Skal du bygge eller reparere støttemur i Moss?

Uansett om du skal bygge eller reparere støttemur / forstøtningsmur i Moss, legg ut jobben på Mittanbud. Da vil du få tilbud fra flere murere i Moss som kan hjelpe deg med å få jobben gjort!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Skal du bygge eller reparere støttemur i Moss?

Uansett om du skal bygge eller reparere støttemur / forstøtningsmur i Moss, legg ut jobben på Mittanbud. Da vil du få tilbud fra flere murere i Moss som kan hjelpe deg med å få jobben gjort!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Om Moss

Kommunen og byen Moss ligger langs østsiden av Oslofjorden, 50 minutter sør for Oslo i Viken fylke. I tillegg til fastlandsområdet, omfatter kommunen Jeløya ute i fjorden og Dillingøya i Vansjø. Flesteparten av innbyggerne i kommunen bor i og omkring byen Moss. Sørover i kommunen ligger det mange gårder, samt andre mindre tettsteder, blant annet Ryggebyen og Larkollen.

De fleste boligene i Moss er enkeltstående hus, som eneboliger og tomannsboliger. I tillegg finnes det mange rekkehus og leiligheter, spesielt i sentrum av Moss. Hva slags bolig du har, vil påvirke hva du har lov til å gjøre av oppussing, hvordan det kan gjennomføres og hvilke byggesøknader du må sende inn til kommunen.

Uansett om du skal totalrenovere huset eller trenger hjelp til vedlikehold, er det en fordel å velge håndverkere som holder til i Moss eller i nærheten av deg. De kjenner til de lokale byggereglene og hvilke materialer som passer til klimaet der du bor. Husk at det også som regel er du som betaler for reiseveien til håndverkeren.

Siste jobber tilknyttet støttemur / forstøtningsmur i Moss

Støttemur og kantstein

1538MOSS

Jeg ønsker å få satt opp en støttemur i varierende høyde med granittblokker, samt kantstein på innsiden av støttemuren som skal brukes som blomsterbed. Kantsteinen skal være i granitt, med målene 10x25 cm, og støttemuren skal være i 30x30 blokker. Støttemuren vil være ca. 60 meter lang, og det samme gjelder kantsteinen. Vi ser etter et firma med relevant erfaring og ekspertise som kan bistå oss med dette prosjektet. Vennligst ta kontakt for å diskutere detaljene videre.

Bygge støttemur, ca 4meter

1518MOSS

Vi ønsker å få bygget en støttemur som skal hindre jordmasse å falle inntil huset.

Støttemur og belegningsstein

1519MOSS

På et cirka 40/50 kvm areal er det i dag fjernet tidligere belegningsstein, denne ønskes gjenbrukt og lagt på nytt. Samtidig må det settes opp en støttemur på cirka 5 meter, her kan man bruke f.eks. Asak elementer. Området skal kun brukes for gange, det er ingen biler som skal kjøre på steinen. Det må fylles litt pukk/drenerende masser, men skal ikke være behov for å benytte maskiner. Deler er allerede ferdig gravd ut for å kunne begynne å sette opp støttemur.

Terasse og trapp ved inngangsparti

1539MOSS

Nedgraving/tilpasning av granittblokker for trapp ved inngangsparti + støttemur med nødvendig drenering og eventuell isolering.

Oppretting av støttemur, belegningsstein og gjerde

1528MOSS

Støttemur har forskjøvet seg og belegningsstien flyttet seg. Muren må rettes opp og fundamenteres bedre og stein legges på nytt. Ønsker også at det monteres gjerde. Se bilder og illustrasjon.

Støttemur

1534MOSS

Ønsker prisanslag på ferdigstilling av støttemur. Se omfang av prosjekt og inspirasjonsbiøde i bilder.

Siste evalueringer
Bygge støttemur + asfaltering og legging av belegningsstein og kantstein på grøntareale.

Godt utført arbeid til god pris!

Mai 2020
T

Tor Steinar om STOKK & STEN UTEMILJØ AS

Dilling
Sette opp støttemur.

Jobben ble utført som avtalt, til avtalt tid og pris. Alltid tilgjengelige på telefon. Hyggelige og flinke folk, som trygt kan anbefales.

April 2019
M

Marius Gislo om VR HUS BYGG AS

Moss
Utgraving/klargjøring for garasje og gangsti.

Flinke folk

Feb. 2018
K

Kjetil om GRAVING TRANSPORT & BUDBILTJENESTE PRELJEVIC

Moss
Bygge ny terasse.

Når snekkeren kom på befaring, var jeg ikke i tvil om at han var rette mann for oppdraget. Resultatet ble bedre enn vi hadde håpet. Kommer til å ta kontakt direkte med ham neste gang vi trenger en snekker. Veldig godt fornøyd!

April 2014
B

Bård om K-F JOHANSSON BYGG OG VEDLIKEHOLD

Larkollen
Oppsett av levegg

Bra utført!

Mai 2012
T

Tor Steinar om Bedre Bolig AS

Dilling