Skal du bygge eller reparere støttemur i Ålesund?

Uansett om du skal bygge eller reparere støttemur / forstøtningsmur i Ålesund, legg ut jobben på Mittanbud. Da vil du få tilbud fra flere murere i Ålesund som kan hjelpe deg med å få jobben gjort!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Skal du bygge eller reparere støttemur i Ålesund?

Uansett om du skal bygge eller reparere støttemur / forstøtningsmur i Ålesund, legg ut jobben på Mittanbud. Da vil du få tilbud fra flere murere i Ålesund som kan hjelpe deg med å få jobben gjort!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Om Ålesund

Ålesund kommune ligger på Sunnmøre i Møre og Romsdal fylke, og omfatter øyer og halvøyer mellom fjordene som strekker seg innover. Det historiske sentrum i byen Ålesund ligger i omkring sundet mellom Aspøya og Nørvøya, mens det senere har kommet sammenhengende bebyggelse østover. I tillegg er det spredt bebyggelse på mindre tettsteder og øyer i kommunen.

Ålesund har en særpreget arkitektur i jugendstil som ble bygget etter en stor bybrann i 1904, og store deler av sentrum har nasjonal kulturhistorisk verneinteresse. Dersom du planlegger et oppussingsprosjekt i Ålesund, kan dette påvirke hva du har lov til å gjøre av inngrep, hvordan det kan gjennomføres og hvilke byggesøknader du må sende inn til kommunen.

Når du planlegger prosjektet ditt, kan det være lurt å engasjere lokale håndverkere og entreprenører. De kjenner til de lokale byggereglene og byggetradisjonene, og har i tillegg erfaring med hvilke materialer som passer til værforholdene i området. Da sikrer du at prosjektet oppfyller alle nødvendige krav, og at du får et godt resultat.

Siste jobber tilknyttet støttemur / forstøtningsmur i Ålesund

Støyping av støttemur

6014ÅLESUND

Støyping av støttemur mellom hage og parkering, muren skal kobles sammen med eksisterende mur som er 2,0-2,5 meter høg, 8 meter lengde, 30cm tjukkelse

Støping av støttemur på ca 17 meter

6011ÅLESUND

Ønsker tilbud på støyping av mur. Muren vil bli ca 17 meter lang og strekke seg fra 0-70 cm. Ca 6 meter med 70 cm høyde, 7 m med 50 cm høyde, 4 meter med 40 cm høyde og 1 meter med rundt 20 cm høyde.

Støttemur

6270BRATTVÅG

Tenkte å gjøre en kjapp støttemur arbeid (ca. 17 meter lengde/høgde under 1 meter) for å få mer parkeringsplass og beskytte huset mot vann. Bare ta en befaring og gi et rimelig pristilbud.

Grave ut og sette opp mur

6011ÅLESUND

Se bilder for skråning mellom to tomter. Planere, og sette opp mur. Er interessert i naturstein eller støpt mur. Cirka 20 meter langt, 1,5 meter på det høyeste punktet.

Støpe mur

6057ELLINGSØY

Oppdraget går ut på å erstatte "natursteinsmur" med en støpt mur/evt støpt såle med Asak herregård mur oppå (som vi har en del av fra før i hagen).

Lage lav støttemur av forskalingsblokker + gjerde og levegg

6009ÅLESUND

Lage lav støttemur av forskalingsblokker mot nabotomt. 30 meter lang grense, 75 cm høyde på ene enden. 10 cm høyde på andre enden. Det må legges såleblokk for å sikre god nok styrke til å kunne bære et gjerde og levegg oppe muren. Muren vil altså være anslagsvis ca 20 kvm. Vi ønsker også om mulig at det bygges gjerde og levegg oppå muren. Stilen vi tenker er spiler. Dette vil bli ca 30 meter langt. Bilder og videre beskrivelse gis ved meldt interesse

Siste evalueringer
* Fortsatt ledig: Oppsett av støttemur

HUG betong utførte arbeidet på en glimrende måte som avtalt. Raskt og effektivt.

Juli 2020
R

Rolf Anders om HUG BETONG AS

Ålesund
Støttemur bak huset

Jobben ble utført til avtalt tid og pris, godt fornøyd med utført arbeid.

Juli 2020
O

Ole Petter om 1000 BYGG AS

Ålesund
Diverse oppdrag

Regis møtte opp til avtalt tid, var løsningsorientert og utførte arbeidet etter vår forventning uten noen problemer.

Feb. 2019
K

Kristoffer Alnes om REGIS BYGG AS

Ålesund
Utvidelse av uteplass/terasse

Vi gjorde avtale med Nivelle Bygg AS om diverse utbedringer, samt bygging av forholdsvis stor uteplass/terasse. Fikk prisoverslag og estimert tidsforbruk. Jobben ble utført optimalt (ny terasse/uteplass, med vegger og glass vegger/gelender. Nytt tak over inngangsparti, samt diverse takrenner oa. Fra dag en, til avslutning var firmaet lydhør for evt endringer. Jobb: Perfekt. Faktura stemte med estimat. Anbefales på det sterkeste.

Jan. 2016
P

Per Odd om NIVELLE BYGG AS

Ålesund
Sjekk av Drening og grunnmur/ringmur

Arbeid utført etter avtale, godt fornøyd.

Jan. 2014
S

Sameiet Bøgata 44, Vegard om Mork Mur & Flis V/ Murmester Ebbe Mork

Ålesund