Vil du få lagt belegningsstein i Sandefjord?

Ønsker du å få lagt belegningsstein i hage eller oppkjørsel? På Mittanbud får du tilbud fra flere flinke håndverkere som kan hjelpe deg med å legge belegningsstein i Sandefjord.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Vil du få lagt belegningsstein i Sandefjord?

Ønsker du å få lagt belegningsstein i hage eller oppkjørsel? På Mittanbud får du tilbud fra flere flinke håndverkere som kan hjelpe deg med å legge belegningsstein i Sandefjord.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet belegningsstein i Sandefjord

Legge beleggingstein til biloppstillingsplass

3221SANDEFJORD

Jeg trenger en som kan lage biloppstillingsplass i hagen. Ca 5x5 meter. Er blitt klargjort til jobben. Fjernet 10 cm jord. Har beleggingsstein fra før. Kan også skaffe grus, pukk til jobben.

Ferdigstillelse av støttemur og belegning

3159MELSOMVIK

Støttemur Oppsetting av ca 1,4 m2 støttemur med "Benders Miniblokk". Såleblokk må settes for den siste halve meter mur. Steinene må skjæres i vinkel i hjørnet og avsluttes med "skrånende" blokker. Alle materialer haves. Belægningsarbejder Utførelse av ca. 11 m2 med belegningsstein. Bærelag er etablert fra tidligere. Settelag må etableres på nytt og komprimeres. Ny betongkant etableres for å sikre at belægningen ikke skrider ut. Avsluttes med fugesand. Vi fjerner på forhånd eks. betongkant og stein som må legges på nytt. Materialer bortsett fra belegningssteine må inngå i tilbudet. Utførende må selv stå for verktøy og utstyr. Vi fjerner selv evt. byggavfall. Vi tilbakefyller selv med pukk bak støttemuren.

Legge belegningsstein

3158ANDEBU

Legge belegningsstein i bord inntil husvegg asfalt og gress

Trimme hekk, etablere gangvei, fjerne mose fra plen

3216SANDEFJORD

Vi har kjøpt er hus med en flat hjørnetomt på litt under ett mål, hvor det ikke har vært gjort noe særlig hagevedlikehold de siste årene. Det er bl.a. hekker som har vokst vilt. Arbeidet vil inkludere trimming evt mulig fjerning og reetabelering, fjerne mose fra plen, etablere gangvei (belegningsstein?) fra oppkjørsel til veranda, beplantning. Vi ønsker en befaring for å se hva som kan/bør gjøres og motta gode råd .

Feste skiffer som har løsnet. Vurdere fiks av betonggulv som smuldrer.

3159MELSOMVIK

Trenger hjelp til å legge på plass skifferstein som har løsnet. Samtidig vurdere støp av oppsmuldret betong ved inngang. Jeg vet ikke hva som bør gjøres med denne.

Avretting av uteområde for skifer legging

3233SANDEFJORD

Legge settegrus og avretting av ca 100m2 for å klargjøre til legging av skifer

Siste evalueringer
Legging av skifer.

Jobben ble utført profesjonelt og ryddig til god pris. Velger veldig gjerne dette firma igjen.

Des. 2020
M

Meidel om ALPHA GROUP TOMASZ BANACH

Sandefjord
Legge belegningsstein i innkjørsel

Midgard Mur AS la belegningsstein i vår innkjørsel og resultatet ble utrolig bra. De er effektive og gjør arbeidet veldig bra. Vi er kjempe fornøyd.

Sep. 2020
R

Renate om MIDGARD MUR AS

Stokke
Hjelp til Utgraving og planering

Meget godt fornøyd med jobben som ble gjort, kommunikasjonen underveis var upåklagelig. De var ryddige, pålitelig og effektiv. Kan absolutt anbefales.

Juli 2020
V

Vidar om OHNSTAD AS

Sandefjord
Legge ny belegningsstein

Kan anbefales på det sterkeste. Kom til avtalt tid. Jobben ble gjort raskt, effektivt og til avtalt pris. Vi er veldig fornøyd med resultatet.

Juni 2020
V

Vibecke om Br.Hansen Maskin AS

Sandefjord
Legging av heller

Jobben ble utført fagmessig meget bra, innenfor tid, god kvalitet og innen avtalt kost. Meget bra, som vi kan anbefale videre. Hilsen Kjetil Bruun-Olsen

Aug. 2018
K

Kjetil om BYGG OG VEDLIKEHOLD ARNAUDOV

Oslo
Legge skifer i hagetrapp

Raskt utført, jobben pent utført. Kommunikasjonen gikk helt greit!

Juli 2018
T

Tarje om STEIN OG FASADE THODHORI MOCO

Sandefjord
Beleggningsstein oppfart

Jobbet raskt og nøye.

Des. 2017
M

Mauricio om MBYGG AS

Oslo
Hage, tomt, drenering, grave maskin

Vi er meget godt fornøyd med grave maskin arbeidet som Kristoffer har gjort hos oss. Jobben var omfattende der Kristoffer var eneste bedrift som kunne gi en fast pris på jobben, med en stipulert pris på materialer. Kristoffer som er bedriftseier, var bestandig tilgjengelig på telefon under prosessen, hadde gode løsninger på alt.Vi kan absolutt anbefale Kristoffer Landmark og bruke igjen for senere anledninger. Mvh Temur Valiev

Des. 2017
T

Temur om KRISTOFFER LANDMARK

Sandefjord
Belegningsstein

Meget pent og ordentlig.

Sep. 2017
J

Jens Christian om WAHLSTRØM BYGG OG VEDLIKEHOLD AS

Stokke
Lage biloppstillingsplass

Kristoffer kom på befaring og hadde gode tips til hvordan det kunne se bedre ut enn jeg hadde tenkt. Jobb ble utført kjapt og effektiv. Sluttresultat ble meget bra. Skal det trekkes for noe så var det at det lå igjen søppel. Prisen ble som avtalt, og var blant den aller laveste av dem jeg hadde kontakt med. Kristoffer virket som han hadde masse kompetanse og erfaring. Anbefales!

Mai 2016
M

Mikael om KRISTOFFER LANDMARK

Sandefjord
Legge beleggningstein

Godt utført arbeid. Trenger noe oppfølging underveis.

Nov. 2015
K

Knut Erik om SVEINS GARDEN

Sandefjord
lage en platå

De har mye erfaring (expert) og har mye smarte løsning som gjør jobben mye lettere og ryddig, lett å snakker med de, og ikke minst utrolig arbeidsvillig og flittig , De fortjener mer enn de får for timebetaling, De er seriøs folk som passer til store jobb! Jeg takker de og er veldig fornøyd for det de gjore.

April 2015
B

Bilal El hajj om SKALLEBERG GRAVESERVICE AS

Sandefjord