Skal du rive murvegg i Frogn?

Murvegger er ofte bærende, og riving bør av denne grunn utføres av kvalifiserte håndverkere. Legg ut oppdraget på Mittanbud, og la kvalifiserte håndverkere i Frogn konkurrere om å få jobben gjort!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Skal du rive murvegg i Frogn?

Murvegger er ofte bærende, og riving bør av denne grunn utføres av kvalifiserte håndverkere. Legg ut oppdraget på Mittanbud, og la kvalifiserte håndverkere i Frogn konkurrere om å få jobben gjort!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet riving av murvegg i Frogn

Rask riving tak

1455NORDRE FROGN

ønsker pris på riving av innvendig tak. Enkel og rask jobb. Må være inkl bortkjøring av avfall. er dobbeltdør direkte ut på bakkeplan. areal i tak er ca 5x6m er gips og takstoler og isolasjon som skal fjernes

Lekte ut vegg, fjerne gammelt gulv og legge nytt

1446DRØBAK

Ønsker å lekte ut vegger for isolasjon, skjære bort gammelt gulv for isolering og så legge nytt. Rive vegg og gammelt bad som også skal lektes ut, isoleres, og bygges opp på nytt. Sette inn verandadør i yttervegg

* Fortsatt ledig: Rive baderom

1444DRØBAK

Trenger noen som kan rive et baderom på kort varsel. 8,5 m2

Rive utepeis

1446DRØBAK

Vi trenger hjelp til å rive en utepeis. Peisen er laget av armert sprøytebetong. Ca. størrelse: Bredde 2,6 m, dybde 0,7 m, høyde 2,2 m.

ANLEGGSGARTNER, GRAVING, MURING, FJERNING AV TUJA-RØTTER

1448DRØBAK

Røtter skal graves bort etter tujahekk. Mur skal mures ferdig i bakkant, trapp fjernes, mur forlenges bort til carportvegg. Støttemur skal mures foran gressplen. Ev mure en avslutning mot naboen langs singel der røtter fjernes. Gressplen dreneres. Trapp rives, mure ferdig mur, fylle i pukk. Skjev lecamur inne i carport som må rettes opp, bygges på nytt før stein-muren kan bygges ferdig. Legge på nytt lag med jord, når alt er ferdig og til slutt ferdigplen. Når dette er gjort skal veranda foran hagehus trekkes ut over mur, nytt rekkverk bygges og ny trapp.

Rive murpeis

1449DRØBAK

Ønsker hjelp til å rive eksisterende murpeis, sparkle og klargjøre vegg før innsettelse av en mindre vedovn. Håndtering og bortkjøring av søppel/murstein ønskes også inkludert. Ser frem til å motta tilbud på jobben. Dersom det er ønskelig med befaring så kan dette avtales.

Siste evalueringer
Bytte av vertikale støttebjelker under hus med ringmur

Veldig bra utført arbeid til rett tid og bedre pris enn vi forventet. Hyggelige karer med kompetansen i behold! Anbefales videre!

Aug. 2018
A

André Anker Hansen om TB BETONGSAGING AS

Narvik
Pigging av ca 15m2 kjellergulv

Adam og Hubert er to kjempe hyggelige fyrer som får jobben gjort. Kom på kort varsel och gjorde jobben fort å ryddig! Rekommenderes!

Feb. 2018
K

Kristofer om H&A GRAVEMASKIN AS

DRØBAK
Utvide bad

Prosessen var for det meste ryddig og ting ble gjort slik vi hadde blitt enige om. Noen situasjoner oppsto, men dette ble ordnet opp i uten diskusjon. De ble ferdige ila 4 uker, men jeg tror de kunne vært enda raskere. Det skjedde lite den siste uka.

Nov. 2013
T

Tom om Komplett Rørservice AS

Drøbak
totalrenovering av bad

Arbeiderne var hyggelige og blide. De var ikke så flinke til å møte opp til avtalt tid, men når de kom var de flinke til å jobbe. Litt vanskelige å forstå da de pratet lite engelsk og ikke norsk. Fordel å bruke oversettelse på pc. sluttresultatet ble bra.

Sep. 2013
E

Else om SINERGY SOLUTIONS AS

Drøbak
* Fortsatt ledig: Rive lettvegg

Bedriften fikk i oppdrag å lage en åpning i en vegg, blende en døråpning og male veggene ot taket i rommet. Dette ble utført på en fantastisk måte. De var presise og nøyaktige og vi er svært fornøyd med resultatet. Vi hadde i utgangspunktet tenkt å sette inn en ny glassdør i åpningen, men det ble så fint at vi slo dette fra oss. Bedriften anbefales på det varmeste.

Jan. 2013
S

Sverre om ASKER OG BÆRUM VEDLIKEHOLD

Drøbak