Skal du rive murvegg i Sandnes?

Murvegger er ofte bærende, og riving bør av denne grunn utføres av kvalifiserte håndverkere. Legg ut oppdraget på Mittanbud, og la kvalifiserte håndverkere i Sandnes konkurrere om å få jobben gjort!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Skal du rive murvegg i Sandnes?

Murvegger er ofte bærende, og riving bør av denne grunn utføres av kvalifiserte håndverkere. Legg ut oppdraget på Mittanbud, og la kvalifiserte håndverkere i Sandnes konkurrere om å få jobben gjort!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet riving av murvegg i Sandnes

Rive peis i kjellerstue

4329SANDNES

Murt peis i kjellerstue skal rives. Se bilder for ca mål. I arbeidet skal også pipe blindes og ønsker også få støpt opp gulv under / ved siden av peis (ca 10cm x 80cm x 320cm - hdb). Lett tilgjengelig fra biinngang gjennom vaskerom (ca 8 - 10 m) og opp kjellertrapp til lite gårdsrom.

Muring av teglsteinfasade

4317SANDNES

Ønsker tilbud på riving av ca 64m2 teglsteinfasade fra 1963, ny vindsperr, utlekting og muring av ny teglsteinfasade. Huset er oppført in bindingsverk i 1963, med teglsteinfasade på enkelte partier. Formålet med arbeidet er å utbedre vindsperr samt sikre bedre utlufting bak teglsteinfasaden, samtidig som vi ønsker ett mer moderne uttrykk estetisk. Huset har vært totalrenovert innvendig i 2014, inkludert utlekting av vegger på innsiden til 20cm isolasjontykkelse.

Riving av betongvegg

4324SANDNES

Vi har en betongvegg ute som vi ønsker og fjerne. Den er 20 cm tykk, 370 cm lang og høyde 290-154 cm. Vi ønsker betongen fjernet i prisen. Fint hvis jeg kan få et estimert pris.

Riving av liten vegg, montering av tredrager

4328SANDNES

Et murhus fra 1956, restaurert i 2010. Trenger å få revet en vegg 3 meter bred mellom stue og kontor. Det skal også monteres tredrager i denne åpningen. Ønsker tilbud på utførelse, inkludert drager.

Fjerne stein og flis på et område

4329SANDNES

Trener noen som kan fjerne stein og flis på et område i hagen min. Det er kun snakk om fjerning. Utjevning og bortkjøring. Se bilde området er ca 2x2 meter

gulv Avrettingsmasse

4314SANDNES

I am renovating my basement but I need to do Avrettingsmasse and do not have experience. Need someone with experience in this field and even other part of the renovation.

Siste evalueringer
Oppussing Bad/vaskerom og gjestetoalet

Godt samarbeid og flinke folk

Juli 2015
T

Toralf om SIG HALVORSEN AS

Sandnes
flislegge bad

Jeg er veldig fornøyd med resultatet på badet, det ble nesten bedre enn hva jeg hadde sett for meg. De er veldig flinke med detaljer, og resultatet ble veldig bra :)

Juni 2015
S

Sissel om OK BAD AS

Sandnes
Renovering av baderom

Rask respons, lett å samarbeide med, forstår vår behov, ærlig, fleksibel og veldig hjelpsom.

Mai 2015
A

Aminudin om ANS RENOVERING STEFAN-ALEXANDRU NASTASACHE

Hafrsfjord
LEGJERDE MOT NABO

Kjempefornøyd. Greie folk, raskt utført og fint arbeid.

Mai 2015
L

Liv om Handy Service

Sandnes
Småjobb, fliser rundt vindu på bad og deler av gulv.

Kjempefornøyd med arbeidet som ble utført på vårt bad. De kom til avtalt tidspunkt og gjorde en super jobb!! Jobbet raskt og var ferdige på en dag. Vil absolutt anbefale Super Mario og co til andre. God pris og de ryddet etter seg. STOR stjerne til de :)

Sep. 2014
K

Kristinr om SUPER MARIO MARIUSZ RAJMUND TALAROWSKI

Sandnes
Flytte vegg, bytte vindu og dører. Rive gammel baderom.

Nesten hele første etasje ble revet ned og arbeidet ble utført raskt og effektivt til en meget hyggelig pris. Ulempe at få arbeidere ikke snakker norsk eller englsk, men daglig leder snakker ok norsk og hun var alltid raskt tilgjengelig ved behov.

Juli 2014
H

Henk om MR BYGG OG RENHOLD AS

Sandnes
Ny innredning, Plater på vegger

FIXIT viste seg fra første henvendelse og til arbeidet var utført å være et firma som besto av pålitelige folk. Når de dessuten gjorde en utmerket jobb til vår fulle tilfredshet, er vi ikke i tvil om hvem vi ville velge om vi skulle trenge håndverkere.

Mars 2014
T

Thor B om FIXIT OPPUSSING OG VEDLIKEHOLD AS

Sandnes
Anbud bad

Kan på det varmeste anbefale firmaet,de er kjappe løsningsorienterte ,dialogen var tett hele veien,vi totalrenoverte ett bad på 9 kvadrat.de brukte 2 uker på jobben.her er service ett nøkkelord.

Feb. 2014
O

Ole Gunnar om ALTIRØR AS

Sandnes
Skifte kledning og vindu

Startet jobben til avtalt tid. Daglig leder var hyggelig og løsningsorientert. Kan anbefale dette firmaet.

Feb. 2014
M

Margaret om MR BYGG OG RENHOLD AS

Sandnes
Renovere soppskade i sokkeletasje

Trygghet fra start til mål. Befaring og tilbud samme dag. Fastpris ble valgt pga forutsigbarhet. Minimum ulempe for beboerene, veldig lite støv utenom det rommet som ble renovert. God kommunikasjon fra håndverker ang. problemer han avdekket underveis.

Des. 2013
A

Atle om NORGESHUS Tveit og Hafnor AS

Sandnes
Renovering av bad

badet ble renovert

Nov. 2012
T

Tor Inge om ALLIANCE AS

Sandnes
Riving av pipe

Bra utført jobb.

Okt. 2012
D

Dan Øystein om BETONGSAGING AS

Sandnes