Belegningsstein i Askøy

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Belegningsstein i Askøy

OS HAGESERVICE AS

OS HAGESERVICE er rask og effektiv til riktig pris. OS HAGESERVICE har lastebil med grabb og kan levere sand, grus, jord og bark. Du kan også kjøpe ferdigplen og sedummatter, og leie maskiner hos oss. Sjekk hjemmesiden vår: www.oshageservice.no Følg oss gjerne på Facebook: facebook.com/oshageservice/

Des. 2021

Legging av ca 80m² belegningsstein

"Vi er meget fornøyde med arbeidet som ble gjort, og måten det ble gjort på. De kom raskt til og ble raskt ferdige. Problemer underveis ble grundig belyst og gode løsninger ble foreslått. Os Hageservice kommuniserer godt og er pålitelige."
J
Jonas G.
Strusshamn
OS HAGESERVICE AS

MAFTEAN BYGG & HAGE

Vi har over 20 års erfaring i bransjen, hvor 7 av de er i Norge. Vi kan også vise til gode referanser. Vi tar på oss det meste innen bygg og hage: - Opparbeiding av hage - Fasadearbeid - Renovering - Gartnerarbeid - Hagedesign Og mye mer! Vi gjør det det aller meste av utearbeid, både større og mindre prosjekter. Ta gjerne kontakt for en hyggelig prat om ditt prosjekt.

Aug. 2021

* Fortsatt ledig: Sette opp/ Mure ca. 9m med Kantstein

"Raskt og greit"
E
Espen
Ask
MAFTEAN BYGG & HAGE

GR ANLEGGSGARTNER AS

Vi har over 25 års erfaring innen anleggsgartnerfaget. Vi er opptatt av høy kvalitet i vårt arbeid.Dette gjenspeiles i vår lidenskap for faget og alt arbeid utføres med yrkesstolthet! Vi ønsker at du som kunde skal oppleve god kommunikasjon fra befaring til ferdig prosjekt! Vi er spesialister på å omforme eiendom til et vakkert, funksjonelt rom hvor venner og familie vil være begeistret for å samles. Enten du er ute etter noe enkelt eller ekstravagant, har vi erfaring og kompetanse for å få ...

Se mer
April 2020

Gjøre om fasaden fra grus til belegningsstein og gress.

"Hyggelige folk som utførte et pent arbeid! Kom med ideer underveis og vi hadde et godt samarbeid. Vi trives med ny uteplass :)"
M
Marit
Kleppestø
GR ANLEGGSGARTNER AS

SAMARTEAN AS

We have over 30 years of experience in the construction business. The most important thing is that the customer is satisfied with the services we provide, therefor we always offer a free non-binding inspection (befaring) so we can give the correct price offer. Contact us for a nice chat.

Juli 2021

Legging av skifer

"Han er ryddig og effektiv. God kommunikasjon og holdt avtaler. Kom med gode forslag til utføring av jobben."
R
Ronny
Kleppestø

HEMNES NATURSTEIN

5.0 (5)

Utfører det meste innen steinlegging, muring og graving. Naturstein, skifer, fliser, brostein og kantstein.

Mai 2021

Skiferplatt 20kvm+liten mur

"La granittplatt ute. Tydelig æreskjær og pålitelig. Hyggelig, med god kommunikasjon. God kvalitet og løsningsorientert."
K
Knut Tore
Erdal

SARTOR MUR OG BELEGNINGSSTEIN AS

5.0 (9)

Nov. 2020

Trenger hjelp til å montere belegningsstein

"Veldig bra jobbet og god kvalitet på resultater"
Z
Ziad
Kleppestø

GELIN MASKIN AS

Vi har sentral godkjenning og er medlem i mef /maskinentreprenørenes forening.

Nov. 2020

Øke høyden på mur laget av naturstein

"Godt utført arbeid. Natursteinsmuren ble kjempebra."
C
Christian
Kleppestø
GELIN MASKIN AS

BAKKE SERVICE & INVEST

Bakke Service er en liten og smidig bedrift men med god kapasitet. Anleggsgartnertjenester Vi utfører det meste innen anleggsgartnerfaget - Belegningsstein - Natursteinsmurer - Trapper - Graving og drenering - Skifer - Terrasser

Sep. 2020

Steinlegging av uteplass

"Godt utført arbeid til avtalt tid og pris. Kan anbefales."
J
Jarle
Bergen
BAKKE SERVICE & INVEST

MASTER HAGESERVICE AS

Sep. 2020

Belegningsstein eller asfalt på ca 200-300 kvm.

"Hadde Master Hageservice AS inne for å gjøre følgende arbeid; - legge ca 290 kvm belegningsstein - sette opp ca 50 meter liten støttemur - sette ca 15 meter kantstein - sette opp to søyler i Stein ved inngangsparti - besørge ca 300 kvm asfalt. Båd..."Se mer
R
Remie
Ask
MASTER HAGESERVICE AS

PROFFGRUPPEN BERGEN AS

Vi holder til i Ulsmågveien 35 på nesttun, hvor vi har lager og kontorer. Til sammen er vi ni ansatte og utfører prosjekter for det meste i Bergens området. Vårt ønske er å kunne utvikle optimale løsninger for bygg og kvalitetsbevisste byggherrer. Vårt mål er å tilfredsstille kundens behov, der ingen detaljer vil være glemt og våre produkter gjør det mulig å finne unike løsninger med trygghet.

Aug. 2020

Gelender

"Svært fornøyd med respresentant fra Proffgruppen Bergen. Litt dårlig kommunikasjon i starten da de ikke møtte til avtalt tid, men det hadde sine grunner som ble forklart i etterkant. Utføring av jobben var effektiv og bra. Kan absolutt anbefale dem."
K
Knut
Kristiansand s
PROFFGRUPPEN BERGEN AS

DENNYS SERVICE DENISA ALEXANDRA PARIS

4.8 (15)

Dennys Service er en legende aktør innen renhold og bygge,snekker,maler.Vårt profesjonell team bringer frem det beste.Dette tilbyr vi:- kunnskapsrik og profesjonell team- profesjonell produkter- god kundeservice- 5 stjerners behandling- rådgivningKONKURRANSEDYKTIGE PRISER INNEN,MED 100% FORNØYD-GARANTI.VÅRE DYKTIGE MEDARBEIDERE ER RASKERE OG EFFEKTIVE.

Aug. 2020

Legge belegningsstein

"La ca 50 m2 med belegningstein. Profesjonelt utført. God kommunikasjon underveis, snakker bra norsk. Er veldig fornøyd med resultatet."
E
Espen
Strusshamn
DENNYS SERVICE DENISA ALEXANDRA PARIS
Siste registrerte jobber

Legging av skifertrinn

5305FLORVÅG

Legging av skifertrinn i betongtrapp. 22 trinn. Har skifertrinn (type mørk oppdal).

Belegningsstein tun

5310HAUGLANDSHELLA

Vi ønsker å få lagt belegningsstein utenfor inngangsparti ved innkjørsel. Har markert opp område hvor det er aktuelt utenfor hus. Det er ønskelig at steinen er i granitt, men er også åpne for andre forslag. I tillegg er det ønskelig at det legges tilrette for et lite bed hvor bedet «rammes inn» med granitt som rammeverk og for helheten sin del. Har lagt ved inspo-bilde av slik vi ønsker det.

Legge belegningsstein

5308KLEPPESTØ

Rette opp og legge belegningsstein rundt garasje. Har stein

Legge ca 18 m2 belegningsstein

5308KLEPPESTØ

Legge ca 18 m2 belegningsstein på parkeringen. Gi pristilbud. Befaring etter avtale.

Uteområde

5310HAUGLANDSHELLA

Vi ønsker å utarbeide uteområdet vårt i form av: - En plen i samme høyde som terrassen. - Passasje som skal bestå av enten flis/belegningsstein/asfalt/stein. - Mur inntil plen. - Det må graves vekk stein. Vi antar at størrelsen på uteområdet er 40-50m2

Rensking og fuging av beleggingstein

5310HAUGLANDSHELLA

Ønsker pris på hele jobben. Har ikke mål på området. Har bilder. Kom gjerne på befaring, arbeidet er såvidt startet litt.