Skal du rive murvegg i Ski?

Murvegger er ofte bærende, og riving bør av denne grunn utføres av kvalifiserte håndverkere. Legg ut oppdraget på Mittanbud, og la kvalifiserte håndverkere i Ski konkurrere om å få jobben gjort!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Skal du rive murvegg i Ski?

Murvegger er ofte bærende, og riving bør av denne grunn utføres av kvalifiserte håndverkere. Legg ut oppdraget på Mittanbud, og la kvalifiserte håndverkere i Ski konkurrere om å få jobben gjort!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet riving av murvegg i Ski

Riving av bærevegg i helmur

1400SKI

Søknad om riving av 2.31 m lang bærevegg til byggetaten, og riving av veggen.

Asfaltere oppkjørsel samt rive trapp / blomsterbed og sette opp ny støttemur

1423SKI

Ønsker tilbud på å fjerne belegningsstein og asfaltere oppkjørsel på ca 130 m2. Samtidig ønskes det å fjerne et blomsterbedd med en innlagt trapp i stein, samt lage støttemur der beddet er.

Fjerne murvegg/lecavegg og sette inn bærebjelke

1406SKI

Trenger en til og fjerne en bit av murveggen, vil åpne opp mer av veggen i kjelleren men er rimelig sikker på at dette er en bærevegg. Trenger da noen til og åpne opp og sette inn en bærebjelke.

Ny støttemur

1406SKI

Vi ønsker følgende utført: - eksist støttemur skal rives og rivemasser bortkjøres - eksist tujahekk inkl røtter skal fjernes, alt skal bortkjøres - det skal etableres ny støttemur ca 20 meter lang og ca 1 meter høy (over bakke). Mur kan plasstøpes, mures med betongblokker eller bygges med hulblokker som støpes igjen - innkjøring skal utvides ca 1 meter, dvs det må legges nytt dekke med belegningssten ca 1x6meter - det skal etableres oppstillingsplass for søppelspann i fbm ny mur - på topp mur skal det settes ned sko for gjerde - opsjonspris ønskes på ferdig montert gjerde langs muren Det er kjørevei til naboer langs mur, dette må hensyntas ved gjennomføring. Befaring for vurdering av arbeidssomfang ønskes.

Riving av to murvegger (én av disse har bæring som må erstattes av drager), og oppsett av lettvegg

1400SKI

Vi ønsker å rive to vegger i leiligheten vår, begge veggene er teglstein, men kun en av disse har bæring som må erstattes; - Vegg 1: Utvidelse av åpning i bærevegg (ca. 3,15m x 2,3m) inkl. montering av bjelke. - Vegg 2: Riving av teglsteinsvegg (ca. 3,32m x 2,5m) - Sette opp lettvegg (ca. 2,35m x 2,5m) + tetting av døråpning. (Uavhengig ingeniør tar seg av søknadsprosessen, men tilbyder må stå på søknad som ansvarlig utførende) Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Riving av vegg for å klargjøre til ny åpen kjøkkenløsning

1406SKI

Veggen inneholder bærekonstruksjon, rør og elektrisk i enden, derfor må det stå igjen en «stolpe». Viser til bilder av nåværende vegg og ønsket løsning. Ønsker å ha så liten «stolpe» som mulig. Ønsker også å få så stor åpning som mulig både inn i gang og kjøkken.

Siste evalueringer
Rehabilitering av bad i kjeller

Svært godt fornøyd med arbeidet til de som rev, støpte opp, la våtromsplater, malte og la fliser. Rørleggeren tok noen litt rare snarveier, som medførte merarbeid for andre. Men sluttresultatet på badet ble meget bra.

Sep. 2014
K

Katinka Dahle om AS MAJETIC RØR OG BYGG

Ski
Gjøre om vaskerom med do til bad

Badet ble helt fantastisk! Kent Robert og hans team med rørlegger, elektriker og snekkere/murere har gjort en utmerket jobb, til avtalt pris, og til avtalt tid. Jeg bruker gjerne Bygg Partner Angermo igjen, og anbefaler dem på det varmeste!

Aug. 2014
S

Stefan Andreas om BYGGSERVICE1 AS

Ski
Utbedring fuktskade, rehabilitering av bad, skifte dører

Ferdig bad på 2 uker! Pent håndverk til konkurransedyktig pris.

April 2012
V

Vibeke om OC RØRSERVICE AS

Gålå