Skal du bygge eller reparere støttemur i Sarpsborg?

Uansett om du skal bygge eller reparere støttemur / forstøtningsmur i Sarpsborg, legg ut jobben på Mittanbud. Da vil du få tilbud fra flere murere i Sarpsborg som kan hjelpe deg med å få jobben gjort!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Skal du bygge eller reparere støttemur i Sarpsborg?

Uansett om du skal bygge eller reparere støttemur / forstøtningsmur i Sarpsborg, legg ut jobben på Mittanbud. Da vil du få tilbud fra flere murere i Sarpsborg som kan hjelpe deg med å få jobben gjort!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet støttemur / forstøtningsmur i Sarpsborg

Støttemur

1718GREÅKER

Sette opp støttemur og fylle på med jord og rette opp plen bak støttemur. Ca 30 meter med støttemur og fra 60-90 cm i høyde

Restaurering av murgjerder og "støp"

1707SARPSBORG

Vi har et lavt murgjerde, et murt underlag til søppelbøtter samt en typ murfundament/forstøtningsmur som et høyt gjerde er plassert oppå. Alle enheter har sprekker i ulik grad. Vi ønsker befaring på dette.

Ny granitt forstøtningsmur 1,30m høy x 3,65m bred

1739BORGENHAUGEN

Må ha opp en ny forstøttningsmur på utsiden av den gamle. Ønsker denne i granitt blokker på enten 30cm eller 40cm dybde. Ønsker spesifisert pris med materialer og arbeid hver for seg.

Støttemur i tomteskille

1712GRÅLUM

Tomteskille mellom oss og naboen består av en skråning (ca 2 meter bredde) av fyllmasse, bark og en hekk som avgrensing av tomt. Vi ønsker å se på muligheten for å bygge opp en mur av stein som tomteskille og bli kvitt skråningen. Ønsker befaring og pris på arbeidet. Se vedlagt bilde på type mur som ønskes. Høydeforskjell er omtrent identisk som på bildet. I dag er dette en skråning av bark med en hekk som står ca midt i.

Støttemur med trapp

1727SARPSBORG

Ønsker å få tilbud på å sette opp støttemur med trapp. Vi har ikke bestemt oss for løsning, så kom gjerne med forslag. Trappen skal ned til nedre terrasse samt at vi skal øke vindu for varig opphold. (Se bilde) Ta gjerne kontakt for evt befaring.

Støttemur av granitt 20x20x100

1712GRÅLUM

Har en utgangsparti som har høydeforskjell/skråing. Ønsker å rette opp det med å ha granittmur. Lengden er ca 13 meter og bredden 3 til 4 meter.

Siste evalueringer
Etablering av støttemurer, trapper og planering

Meget trivelige folk. Lett å planlegge, diskutere og forhandle med. Arbeidet ble utført akkurat slik vi hadde forestilt oss.

Juni 2020
J

Jon-Anders om GRAVING TRANSPORT & BUDBILTJENESTE PRELJEVIC

Sarpsborg
Sette opp ny støttemur ute

Firmaet satt opp støttemur. Jeg er meget fornøyd med både resultatet og prosessen underveis. Flott resultat. God kommunikasjon underveis. Jeg vil anbefale å bruke firmaet til andre.

Juni 2020
S

Sigrun Hagen om ANLEGGSGARTNER SIGURD JOHANNESSEN AVD. ØSTFOLD AS

Skjeberg
* Fortsatt ledig: Steinlegging og støttemur

Ny støttemur og utbedring av granittsten ved inngangsparti, samt legging av heller ved utebod Alt ble utført på en profesjonell måte

Sep. 2019
A

Arild om LARS TOMMY BERNTSEN

Borgenhaugen
Gruslegge oppkjørsel

Hyggelige, effektive og profesjonelle. Leverte som avtalt i henhold til arbeid og pris. Anbefales!

Juli 2019
Ø

Ørjan om GRAVING & UTEANLEGG AS

Sarpsborg
Reparasjon av råteskade i gulv/kjellertak

Vi er veldig fornøyde. Firmaet nølte ikke med å ta på seg jobben, så raskt hva som skulle gjøres og foreslo løsninger. Vi hadde god kommunikasjon underveis. Alle gulv og lister ble skiftet ut, pent utført arbeid. Ryddet fint etter seg. Anbefales!

Okt. 2016
K

Karine om ØSTFOLD BYGG & TAKSERVICE AS

Skjeberg
Oppsetting av støttemur ved hytta

De kom til avtalt tid og sendte pristilbud som avtalt. De utførte jobben som de skulle og mere til. Vi fikk noen utfordringer med været et par dager, men det må man regne med så sent på året. Arbeidet ble så fullført som avtalt. Var det uforutsette ting som dukket opp, ringte de og vi kunne avtale fortløpende. Pris ble som avtalt og vi var fornøyd med arbeidet. Så ut i fra vår erfaring, har vi kun godt å si om dette oppdraget.

Des. 2015
J

Jan Henning om E.BRAASTAD TRANSPORT AS

Skjeberg
Bygge terasse med verandadør

Meget fornøyd med en vel utført jobb. VI hadde et godt inntrykk av håndtverkerne fra første stund hvor de la frem en god plan til en akseptabel pris. De utførte jobben til tiden med et meget godt sluttresultat!

Juni 2013
I

Ida-Marie om Universellbygg DA

Oslo