Skal du bygge eller reparere støttemur på Gjøvik?

Uansett om du skal bygge eller reparere støttemur / forstøtningsmur på Gjøvik, legg ut jobben på Mittanbud. Da vil du få tilbud fra flere murere på Gjøvik som kan hjelpe deg med å få jobben gjort!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Skal du bygge eller reparere støttemur på Gjøvik?

Uansett om du skal bygge eller reparere støttemur / forstøtningsmur på Gjøvik, legg ut jobben på Mittanbud. Da vil du få tilbud fra flere murere på Gjøvik som kan hjelpe deg med å få jobben gjort!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet støttemur / forstøtningsmur på Gjøvik

Reparasjon av støttemur

2825GJØVIK

Hei! Jeg ønsker tilbud på reparasjon av støttemur i hagen. Den har sprekker og åpne sår i seg. Jeg ser for meg sprøytebetong evnt. Muren er 8,7 meter bred og ca 1,8 meter høy.

Fjerne gammel forstøtningsmuren, bortkjøring av masse.

2819GJØVIK

Hei, jeg har en forstøtningsmuren som har rast ned på naboens tomt som må fjernes, samt forskale og sette opp ny mur, fjerne masse og lage en skråning

Støttemur 32,5m med innfesting gjerdestolper (høyde 30-40cm)

2815GJØVIK

Jeg ønsker utbedret eksisterende mur, forhøyet og bredere hvis nødvendig for å kunne rehabilitere eksisterende mur. Som en del av jobben ønsker vi innfesting gjerdestolper for nettinggjerde. Ønsker prisestimat på dette. Alternativ jobb er å pigge og fjerne gammel mur, samt mure ny mur med innfesting gjerdestolper. Anslagsvis 30-40 cm høy. I begge alternativer er total lengde mur 32,5 meter. Ønkser prisoverslag/befaring og gjennomføring så snart som mulig.

Fjerne gammel forstøtningsmuren, og sette opp ny

2819GJØVIK

Har en gammel mur som har rast ut, og må fjernes, samt grave og forskale til ny mur. Murens lenge er ca 15m, høyde 1,2,>1,7 høy. Samt fjerne ca 10m med hekk og planere til en skråning.

Søknad og bygging av forstøtningsmur og heving av kommunal kum

2821GJØVIK

Jeg planlegger planering av min hage på Hovdevegen, 2821 Gjøvik. Jeg ønsker søknad for heving av kum og bygging av støttemur. Det er ønskelig at foretaket både søker og bygger. Viser til vedlagte bilde og dokumentasjon. For å gjøre dette, må det bygges støttemur som er ca 2 meter høyt på høyeste punkt, og ca 37 meter i total lengde, viser til målinger. Det går en kommunal avløpsrør på høyre øvre del av tomten på kartet Gjøvik kommune VA kan tillate en oppfylling i forhold til kommunale ledninger. Det setts krav til oppfyllingen/heving av kum avhengig av hvor mye det skal oppfylles. Vi ønsker at det utarbeides en prosjekterings plan/skisse på hvordan oppfyllingen er tenkt løst fra ansvarlig foretak. For støttemur er det behov for en dispensasjons søknad dersom denne kommer nærmere enn 4 m til kommunale ledninger. Vi gjør for ordens skyld oppmerksom på at ledningene ligger grunt da kummen ikke er dypere en ca 1 m.

Bygge ny støttemur

2817GJØVIK

Behov for ny støttemur i hagen inkl. nødvendig grunnarbeid. Eksisterende mur ser ut til å for svakt grunnarbeid og har derfor gitt etter. Ønsker ikke å gjenbruke eksisterende mur. Vi ønsker oss f.eks Verti-block, eller noe liknende. Vi er åpen for forslag på type stein og utseende. Ønsker også 3-4 lyspunkter i muren. Det ligger pr. I dag et areal med brostein inntill muren. Dette fjernes og erstattes med plen. Entrepenøren som velges kan få alle steiner til videresalg/bruk. Plen reetableres, gjerne med «rull-ut» løsninger, men her må pris vurderes. For å få grei adkomst til muren er det sannsynligvis behov for å demontere et gjerde. Dette reetableres etter utført arbeid.

Siste evalueringer
Støttemur og anlegging av parkering

Toten vei og vedlikehold utførte jobben i henhold til avtale. De hadde tett dialog under hele arbeidet og løsninger og diskusjon av utførelse ble gjort kontinuerlig. Enkelte små tileggs forespørsler ble også utført uten noen form for problemer. Er er det kvalitet og fornøyde kunder som står i fokus fra A til Å. Kan varmt anbefale å benytte Toten vei og vedlikehold for utførelse av anleggs arbeid.

Juni 2021
S

Stig Atle om TOTEN VEI OG VEDLIKEHOLD AS

Gjøvik
Planering liten hageflekk, oppsett støttemur

Jeg leide de inn til å planere ut en liten bit, og rette opp litt av veien min. De gjorde en kjempe bra jobb. Veldig bra kommunikasjon da de informerte med bilde om at de måtte pigge vekk noe fjell og at dette ville bli litt dyrere. Prisen jeg betalte var fortsatt ikke så veldig mye høyere enn angitt. Er utrolig fornøyd og kommer nok til å bruke de igjen ved en senere anledning.

Aug. 2020
J

Jan-Arne om Lars Fremstad

Gjøvik
Gravearbeid stikkrenne og gårdsplass

Markus møtte opp tidligere enn avtalt, gjorde jobben greit og effektivt, var åpen for å diskutere forslag og gjøre endringer under vegs, og sendte regning som var lavere enn antydet på forhånd. Alt i alt er jeg godt fornøyd.

April 2020
T

Trond om MARKUS GRINAKER

Gjøvik
Ny innkjørsel og sette opp støttemur

Aasbekken maskin var veldig kvalitetsbevisst, og med sin erfaring klarte de å se alternativer slik at det nødvendige arbeidet ble betydelig redusert i omfang og kost i forhold til først antatt.

Des. 2019
Y

Yngve om AASBEKKEN MASKIN

Gjøvik