Skal du rive murvegg i Oppdal?

Murvegger er ofte bærende, og riving bør av denne grunn utføres av kvalifiserte håndverkere. Legg ut oppdraget på Mittanbud, og la kvalifiserte håndverkere i Oppdal konkurrere om å få jobben gjort!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Skal du rive murvegg i Oppdal?

Murvegger er ofte bærende, og riving bør av denne grunn utføres av kvalifiserte håndverkere. Legg ut oppdraget på Mittanbud, og la kvalifiserte håndverkere i Oppdal konkurrere om å få jobben gjort!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet riving av murvegg i Oppdal

Riving av peis på Oppdal

7340OPPDAL

Trenger hjelp til å rive en peis på ei hytte på Oppdal. Usikker på hvor mye av peisen som trengs for støttemur sentralt i hytta. Trenger dermed hjelp med å se på hva som kan rives og selve jobben.

Graving, drenering og markarbeid 10-15 meter 1,5-2 meter dyp, stöping av 2,5 meter höy murvegg i bod 3-4 meter lang

7340OPPDAL

Graving, drenering og markarbeid langs husvegg 10-15 meter 1,5-2 meter dyp jordmasse, stöping av 2,5 meter höy murvegg i bod 3-4 meter lang som jordmassene hviler mot.

Graving av septikktank

7340OPPDAL

Graving av septikktank og pigging av betongsåle på hytte for å kunne sette inn avløp

* Fortsatt ledig: Riving av peis og innervegger og montering av ny peisovn

7340OPPDAL

Anbud på riving av gammel peis og innsetting av ny, ta bort to vegger tilhørende et soverom i 1 etasje slik at dette rommet blir en del av stua, legge nytt panel på de to veggene som blir stående igjen etter rivingen av to av veggene på soverommet og legge furugulv på området der peisen og peishylla har stått. Har hytte på Oppdal som er i to etasjer hvor nedre etasje er sokkel. Hytta er på 137 kvm og har et areal i 1 etasje på 68.5 kvm. Det vi ønsker å få gjort er å fjerne den peisen som står der nå og som er pusset Leca stein med en liten Jøtul peisinnsats. Selve peisen med vedhylle og peisbenk (se bilde) dekker hele veggen bort til yttervegg og har en høyde på ca 120 cm mens den siste meteren mot yttervegg er ca 30 cm høy. Hele fronten og siden av denne peisen er dekket med Oppdalsskifer (Se bilde). Vi ønsker altså å få fjernet hele denne peisen og få montert en Jøtul peis med front og sidevinduer på isteden. Ønsker å få fjernet hele veggen bak peisen og den andre innerveggen til soverommet inklusive døren til soverommet, slik at hele det gamle soverommet blir en del av stua. På soverommet er det lagt samme gulv som det er på resten av stua slik at det blir å legge gulv (22 mm furubord) på det området der den gamle peisen/peishylla stod, altså fra stua til der soverommet begynner. I taket på soverommet er det samme panel som på stua, men om taket er gjennomgående eller om veggen som skal rives gjør at det blir en glippe i taket der veggene har stått, vet ikke jeg. Ytterveggene er av 2 ” x 6 ” bindingsverk med 150 mm mineralull A. Panelet på de to gjenstående veggene på soverommet må rives av og det skal isteden legges samme panel som det som er på stua fra før og som er liggende tømmerpanel i furu. Selve pipa er på tre av sidene dekket med skifer altså den samme skifer som bekler peisen i dag, slik at den fjerde siden av pipa som ligger mot soverommet og som er pusset og kalkmalt også må bekles med oppdalsskifer fra taket og ned til gulvet. Hvorvidt den skiferen som er på peisen i dag kan benyttes til dette vet ikke jeg om det lar seg gjøre å få den løs fra Lecaen. I de to veggene som skal fjernes er det et skjult elektrisk anlegg som det må tas hensyn til og som må monteres et annet sted sannsynligvis på ytterveggen evt fjernes. Ønsker anbud på dette så snart som mulig og ser for oss at arbeidet med dette kan starte i siste delen av april altså etter påske. Den nye peisen som skal settes inn skal ikke være en del av anbudet, mens monteringen av denne skal være med. Vedlagt arkitekttegning av hyttas 1 etasje. Fotografi av peisen og veggene som skal fjernes(Skapet som står der skal bort).