Skal du rive murvegg i Moss?

Murvegger er ofte bærende, og riving bør av denne grunn utføres av kvalifiserte håndverkere. Legg ut oppdraget på Mittanbud, og la kvalifiserte håndverkere i Moss konkurrere om å få jobben gjort!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Skal du rive murvegg i Moss?

Murvegger er ofte bærende, og riving bør av denne grunn utføres av kvalifiserte håndverkere. Legg ut oppdraget på Mittanbud, og la kvalifiserte håndverkere i Moss konkurrere om å få jobben gjort!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Om Moss

Kommunen og byen Moss ligger langs østsiden av Oslofjorden, 50 minutter sør for Oslo i Viken fylke. I tillegg til fastlandsområdet, omfatter kommunen Jeløya ute i fjorden og Dillingøya i Vansjø. Flesteparten av innbyggerne i kommunen bor i og omkring byen Moss. Sørover i kommunen ligger det mange gårder, samt andre mindre tettsteder, blant annet Ryggebyen og Larkollen.

De fleste boligene i Moss er enkeltstående hus, som eneboliger og tomannsboliger. I tillegg finnes det mange rekkehus og leiligheter, spesielt i sentrum av Moss. Hva slags bolig du har, vil påvirke hva du har lov til å gjøre av oppussing, hvordan det kan gjennomføres og hvilke byggesøknader du må sende inn til kommunen.

Uansett om du skal totalrenovere huset eller trenger hjelp til vedlikehold, er det en fordel å velge håndverkere som holder til i Moss eller i nærheten av deg. De kjenner til de lokale byggereglene og hvilke materialer som passer til klimaet der du bor. Husk at det også som regel er du som betaler for reiseveien til håndverkeren.

Siste jobber tilknyttet riving av murvegg i Moss

Betongsaging - Utskjæring av innvendig dør i kjeller

1526MOSS

Utskjæring av innvendig dør i kjeller. I forbindelse med renovering er det behov for å tilrettelegge for et rom i kjeller. Veggen har en tykkelse på 20 cm. Enkel fremkomst gjennom utvendig kjellertrapp. Størrelse døråpning. Høyde: 200 cm Bredde: 90 cm Dypde: 20 cm

Senke kjellergulv og refundamentere - Grunn- og betongarbeider

1523MOSS

Hei. Vi ser etter noen med erfaring fra renovering av kjellere, refundamentering og senking av kjellergulv. Jobben består i hovedsak om å senke eksisterende kjellergulv og refundamentere slik at ferdig romhøyde tilsvarer 2,4m. Eksisterende romhøyde er i dag på ca. 1,95m. Jobben er nesten ferdig prosjektert. RIB og RIG er allerede involvert. Ta gjerne kontakt dersom dette er av interesse.

Renovere boligen (plan U1, 01 og deler av 02) og uteområde. Senke kjellergulv

1523MOSS

Hei. Vi ser etter en profesjonell bedrift med erfaring fra renovering av bygg og uteområder, samt senking av kjellergulv. 1) Eksisterende del: a. Senke eksisterende kjellergulv tilsvarende rundt 1,0-1,1m. Eksisterende kjeller består av to deler med romhøyde på rundt 1,95m. Første del er en separat hybel med egen inngang og den andre delen er kald kjeller. b. Rive spisestue og inngangsparti samt grave og klargjøre for ny tilbygg. i. Omlegging av tekniskanlegg. ii. Total renovere plan 01 deler av plan 02 inkl. trapp til kjeller. 2) Tilbygg: a. I tilbyggsdelen ønsker vi å rive og bygge nytt tilbygg. 3) Bytte tak. Ta gjerne kontakt dersom dette skulle være av interesse.

Rive betongfundament til gjerde

1511MOSS

Innkjørselen skal utvides. I den forbindelse skal deler av gjerdet og betongfundamentet rives. Plankegjerdet klarer jeg selv, men ikke betongfundamentet. Det er ønskelig at fundamentet skjæres slik at det blir en fin kant der det slutter.

Rive fliser og helsparkle vegg

1515MOSS

Jeg trenger prisestimat på en jobb i Moss, jeg skal rive bort noen kjøkkenfliser og helsparkle veggen under. Se vedlagt bilde (ikke fliser bak kjøleskap). Kjøkkenet er etter planen borte fra veggen når jobben skal utføres. Må helst skje i starten av juni Hva cirka vil dette koste?

Rehabilitering av skorsteinspipe

1523MOSS

Virker som det er behov for å rehabilitere skorsteinspipe. I den forbindelse ser vi etter noen med tilstrekkelig erfaring fra tilsvarende jobb som kan komme på befaring og gi et tilbud.

Siste evalueringer
Rive vegg åpne mellom 2 hus

Kjempe bra jobbet, ryddet pent etter seg!

April 2015
F

Fredrik Thams om JANS BYGGESERVICE & SØNN AS

Moss
Riving og montering

Har hatt gleden av å bruke Knuts Håndverkstjenester til oppsussing av gang. Jobben besto i riving av eksisterenede skap, tak og gulv legging samt montering av lister og skyvedører. En velutført jobb av en hyggelig og dyktig håndtverker, som var punktlig og lett å samarbeide med. Jeg er veldig fornøyd med resultatet og vil komme til å bruke Knuts Håndverkstjenester til flere oppdrag senere. Anbefaler gjerne denne bedriften på mittanbud.no

Mars 2014
A

Anne Marit om KNUTS HÅNDVERKSTJENESTER

Moss
Sette opp og rive ned noen vegger

Vegger ble revet og vegger med dører ble satt opp. Han la også ny laminat. Han fant gode og billige løsninger på de fleste små problemer som dukket opp underveis. Lagde ny fin inngangstrapp(ute) Veldig serviceminded og hyggelig. Anbefales på det varmeste.

Mars 2014
O

Oddfrid om K-F JOHANSSON BYGG OG VEDLIKEHOLD

Moss
Totalrenovering av Bad ca 10mm2

Vi er meget fornøyd med leveransen av total renovering av bad. Det mest positive var muligheter for fleksibilitet og god kommunikasjon om løsninger. Utfordringer ble alltid fremlagt i forkant med råd om løsning. Leveringsviljen og fleksibiliteten var helt upåklagelig uten ubehagelige diskusjoner. Kent og hans kolleger får våre aller beste anbefalinger. Leverte riktig kvalitet til riktig pris og tid. De beste anbefalinger. Vi er gjerne referanser

Feb. 2014
M

Morten Wasenius om MITT BAD AS

Moss
Lite bad i blokkleilighet. Skal totalrenoveres. Ca 4,70 kvm.

Vi fikk totalrenovert et bad i blokkleilighet av Kent Karlsen og hans to medarbeidere. Jobben ble utført fagmessig, og vi er svært fornøyd. Pris og tidsfrist ble overholt. Byggmesteren ga meget god info under hele prosessen, aldri vanskelig å få kontakt. Det setter vi stor pris på. Karlsen ordnet med elektriker og rørlegger slik at vi hadde kun en person å forholde oss til. Lite og skikkelig firma. Anbefales. Hilsen Angunn og Graham Palmer,Moss

Des. 2013
A

Angunn om MITT BAD AS

Moss
Pusse opp stue.

Dette er et firma jeg anbefaler alle å bruke. De kommer til avtalt tid og er veldig hyggelige og høflige. Jobben de gjorde er meget bra utført og jeg er glad for at jeg valgte dette firmaet. Som jeg skrev tidliger så anbefaler jeg disse på det sterkeste.

Aug. 2013
T

Thomas Magnus om SB TØMRER AS

Moss
Pusse opp lite bad

Godt gjennomført med fin utførelse! Hyggelige og fleksible folk fra Jan til de som har gjort håndverket. Tidsrammen som ble gitt var to uker. Gjennomført på fire uker og to dager. Alt i alt er vi veldig godt fornøyd selv om arbeidet tok lengre tid!

Juni 2013
N

Njål om JANS BYGGESERVICE & SØNN AS

Moss
Fjerne bærevegg, erstatte med limtre/H-bjelke

Svært flinke og løsningsorienterte gutter. Svært godt fornøyd - kommer garantert til å bruke disse på fremtidige prosjekter!

Mars 2013
P

Pål-André om JANS BYGGESERVICE & SØNN AS

Moss
Demontere / fjerne peis

Effektive og gjorde en veldig bra jobb.

Feb. 2013
J

John Espen om MUR OG PUSS GRABARCZYK

Moss
Pigge av påstøp, 13kvm

Meget bra gjennomført jobb. Gutta møtte opp som avtalt, og løste jobben på en fin måte til avtalt pris. En tjenesteyters kvalitet og seriøsitet kan også måles etter måten avvik håndteres på. Ytong Norge håndterte et avvik på en fremragende måte, og de ryddet pent opp etter seg. Disse gutta kan varmt anbefales.

Aug. 2012
U

UNKNOWN om YTONG NORGE

Moss