Skal du rive murvegg i Ålesund?

Murvegger er ofte bærende, og riving bør av denne grunn utføres av kvalifiserte håndverkere. Legg ut oppdraget på Mittanbud, og la kvalifiserte håndverkere i Ålesund konkurrere om å få jobben gjort!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Skal du rive murvegg i Ålesund?

Murvegger er ofte bærende, og riving bør av denne grunn utføres av kvalifiserte håndverkere. Legg ut oppdraget på Mittanbud, og la kvalifiserte håndverkere i Ålesund konkurrere om å få jobben gjort!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Om Ålesund

Ålesund kommune ligger på Sunnmøre i Møre og Romsdal fylke, og omfatter øyer og halvøyer mellom fjordene som strekker seg innover. Det historiske sentrum i byen Ålesund ligger i omkring sundet mellom Aspøya og Nørvøya, mens det senere har kommet sammenhengende bebyggelse østover. I tillegg er det spredt bebyggelse på mindre tettsteder og øyer i kommunen.

Ålesund har en særpreget arkitektur i jugendstil som ble bygget etter en stor bybrann i 1904, og store deler av sentrum har nasjonal kulturhistorisk verneinteresse. Dersom du planlegger et oppussingsprosjekt i Ålesund, kan dette påvirke hva du har lov til å gjøre av inngrep, hvordan det kan gjennomføres og hvilke byggesøknader du må sende inn til kommunen.

Når du planlegger prosjektet ditt, kan det være lurt å engasjere lokale håndverkere og entreprenører. De kjenner til de lokale byggereglene og byggetradisjonene, og har i tillegg erfaring med hvilke materialer som passer til værforholdene i området. Da sikrer du at prosjektet oppfyller alle nødvendige krav, og at du får et godt resultat.

Siste jobber tilknyttet riving av murvegg i Ålesund

Rive to ildsteder

6002ÅLESUND

Hei, Jeg ønsker hjelp til å rive to ildsteder. (Peiser i leca/teglstein) i tillegg ønsker jeg hjelp til å fjerne flis i gangareale. Oppdraget haster, og skulle helst vært gjort i dag. Pristilbud for riving og bortkjøting mottas med takk.

Riving av gammelt naust og utvide med 2 meter bredde

6057ELLINGSØY

Det står ett fallfergig naust med båt i. Ønsker å bygget dette opp men med 3 meter meir bredde.

Riving av peis

6002ÅLESUND

Ønsker å rive murpeis. Den er blokkert. Fyringsforbud. Så Ønsker å fjerne den.

Skjære inn døråpning i betongvegg

6009ÅLESUND

Ønsker å flytte/utvide nåværende døråpning lengre inn i betongvegg.

Riving av bærevegg for å åpne mellom kjøkken og stue

6005ÅLESUND

Jeg ønsker å rive den bærende konstrukjonen som nå skiller stua og kjøkkenet i leiligheten min i Ålesund sentrum. Leiligheten befinner seg i tredje av fem etasjer i en eldre bygård. Så det jeg ser etter er noen som har mulig for å ta en synfaring, for så videre prosjektere og finne en godkjent løsning, samt støtte i eventuelle søknadsprosesser.

Naust i Eidsvika - Tennfjord

6264TENNFJORD

Har et gammelt naust i Eidsvika, Tennfjord, som må rives og bygges nytt på samme tomt. Trenger da gravemaskin, murer og snikker til denne jobben. Et nytt naust skal bygges på samme tomten fra grunn av. Jeg ønsket vegger i mur (betong) og takstolene rett ned på disse murene. Tegning sendes når kommunen godkjenner disse.

Siste evalueringer
Rive vegg og bygge igjen 2 døråpninger

Hyggelig og dyktig håndverker med allsidig kunnskap. Løser utfordringer som dukker opp. Vi leide inn Myklebust i forbindelse med riving av vegg til kjøkkenet, tetting av 2 døråpninger og legge nytt gulv. Fleksibel og samarbeidsvillig i forhold til rørlegger og elektriker. Kan absolutt anbefale.

Jan. 2018
R

Roy Jøsok om MYKLEBUST SNEKKERSERVICE

Ålesund
Oppussing/rehabilitering av bad

Lytter til deg som kunde. Gir anbefalinger og gode råd både før og underveis i prosjektet. God kommunikasjon underveis. Seriøse og dyktige. Kan absolutt anbefale Faginteriør AS til andre.

Okt. 2014
T

Tor Kjetil om Faginteriør AS

Ålesund