Skal du rive murvegg i Nittedal?

Murvegger er ofte bærende, og riving bør av denne grunn utføres av kvalifiserte håndverkere. Legg ut oppdraget på Mittanbud, og la kvalifiserte håndverkere i Nittedal konkurrere om å få jobben gjort!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Skal du rive murvegg i Nittedal?

Murvegger er ofte bærende, og riving bør av denne grunn utføres av kvalifiserte håndverkere. Legg ut oppdraget på Mittanbud, og la kvalifiserte håndverkere i Nittedal konkurrere om å få jobben gjort!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet riving av murvegg i Nittedal

Rive peis, pipe og skorstein

1481HAGAN

Ønsker å rive peis, pipe og skorstein. Samt tette hull i tak etter pipe. Peisen og pipen er i 1.etg og det er ingen etasje over. Pipe står mot yttervegg.

Rive peis, sette inn vedovn.

1482NITTEDAL

Hei, ønsker å rive peis i kjelleren og få installert en vedovn. Har også vedovn i 1etg. som går på samme løp. Rekkehus fra 1973. Ønsker uforpliktende og gratis befaring.

Riving av bærevegg (søknadspliktig)

1480SLATTUM

Vi behøver en ingeniør som gjør statiske beregninger og prosjekterer bjelker og utførelse av evt støtter ifbm. riving av bærevegg. Dette skal inngå i søknad til Nittedal kommune. Mer info her: https://www.stenslandco.no/artikler/eiendomsrett-riving-av-brevegg-er-sknadspliktig

Riving og oppbygging av en stor hagemur og oppsetting av garasje

1482NITTEDAL

Vi har fått godkjent oppsetting av ny garasje inntil naboens hagemur. I den forbindelse må vi sannsynligvis rive og sette opp naboens mur siden den er i dårlig stand. Deler av den muren skal også være garasjen vegg. Hvis hele muren må rives, skal den bygges opp igjen, minimum til dagens høyde, og heves der garasjen skal stå. Vår tomt er nedenfor naboen og fyllmasser hos naboen må trolig fjernes når muren rives og nye masser bringes inn når muren er bygd opp igjen. Terrenget vil være noe høyere hos naboen der garasjen skal stå etter at arbeidet er ferdig. Ankomstvei er over naboens tomt og rundt en sving som trolig krever at en mur til må rives. Denne mindre muren skal også bygges opp igjen. I tillegg skal veien opparbeides slik at svingen ned mot huset er mer håndterlig på vinterstid. Det skal legges til rette for vannhåndtering og trolig varmekabler i veien. Garasjen er arkitekttegnet og det er gjort beregninger for garasjemuren. Vi har også fått kvotemålt tomten og murene skal settes opp innenfor de oppmålte tomtegrensene. I dag er den ene muren inne på naboens tomt. Det er ønskelig at noe av vegetasjonen/ buskene på tomten og jorda blir ivertatt (flyttet til en annen del av tomten før riving /arbeidene starter).

Søker håndtverker snekker

1482NITTEDAL

Vi trenger håndtverker snekker Evt byggmester til ulike prosjekt i Nittedal , Rotnes . Rive og Sette opp vegger, legge gulv, male. Varierte oppgaver. Evt timebasert eller samlet pris tilbud.

Riving av gammel kennel

1480SLATTUM

Kennelen er del av låve. Murte båser og støpt såle, vegger flislagt, gipsplater og isolasjon i tak.

Siste evalueringer
Hei, Vi bor i en enebolig på Åneby i Hakadal der vi trenger ny balkong.

Vi skulle rive en balkong å sette opp en større og vantett konstruksjon. Valget ble enkelt. Disse gutta er høflige flinke og pålitelige. De ryddet opp etter seg hver dag, kom til avtalt tidspunkt og utførte endringer underveis som vi så at var hensiktsmessige. Ny balkong er nå ferdig og neste prosjekt er planlagt. Michal og Kris er allerede valgt til denne jobben. Bedre håndtverkere skal du lete lenge etter Lasse Langeland

Mai 2016
L

Lasse om SOLID HÅNDVERKSERVICE MICHAL CIUNCZYK

Hakadal
Oppussing av bad

Flinke håndtverkere. Kom når de skulle, god dialog underveis og ryddet fint opp etter endt arbeidsdag og endt oppdrag. Jobben ble ferdig 1 uke før det som var avtalt.

Mars 2016
M

Maria B. om ROMERIKE BAD AS

Nittedal
rive ned kjøkken og tak, ny gips på vegg og tak.

S.M.K bygg AS har revet ned kjøkken og gipset vegger og tak samt helsparklet murvegg. De er meget hyggelige og fremstår som meget kompetente og hadde mange gode løsninger på utfordringer. Jobben ble gjort til avtalt pris og tid.ANBEFALES på det sterkeste.

Jan. 2015
U

UNKNOWN om S.M.K BYGG AS

Strømmen
utvendig trapp med platting

Vi ble enige om en bra pris :)

Okt. 2014
Ø

Øyvind om Drammen Bygg Og Renovering

Hakadal
Nytt bad

Arbeidet ble utført til avtalt tid og pris. Jeg er fornøyd med arbeidet utført.

Aug. 2014
R

Rune om DYKTIGHANDVERKER AS

Nittedal
Demonter/montere baderomsmøbler/dusjkabinett

Kan anbefales! :-)

Mars 2014
L

Lise om SMART VVS AS

Hagan