Skal du rive murvegg i Sandefjord?

Murvegger er ofte bærende, og riving bør av denne grunn utføres av kvalifiserte håndverkere. Legg ut oppdraget på Mittanbud, og la kvalifiserte håndverkere i Sandefjord konkurrere om å få jobben gjort!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Skal du rive murvegg i Sandefjord?

Murvegger er ofte bærende, og riving bør av denne grunn utføres av kvalifiserte håndverkere. Legg ut oppdraget på Mittanbud, og la kvalifiserte håndverkere i Sandefjord konkurrere om å få jobben gjort!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet riving av murvegg i Sandefjord

Rive teglsteinspeis

3234SANDEFJORD

Vi ønsker hjelp til å rive den gamle peisen i stua. Avfall må bæres bort og kan legges på henger på gårdsplassen. Selve peisen er ca 150 cm bred. Sokkelen den står på er i underkant av 190 cm. Dybde er ca 95 cm. Høyde ca 190 cm.

Utgraving av kjeller med fjell

3218SANDEFJORD

Rommet i kjelleren er 3x7m hvorav 2/3 har fjell i diverse mengder. se bilder. ønsker å fjerne alt fjell helt inntil yttervegg med ca 30cm undergraving under sokkel slik at man kan pukke opp. jobben gjelder kun fjerning av fjell. på utsiden er det en 1m bred fjellrabb som går inn til kjelleren. denne ønskes også fjernet. murvegg yttvegg kan slås ned og trenger ikke settes opp igjen. bæring i kjeller som står på fjell vil bli stemplet opp og skal ikke bygges opp igjen.

Pusse opp stue

3211SANDEFJORD

Rive peis, sette opp ny. Legge gulv. Rive to små vegger (mulig bærevegger). Noe elektrisk vil da også følge med.

Rive bålplass

3213SANDEFJORD

Ønsker pristilbud på riving av en bålplass, samt fjerning av avfallet etter rivingen. Det er ikke mulig å komme til plassen med en minigraver. En del av jobben vil også være å flytte en del belegningssteinen som vi skal ta vare på, men som nå står inntil det som skal rives. Ønsker jobben gjort så snart som mulig.

Betong saging. Lage hull til inngang dør

3222SANDEFJORD

Skal senke og sette inn en større inngangs dør til kjeller. Trenger hjelp til å skjære og montere ny dør.

Brannforebygging detaljer

3231SANDEFJORD

Beskrivelse: I 1etg høyre side for sotluke ca 30cm opp er det ikke tettet ordentlig mot innerrør. Det må brukes blendelokk med ildfast masse mot innerrør også isolasjon og leca.

Siste evalueringer
Oppussing av bad.

Jobben ble godt gjennomført med hyggelige og flinke håndtverkere som en kunne diskutere løsninger med, og som også kom med innspill om mulige løsninger. Veldig greie å forholde seg til gjennom hele prosessen. Anbefaler de gjerne.

Des. 2015
O

Odd-Tore om Møller Håndverk & Eiendom As

Sandefjord
terrassegulv

Veldig godt fornøyd med arbeidet som er utført av I Q Maling . Han har lagt et nytt vedlikeholdsfritt terrassegulv meg bjelkelag på over 100 kvm. Arbeidet er perfekt utført til en fornuftig pris og innen tidsrammer. B. Strand , Sandefjord

Juli 2015
j

jorunn om IQ MALING OG SNEKKERTJENESTER AS

Sandefjord
Flislegging

Meget fornøyd med badet. Var det noe som ikke var 100%, så kom de og rettet opp. Engasjerte de også til flere jobber, så som platting ute og nye takrenner. Raske og nøyaktige. Selvsagt alt til en god pris. Har også anbefalt de til andre.

Mars 2015
H

Hege om PAULAUSKAS HALL MONTASJE

Sandefjord
Pusse opp og utvide bad

Snekkerne jobbet kjempebra! Slet med fall mot sluk i dusj og måtte gjøre det om igjen flere ganger. Ble ok til slutt, men venter enda på papirene. Ingen sure miner heldigvis! Hyggelige folk!

Nov. 2014
M

Monika om Per Abrahamsen A/S

Stue

Byggherren kan absolutt anbefales.Jeg er meget fornøyd med arbeidene.

Nov. 2013
U

UNKNOWN om Sveinn Jørundsson

Stokke
Generell snekring i forbindelse med oppussing

Flott utført oppdrag, denne gang har de revet innertak, isolert på nytt, plast og til slutt paneltak. Har også revet et kjøkken. Raskt arbeid, lite pauser og omgjengelige. Snakker ikke norsk, men så lenge de er et norskreg. firma så er det helt i orden.

Okt. 2013
E

Eva om NORGES BYGG AS

Stokke
Opphakking og fjerning murgulv i kjeller

Jeg fikk hakket opp kjelleren, fjernet 15-18 kbm. masse og kjørt på ny pukk. Fra avtalen ble inngått til jobben var utført, gikk det ca 24 timer. Dette er et selskap med svært arbeidsomme ansatte. Jeg er meget fornøyd med jobben de utførte, og for denne type oppdrag anbefaler jeg gjerne selskapet til andre.

Juli 2013
R

Rune om KOMPLETT HÅNDVERKSTJENESTER AS

Sandefjord
Nytt Bad

Jobbe ble meget bra gjort, var ikke den billigste. Men alt ble tatt gjort meget bra. Anbefales. Men etter at bade er ferdig og man prøver og ringe personen som var ansvalig, så svare de ikke på teklefonen og ringer heller ikke opp igjen.

Juli 2011
B

Bjørn om Gran VVS AS

Stokke