Skal du rive murvegg i Tønsberg?

Murvegger er ofte bærende, og riving bør av denne grunn utføres av kvalifiserte håndverkere. Legg ut oppdraget på Mittanbud, og la kvalifiserte håndverkere i Tønsberg konkurrere om å få jobben gjort!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Skal du rive murvegg i Tønsberg?

Murvegger er ofte bærende, og riving bør av denne grunn utføres av kvalifiserte håndverkere. Legg ut oppdraget på Mittanbud, og la kvalifiserte håndverkere i Tønsberg konkurrere om å få jobben gjort!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Om Tønsberg

Tønsberg kommune ligger på vestsiden av Oslofjorden, like sør for Horten i Vestfold og Telemark fylke. Det bor i underkant av 57 000 innbyggere i kommunen, hvor de fleste er bosatt i og omkring byen Tønsberg, som har vokst sammen med Nøtterøy i Færder kommune til ett stort tettsted.

Tønsberg er en av Norges eldste byer, og i tillegg til mange arkeologiske kulturminner finnes det også blant annet godt bevart trebebyggelse fra 1800-tallet i sentrum. Store deler av sentrum har nasjonal kulturhistorisk verneinteresse. Dersom du planlegger et oppussingsprosjekt i Tønsberg, kan dette påvirke hva du har lov til å gjøre, hvordan det kan gjennomføres og hvilke byggesøknader du må sende inn til kommunen.

Uansett hva slags bolig du har eller hvordan prosjekt du planlegger, er det lurt å få hjelp av lokale håndverkere. De kjenner til hvilke byggeregler som gjelder der du bor, og har erfaring med hvilke materialer som passer til værforholdene i området. Husk at det også som regel er du som betaler for reiseveien til håndverkeren.

Siste jobber tilknyttet riving av murvegg i Tønsberg

Byggingeniør for å grave ned kjeller

3175RAMNES

Jeg planlegger å grave ned kjelleren for å lage kjellerleilighet. Gulvet skal kanskje senkes med 20cm, det skal isoleres, støpes ned varmekabler og legges radonsperre. Og regner med at jeg må lage nytt fundament under grunnmuren for å kunne gjøre det jeg ønsker. Jeg er på utkikk etter en ingeniør som kan være med og gjøre prosessen trygg. Jeg ønsker å gjøre så mye som mulig selv og får god hjelp av Far som er tidligere forskalingssnekker. Har lagt ved bilder av hvordan jeg ser for meg at det gjøres.

Riving av betongdisk innendørs

3111TØNSBERG

Vestfold Røde Kors renoverer et aktivitetshus for ungdom og ser etter noen som kan hjelpe oss å rive en massiv betongdisk på ca 1x5x1,2m i Nedre Langgate 39 i Tønsberg. Se bilde. Disken har en strømskinne i bunnen, og ser ut til å være støpt rett på flisene på resten av gulvet. Bygget er gammelt og bygget i nedoverbakke, så det er også en nivåforskjell på gulvet disken er støpt på. Vi ønsker tilsendt pristilbud inkludert riving, bortkjøring av rivingsmasse og -hvis dette er noe dere også gjør- flislegging og ferdigstilling av gulvet under? (vi har fliser).

Riving og bortkjøring av portstolper

3117TØNSBERG

Har 2 stk portstolper i mur som ønskes revet og bortkjørt.

Riving av betong

3153TOLVSRØD

Ønsker følgende jobb utført: - rive avfallsstativ i betong Alt materialet/avfall må fjernes.

Pusse opp kjeller

3123TØNSBERG

Hei trenger en murer som skal fikse gulve og vegger kjeller er på 85 m2

Rive bad

3115TØNSBERG

Trenger god folk til mitt bad

Siste evalueringer
fjærning av betong trapp, bygg av ny tre trapp

det tokk 2 arbeids dager før alt var fikset, MYE tidligere en jeg forventet fleksible i pris, raskt arbeid og ikke minst det ble seende utrolig bra ut!

Aug. 2014
v

victor om PAULAUSKAS HALL MONTASJE

Tønsberg
renovering av bad

Har bare godt å si om disse kjempeguttene Anders,Jon,Jørgen,Paal m.fl. De har gjort en flott jobb,og holdt seg til både pris og tidsskjema. Anbefales på det varmeste.

Mars 2014
U

UNKNOWN om Møller Håndverk & Eiendom As

Tønsberg
Rive bærevegg ca 2 meter

Veldig fornøyd! Effektiv, presis og hyggelig. Kom til avtalt tid og ble ferdig til avtalt tid. God pris er bonus. Kommer til å benytte oss av han i fremtiden også. Kan virkelig anbefale han!

Des. 2012
M

Miriam om Winje Bygg AS

Tønsberg
Pigging av kjellergulv

Få dager etter at vi satte pigging av kjellergulv på anbud, ble jobben gjort. Punktlig fremmøte og godt arbeid. Alt har gått knirkefritt, vi bruker gjerne dette firmaet flere ganger.

April 2012
S

Siri om Adam Pawlak

Tønsberg
Utvide stue, samt flytte vindu og terrassedør

Dyktige og effektive håndtverkere vi gjerne anbefaler videre!

April 2012
G

Gro Mette om ELLEFSEN AAGE BLACH

Tolvsrød
Rehabliitering av bad

Dårlig håndverk som førte til at deler av badet måtte rives flere ganger. Ble ferdig 6 uker over avtalt tid.

Mars 2012
R

Rebecca om Hoff Interiør & Håndverk AS

Tolvsrød
Utvidelse av kjellerstue

Oppussing av kjellerstue med fjerning av en buegang, etablering av ny kjelleråpning samt insetting av ny bæring i tak var jobben. Winje kom med et godt tilbud, og utførte jobben på en svært tilfredsstillende måte. Han har lang erfaring, og har god kontroll på det han holder på med. Han spiller på lag med kunden, og gir gode tips og tilbakemeldinger underveis. Jeg er svært fornøyd med arbeidet som er blitt utført, og anbefaler hans tjenester.

Okt. 2011
O

Ole Kristian Stange om Winje Bygg AS

Vear
Senking av kjellergulv.

Jeg er godt fornøyd med resultatet. Bra veiledning og prosess underveis. Rask og god oppfølging og hele jobben ble utført innen kort tid og i henhold til avtale.

Feb. 2011
S

Svenn om MURMESTER TELLEFSEN AS

Tolvsrød