Skal du rive murvegg i Larvik?

Murvegger er ofte bærende, og riving bør av denne grunn utføres av kvalifiserte håndverkere. Legg ut oppdraget på Mittanbud, og la kvalifiserte håndverkere i Larvik konkurrere om å få jobben gjort!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Skal du rive murvegg i Larvik?

Murvegger er ofte bærende, og riving bør av denne grunn utføres av kvalifiserte håndverkere. Legg ut oppdraget på Mittanbud, og la kvalifiserte håndverkere i Larvik konkurrere om å få jobben gjort!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet riving av murvegg i Larvik

Rive pipe og rive bad (samt pigge opp gulv), samt bortkjøring av avfall til gjenvinningsanlegg

3260LARVIK

1. Badet er ca. 7 kvm og består av fliser på gulv og vegger. Servant med skap og badekar (som er koblet fra). Pipen som skal rives er i god stand og ser ut til å bestå av mur. Den skal rives mellom 3. (øverste etasje) og 2. etasje. Den skal beholdes i 1. etasje. Arbeidsomfang: demontering, fjerning av fliser, pigging, riving av pipe, og andre rivearbeider. Avfall skal sorteres og kjøres bort til gjenvinningsanlegg. 2. Sortere og kjøre bort øvrig avfall som er i og utenfor huset til gjennvinningsanlegg. Tidsplan: Ønsket startdato og varighet er så fort som mulig. Pris: Ønsker tilbud på fastpris på nr. 1 og spesifisert timetilbud på nr. 2. (Vi dekker evt. kostnader som kommer på gjenvinningsanlegg pga. restavfall)

Riving av pipe

3260LARVIK

Rive pipe i 3. og 2. etasje, pipen/muren kan stå i 1.etasje. Og fjerne alt av mursteins/stein etter riving av pipe og murstein/stein etter vi har revet peis.

Renovering av stue

3260LARVIK

- Rive 2 vegger - Rive 1 utstikk murer - Legge nytt gulv (ca 65kvm) - Nye vegg og tak plater - Nye spoter i taket - Liste fritt i tak og rundt vinduer/verandadør

Sette opp nytt stakittgjerde

3257LARVIK

Ønsker å rive gamle gjerdestolper i betong og lage nytt stakittgjerde. Gjerdet er tilsammen ca. 17 meter.

Riving av vegg

3292STAVERN

Trenger hjelp til å rive en liten vegg (ser ut til å ikke være bærevegg). Det vil også være litt vegg av stein/mur? ved peis som skal delvis rives men vanskelig å forklare uten bilder.

Rive uthus

3256LARVIK

Trenger å få revet dette tilbygget og få kjørt bort avfall etc

Siste evalueringer
Legge membran, flising av bad. Inst av ny baderomsinnredning.

Full pott! Raske, effektive, flinke og høflige arbeidere som har evnen til å se løsninger som er bedre/billigere enn oppdragsgiver. Jeg brukte M&M til oppussing av et bad, men vil bruke dem til mye mer; bod, nytt kjøkken samt div snekkerarbeid.

April 2014
E

Eivind om M&M BYGG OG UTLEIE AS

Stavern
Renovere Bryggerhus

Det klart beste tilbudet med gjennomarbeidet beskrivelser og klarifiseringer, ikke billigst men men vet hva man har bestilt og risikoen er dermed redusert. Gamle hus er som kjent ingen spøk å gå igang med, skjult råte, husbokk osv.

Mars 2014
H

Hans Gunnar om BYGG POINT AS

NEVLUNGHAVN
Isolere tak

Godt fornøyd med utført arbeid, viktig å bli enige om pris før arbeid starter. Da det kan bli en diskusjon i etterkant av fullført jobb.

Des. 2013
L

Linn Hege om Pranas Bygg AS

Skotselv
Renovering av bad

Kvaliteten på arbeidet var helt grei - murerarbeidet svært godt utført. En god del forsinkelser på slutten - dette skyldtes også ting som oppsto for vår egen del, og kan ikke lastes håndverkerne fullt og helt. Anbudet var realistisk.

Mai 2013
T

Torgunn om HEM BYGGETJENESTER

Baderom

De var raske, velorganiserte og profesjonelle, men etter tid pga noe komplikasjon ang. arbeidet ble jobben gjort litt mindre hyppigere mot slutten. Det ble jo større jobb enn vi tenkte før. Rapportert feilene ble rettet etter kort tid.

Mai 2013
K

Kornel om HEM BYGGETJENESTER

Larvik
Totalrenovering av bad

Dette firmaet skal vi bruke om igjen

Feb. 2012
E

Espen om BOLIG OG BAD AS

Larvik