått er dette firmaet dere må kontakte. Skal vi ha flere ting utført ved en senere anledning er jeg ikke i tvil om hvem jeg skal ringe. En stor takk til Dominic og hans dyktige medarbeidere 😊👌 mvh Kristian Andersen

Juni 2022
K

Kristian om Gravtek AS

Drammen
Asfaltering eller belegningsstein av ca 140kvm + grunnarbeid & kantstein.

Arbeidet var pent utført og kommunikasjonen var bra underveis. De brukte profesjonell aktør i form av mesta til å utføre asfalteringen. Ibrahim garden hadde 3 karer som virket stødige og pålitelige når det kom til støping av kantstein rundt der asfalten skulle, samt at de var drevne på dette med forarbeidet med planering osv.

Mai 2022
T

Thomas om Fadhil Ibrahim Garden

Solbergelva
* Fortsatt ledig: Legge belegningsstein innkjørsel på hus

Jeg har aldri skrevet en evaluering før tross har jeg hatt en del prosjekter opp igjennom årene. Men dette firma er uten tvil det beste jeg har jobbet med og de fortjener å høre det! De la belegningsstein utenfor mitt private hus. De brukte 4 arbeidsdager på hele arbeidet, de gjorde det nøye og flott - jeg er imponert! De kommuniserer proaktivt og tydelig. Holder avtaler på dagen, noe jeg sjeldent opplever. De jobber ekstremt effektivt og hurtig. Prosjektleder er den mest hyggelig karen i bransjen og utrolig proffesjonell. Dissse vil nok fort bli ansatt til store prosjekter. Det er godt å se at det finnes slike leverandører til privatmarkedet som er så profesjonelle og gode i pris!

Mai 2022
W

Willy om Astena AS

Oslo
Legge belegningsstein

Vi inngikk avtale med SP Tjenester AS (Steinar) om å legge belegningsstein i vår gårdsplass, totalt ca 70 m2. Arbeidet skulle ha funnet sted i påsken, men Steinar anbefalte oss å utsette noen uker pga. nattefrost som kunne ha påvirket resultatet negativt. Både i forkant og under arbeidet har Steinar møtt opp til avtalt tid, kommunisert hva som skulle gjøres den dagen, og kommet med råd og anbefalinger. Selv om Steinar ikke før dette prosjektet hadde lang erfaring med legging av belegningsstein, hadde han lest seg opp, anbefalte dreneringsløsninger, og det visuelle resultatet ser meget fint ut. Hans foreslåtte løsninger for å lede vannet bort fra huset får vi ikke testet før neste regnvær.

Mai 2022
N

Nicolai Maric om SP Tjenester AS

Drammen
Legging av belegningsstein, ca 40 m2, med grunnarbeid, oppsett av mur og drenering

Stein lagt i gårdsplassen ble veldig pent, men etter noen år er det nå seget og flyttet på seg slik at det ikke er like pent lenger. Det burde vært gjort bedre grunnarbeid for å sikre at det ikke ble så store endringer.

Mai 2022
A

Are om KRISBYGG SERVICE AS

Drammen
Sette kantstein i betong

Utførte arbeidet til avtalt tid og utførte arbeidet med god kvalitet.

April 2022
S

Stian om Svart Asfalt AS

Drammen
Legge kantstein

God kvalitet og ryddighet. Kan bruke igjen.

Jan. 2022
J

Jacob om MARMOTEC AS

Oslo
Opparbeide biloppstillingsplass, inkludert grunnarbeid.

Supert grunnarbeid utført av en gravemaskinfører jeg ikke har sett maken til, med presisjon fjernet han stubber og røtter helt inntil husveggen. Belegningssteinen er lagt veldig pent og ordentlig. Ble lagt for høyt i forhold til panelet på huset, men dette ble rettet opp med avstand og kantstein og vi er godt fornøyd med den nye gårdsplassen. Anbefaler Marmotec til denne type arbeid og bruker dem gjerne igjen.

Nov. 2021
A

Anne Lise om MARMOTEC AS

Solbergelva
Legge Kantstein

Flott jobb, guttene jobbet fra morgen til kveld og sluttet ikke før jobben var ferdig. 55 meter med granitt kantstein ble lagt, og resultatet ble flott.

Nov. 2021
S

Stig Normann om MARMOTEC AS

Mjøndalen
Legge belegningsstein.

Veldig flinke folk som var lette å kommunisere med under arbeidet som pågikk. Prisen var bra og helt og fullt konkurransedyktig i forhold til de andre som var på befaring. Kan anbefale disse og kommer til å ringe dem igjen neste gang jeg trenger hjelp til hage eller snekkerarbeide. Ikke noe problem i forhold til hverken tidsbruk eller faktura heller.

Okt. 2021
M

Morten om BRILJANT BYGG AS

Drammen
Legge nye heller ved inngangspart

Meget fornøyd med gjennomføringen, hadde god kommunikasjon underveis, Hyggelige folk, som kommer med gode forslag til løsninger også underveis. God gjennomgang på forhånd, og alt arbeid utført i henhold til avtale både på tid og budsjett. Godt utført arbeid med god kvalitet, resultatet ble akkurat slik vi ønsket. Kan absolutt anbefale andre å benytte seg av dette firmaet.

Sep. 2021
J

Jørgen om TEAM TELEMARK EIENDOM AS

Drammen
Legge belegningsstein

Marmotec leverer kvalitet tvers igjennom. Kommer som avtalt, ryddig og rimelig tilbud, tar ingen snarveier, gir gode råd og lager gode løsninger, jobber raskt og effektivt, gjør meget pent arbeid og er skikkelig hyggelige folk du kan stole på

Sep. 2021
J

Johan Fredrik om MARMOTEC AS

Drammen