Skal du rive murvegg på Hamar?

Murvegger er ofte bærende, og riving bør av denne grunn utføres av kvalifiserte håndverkere. Legg ut oppdraget på Mittanbud, og la kvalifiserte håndverkere på Hamar konkurrere om å få jobben gjort!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Skal du rive murvegg på Hamar?

Murvegger er ofte bærende, og riving bør av denne grunn utføres av kvalifiserte håndverkere. Legg ut oppdraget på Mittanbud, og la kvalifiserte håndverkere på Hamar konkurrere om å få jobben gjort!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet riving av murvegg på Hamar

Riving og utveksling av bærevegg

2315HAMAR

Vi trenger bistand for vurdering av løsning og pris for å rive det vi mistenker er en bærevegg, og erstatte denne med en tre-/stålbjelke. Veggen er ca. 3x2,4m og inneholder et lite murparti ytterst mot pipe. Tar gjerne fagkyndige inn til befaring. Mvh Christian

Rive betongvegg

2317HAMAR

Vi søker noen til å rive betongvegg mellom to rom for å skape åpen løsning. Veggen er av betong.

Nye vinduer og riving bærevegg

2319HAMAR

Det skal settes inn en verandadør og 2 mye vinduer. Samt tettes et vindu som allerede finnes. Også skal det rives 2 vegger. Som mistenkes er bærevegger.

Rive vegger og kjøkkeninnredning, Hamar

2317HAMAR

STED: Heidmannsgate 12C, Hamar. Leiligheten er i 2. etasje, det er ikke heis. OPPDRAG Riving og avfallhåndtering (fjerne, kjøre bort) fra følgende (se tegning): 1. Murvegg (bærevegg) mellom stue og kjøkk, lengde 2,3 m 2. Lettvegg mot soverom, lengde 3,5 m 3. Demontere og fjerne kjøkkeninnredning (se bilde av kjøkken) SE VEDLAGTE TEGNING OG BILDER

Renovering - smått og stort hjemme på Hamar

2316HAMAR

Vi får se hvor langt pengene rekker, men det som ønskes gjort er: - Renovering bad - Nytt kjøkken (her ønskes det også å rive en vegg inn mot spisestue) - Nytt ildsted stue (her har jeg et ønske, men vet ikke om det er mulig) - Nytt gulv på stue, kjøkken og gang og gjestetoalett - Skifte terrassebord på to små balkonger og terasse + gjøre noen små endringer på terasse - Innglassing av deler av uteplass - Basseng i hagen - Utekjøkken - Utebod - Og er det noen penger til overs, ønsker jeg å lage et lite treningsrom over garasje og sette inn dør fra soverom i 2. etg. og inn til treningsrommet.

Støpe grunnmur til garasje 50 kvm

2322RIDABU

Vi ønsker å kjøpe byggesett til garasje og trenger i den forbindelse en entreprenør til å støpe grunnmuren på tomten. Der garasjen skal stå, står nå et gammelt skur, som skal rives. Det står på en plate som enten må bort eller så må det støpes rundt den. Ellers er det minimalt med graving som må til, da garasjen skal settes opp i nåværende innkjørsel som er flisbelagt. Vi fjerner skur og fliser rundt så det er klart til byggestart. Tegning av garasje modul har vi. Om noen er interessert i å gi tilbud på riving av skur er det også av interesse, skuret er ca 25 kvm og har litt elektrisk som vi ønsker å bruke i garasjen. Ellers skal det ned og ut.

Siste evalueringer
Fjerning av «tresonitt» og murpuss på kjellervegger.

Møtte til avtalt tid på befaring. Gjenstår bare noe arbeid, men ellers veldig fornøyd.

Des. 2019
M

Mats om MURER JOAKIM JOHANSEN AS

Hamar
Pusse opp første etasje (stue, kjøkken, gjestetoalett og gang): 74 kvm2

Bergaust gjorde en fremragende jobb med oppussing av hovedplan. Framhever spesielt: God service, stor arbeidskapasitet og stor grad av fleksibilitet. Grundig og konkurransedyktig på pris. Chr.Bjørn Hamar

Okt. 2017
A

Avle Christen om BERGAUST BYGGTJENESTER AS

Hamar
rive gammel fjøsdel i låve og lage garasje

Trivelige og dyktige folk. Gjennomførte som avtalt og kan anbefales.

Okt. 2014
U

UNKNOWN om MIRA BYGG AS

Ingeberg
Lage tre små rom til ett stort. HAMAR

Hyggelig håndtverker som gjorde en glimrende jobb. Dyktig, kreativ og løsningsorientert. Hadde gode forslag til løsninger som ga ett enda bedre resultat. Han har gode kontakter, som rørlegger og elektriker, som kom når det passet i byggeprosjektet!

Des. 2013
A

Anita om ELVERUM BYGG OG SERVICETJENESTER AS

Oslo
Utvidelse av eksisterende toalett til komplett bad med dusj.

Bra utført arbeid, godt organisert og raskt igangsatt. God kommunikasjon. GOD SERVICE! Slik skal det gjøres...

Sep. 2011
B

Brede om Ing. Knut Olsen AS

Hamar