Skal du rive murvegg i Sola?

Murvegger er ofte bærende, og riving bør av denne grunn utføres av kvalifiserte håndverkere. Legg ut oppdraget på Mittanbud, og la kvalifiserte håndverkere i Sola konkurrere om å få jobben gjort!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Skal du rive murvegg i Sola?

Murvegger er ofte bærende, og riving bør av denne grunn utføres av kvalifiserte håndverkere. Legg ut oppdraget på Mittanbud, og la kvalifiserte håndverkere i Sola konkurrere om å få jobben gjort!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet riving av murvegg i Sola

Flytte murvegger i en sentrumsnær leilighet, Oslo, som ligger i 4 etasje

4051SOLA

Jeg ønsker å komme i kontakt med fagfolk som kan lage en pris til meg på å flytte innvendige murvegger på to forskjellige plasser i en liten sentrumsnær leilighet som ligger i 4 etasje. Jeg vil komme tilbake med noenlunde korrekte mål og arbeids omfang, men for å sette det litt i perspektiv så skal det ene rommet bli 3.2 m2 større og det andre 1.2 m2 større. Når jeg får inn interesserte fagfolk skal jeg gi en mer detaljert beskrivelse samt kalle inn til befaring for å gi et korrekt bilde av arbeidet som skal gjøres. De nye veggene skal etter jobben er gjort være pusset og klar for maling. Det minste rommet skal det settes inn en ny inngangsdør.

Riving av teglsteinsmur

4052RØYNEBERG

Ønsker å få revet og kjørt vekk en 5.6x2.5x0.2m frittstående teglsteinsmur

Ønsker pristilbud på riving og fjerning av bærende 6 meter lang betongvegg mellom to garasjer

4050SOLA

Veggen bærer betongdekke på hver side og skal erstattes av to parallelle ståldragere som foreløpig er antatt som HEB240. Opplegg i en ende blir på eksisterende betongvegg, mens det i motsatt ende må etableres 2 stålsøyler med tilhørende betongfundament. Ytterligere info gis på befaring. Tilbyder må kunne inneha ansvarsrett for utførelse i en byggesøknad»

Rive bærevegg, foreta beregning

4050SOLA

Ønsker å komme i kontakt med fagpersonell som kan utarbeide beregninger for riving av deler av bærevegg mellom 2 garasjer.

Rive og rydde bort ca 40x230 leca-vegg inntil pipe

4056TANANGER

Har to støttevegger i leca i kjelleren som skal rives og tas bort. Har allerede revet mesteparten av den ene veggen og båret ut. Har lite tid til å holde på med dette, med småbarn i hus. Får ikke gjort noe i helg/kveldstid. Trenger noen som kan gjøre kort prosess på veggen og få det gjort ferdig.

Fjerne murvegg

4055SOLA

Ønsker tilbud på fjerning av mur inn til pipe, samt evt. bortkjøring av dette.

Siste evalueringer
Utvide bad

Godt fornøyd med pris og utførelse totalt sett. Jobb ble ferdigstilt til avtalt tid. Noen forsinkelser som skyldes endringer underveis, men fortsatt innenfor den tidsramme som var satt. Opplevde god dialog, god service og kan trygt anbefale videre.

Jan. 2015
E

Elisabeth om TASTA RØR AS

Tananger
Flytting av vegg for å gjøre soverom større

Meget bra arbeid utført av dyktige folk. Kan anbefale de på det varmeste. God kommunikasjon med oss igjennom hele prosjektet. Endte opp med å bli større jobb enn det vi først hadde opplyst, men alt var klarert og vi ble gitt dn pris før arbeidet startet.

Nov. 2014
T

Tone om SG COMPANY AS

Sola
Nytt gjeste toalett & Rehabilitering av bad

Raske til å gi en god pris, gjorde en fantastisk rask og god jobb, utrolig kjekke og greie folk. Ryddige. Vi kommer til å bruke dem igjen. Anbefales på det varmeste.

Juni 2014
T

Tone om ALTIRØR AS

Tananger
Pusse opp bad

Positive, service innstilte og gjorde en god jobb på tiden, kan absolutt anbefales

Nov. 2013
T

Tove om TASTA RØR AS

Sola
Meisle opp gulv i kjeller(ca 3*2,5mtr) og rive vegger.

Jobben ble utført kjapt rimelig. Kan anbefales.

Juni 2013
O

Ole om A TO V ENTREPRENØR AS

Tananger
Meisle opp og grave ut betong gulv

Meget flinke folk som jobbet effektivt selv om dette var et tungt arbeid. mye bra og oppdatert utstyr for å utføre jobben. Enkelt å kommunisere med sjefen på norsk er et klart pluss, samt arbeiderene forstod en del engelsk. Kan absolutt anbefales til andre. Kommer til å bruke dem ved en seinere anledning også.

April 2012
K

Kenneth om POL BYGG AS

Røyneberg